ayıp ediyosun yasinim, yaz ne istiyosan:cat:ben sattım motorumu ama yakın takipteyim laf kalabalığı yapmayım die yazmıyorum...
ayıp ediyosun yasinim, yaz ne istiyosan:cat:ben sattım motorumu ama yakın takipteyim laf kalabalığı yapmayım die yazmıyorum...
olur mu yeni gelenlere ara sıra yardımcı olmak gerek amaÇok doğru demişsin..emin ol yarın birgün satınca sende uğramazsın buralaraben ki koyu ybr ci olduğum halde 125 topiğine yazamıyorum ya hiç canım istemiyor her girişimde bkıyorum boş beleş sorular :mrgreen:
ohh be canlandı yineyazın tabiki eski dostlar :cherry: can verin başlığa
sorunu bilek aslında yabancı sitelerede ararımda sorunu bilmiyoruz tekleme sorunu diyince adamlar başka başka şeyler yazmışlar bu servisler eğitim almıyorlar mı ki her seneaynı duruyo halden anlayan usta tamirci yokki memlekette
ahhahahaorjinal ölçüde irc varmı diye merak ettimde. benm arka lastik 100 90 18..ama değiştirenlerde genelde 90 90 18 görüyorum.. tubeless lastik değilmi abi? janta uyum konusunda hiç sıkıntı oldumu?
Allah Allah İstanbul da bugun gok delindi arkadas motora binemedikhayrli geceler apache genclik ..
aynı bea sen napıyon bea abinapıyonuz beyaaa
tatlı su motorcusu seni:queen:Allah Allah İstanbul da bugun gok delindi arkadas motora binemedikhayrli geceler apache genclik ..
aynı duruyo halden anlayan usta tamirci yokki memlekette
sende benim gibi olmuşsun benimkiler bir haftada zor kuruyorlar tecrübe ettim artık paraya kıyıp yağmurluk aldım yarın öyle çıkıcamAhahaBunu hangisi yazacak diye bekliyodum Erol abi .. Yok be elbiseler kurumadi daha dün yedim yicemi , hergün hergun olmaz .. Çikardim motoru yagmur yesin biraz yikansin
Bugün binmedim iste atilla abi
![]()
neler yaptın yazasana merak ettim canını sıkıyor insanıniyi akşamlar dostlar uzun bir aradan sonra :rendeer:
sefa tekleme sorunu bendede vardı ama bilmeyerekten sorunu çözdüm nasıl oldu anlatayım
hacı linki ben attım Erol abi değilErol abi bnm motorda var hararet göstergesi , radyatörlüyaama uygulama guzelmis ..
sende benim gibi olmuşsun benimkiler bir haftada zor kuruyorlar tecrübe ettim artık paraya kıyıp yağmurluk aldım yarın öyle çıkıcam
neler yaptın yazasana merak ettim canını sıkıyor insanın
filtre işini bende yaptım ama olmadı bende hala tekliyor
evet ufak taktım bir boy büyüğünü takamadımbenim filtre biraz büyük ama sen ufak takmıştın yanlış hatırlanıyorsam.
gerçi bende takarken zor oldu şekil itibari kötü bir görüntü sergiliyor ama teklemesinden iyidirevet ufak taktım bir boy büyüğünü takamadımale: foto çekebilir misin
bende yumurta büyüklüğünde büyük dediğim sığmadı o mann marka sen ne marka taktın yada nerden aldın bende ondan alayım bari hava kaldı mı seninkinde benimkinde çok küçük tam tepe noktasında kaldıgerçi bende takarken zor oldu şekil itibari kötü bir görüntü sergiliyor ama teklemesinden iyidir
foto yarın çeker atarım