TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok doğru demişsin..emin ol yarın birgün satınca sende uğramazsın buralara :) ben ki koyu ybr ci olduğum halde 125 topiğine yazamıyorum ya hiç canım istemiyor her girişimde bkıyorum boş beleş sorular :mrgreen:
olur mu yeni gelenlere ara sıra yardımcı olmak gerek ama:)

ahhahaha :) orjinal ölçüde irc varmı diye merak ettimde. benm arka lastik 100 90 18..ama değiştirenlerde genelde 90 90 18 görüyorum.. tubeless lastik değilmi abi? janta uyum konusunda hiç sıkıntı oldumu?

ben motoru alırken lastikler kötü değiştirsen iyi olur dediler. değiştirin dedim. o şekilde teslim aldım. orjinali ne üzerine ne taktılar bakmadım. yaşar motor ilgilendi sağolsun. servisinden de çok memnunum. her soruma sıkılmadan bıkmadan anlaşılır şekilde cevap veriyolar. iki ay önce akü bitti garantiden değiştirdiler. motor satılık bu arada..3600 kmde 2012 model füme.3700 tl son fiyatı. inazuma alacağım için satılık...inazumada gelmedi gitti arkadaş. otoshow olmasa onuda göremeyecektik..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Allah Allah İstanbul da bugun gok delindi arkadas motora binemedik :) hayrli geceler apache genclik ..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Ahaha :D Bunu hangisi yazacak diye bekliyodum Erol abi .. Yok be elbiseler kurumadi daha dün yedim yicemi , hergün hergun olmaz .. Çikardim motoru yagmur yesin biraz yikansin :D Bugün binmedim iste atilla abi :(

aynı duruyo halden anlayan usta tamirci yokki memlekette

iyi akşamlar dostlar uzun bir aradan sonra :rendeer:
sefa tekleme sorunu bendede vardı ama bilmeyerekten sorunu çözdüm nasıl oldu anlatayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

benim benzin musluğu arızalı motora yeterli benzin gönderemediğinden tekleme yaptığını öğrendim bunu nasıl çözdüm
benzin filtresi aldım benzin musluğu ile karbüratörün girişine bağladım taktım benzin önce filtreye akıyor oraya bir miktar doluyor sonra ordan karbüratörü besliyor yani filtrede sürekli benzin bulunduğu için benzin kesintisi yaşamıyor yani ikinci bir depo görevini görüyor
bilmem anlatabildimmi ama tabi filtreyi taktığımdan buyana hiç tekleme yapmadı...

Ahaha :D Bunu hangisi yazacak diye bekliyodum Erol abi .. Yok be elbiseler kurumadi daha dün yedim yicemi , hergün hergun olmaz .. Çikardim motoru yagmur yesin biraz yikansin :D Bugün binmedim iste atilla abi :(
sende benim gibi olmuşsun benimkiler bir haftada zor kuruyorlar tecrübe ettim artık paraya kıyıp yağmurluk aldım yarın öyle çıkıcam

iyi akşamlar dostlar uzun bir aradan sonra :rendeer:
sefa tekleme sorunu bendede vardı ama bilmeyerekten sorunu çözdüm nasıl oldu anlatayım
neler yaptın yazasana merak ettim canını sıkıyor insanın
filtre işini bende yaptım ama olmadı bende hala tekliyor

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Erol abi bnm motorda var hararet göstergesi , radyatörlüya :p ama uygulama guzelmis ..

sende benim gibi olmuşsun benimkiler bir haftada zor kuruyorlar tecrübe ettim artık paraya kıyıp yağmurluk aldım yarın öyle çıkıcam

neler yaptın yazasana merak ettim canını sıkıyor insanın
filtre işini bende yaptım ama olmadı bende hala tekliyor

benim filtre biraz büyük ama sen ufak takmıştın yanlış hatırlanıyorsam.

gerçi bende takarken zor oldu şekil itibari kötü bir görüntü sergiliyor ama teklemesinden iyidir
foto yarın çeker atarım
bende yumurta büyüklüğünde büyük dediğim sığmadı o mann marka sen ne marka taktın yada nerden aldın bende ondan alayım bari hava kaldı mı seninkinde benimkinde çok küçük tam tepe noktasında kaldı
Enes motoru wd-40la yağla yağmurdan sonra pas yapmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar