okadar chopperla Tır çekerlerÖzgür kendi motoruna bağlayıp çekmiştir arabayı kesin, kamyon gibi motoru var adamın![]()
okadar chopperla Tır çekerlerÖzgür kendi motoruna bağlayıp çekmiştir arabayı kesin, kamyon gibi motoru var adamın![]()
@erro Abi geçen yunusun motoru ile o civarlardan geçtim işte. Ihlara vadisine kadar indim. Ancak o mekanlar için ankara civarı denmez. Yani çok yakın değil. Ama uzak da sayılmaz tabi. Sadece günü birlik gidilip gelinmesi biraz zor. En azından 250 liklerle felan.. Bir de ben o gezimden sonra o tarafları önerecektim ama "çok uzak yavvv" tepkisi gelir diye pek ses etmedim. Velhasıl, güzel yerler orası kesinlikle. Zaten hep söylüyorum, Ankarada olmak bir yandan şanssızlık ama bir yandan da TR nin her yerine eşit mesafede olduğundan büyük şans. Hani Antalyada olsan, "hadi bi Amasray yapalım!" diyemezsin misal. Yada İzmirde olsan... :wiinkk:
napah la yakalım mı bizim moturları
sen kaç km aralığında ( 100 - 120 km/h felan ? ) gittinki ıhlara vadisine !
@erro Abi geçen yunusun motoru ile o civarlardan geçtim işte. Ihlara vadisine kadar indim. Ancak o mekanlar için ankara civarı denmez. Yani çok yakın değil. Ama uzak da sayılmaz tabi. Sadece günü birlik gidilip gelinmesi biraz zor. En azından 250 liklerle felan.. Bir de ben o gezimden sonra o tarafları önerecektim ama "çok uzak yavvv" tepkisi gelir diye pek ses etmedim. Velhasıl, güzel yerler orası kesinlikle. Zaten hep söylüyorum, Ankarada olmak bir yandan şanssızlık ama bir yandan da TR nin her yerine eşit mesafede olduğundan büyük şans. Hani Antalyada olsan, "hadi bi Amasray yapalım!" diyemezsin misal. Yada İzmirde olsan... :wiinkk:
oralar beypazarından yarım saat sonra maksimum..bizimkiler günübirlik nallıhan yaptılar...ama çok kapsamlı değildi..benim dediğim şöyle ıssız dağ başlarına gitmek...yada cesaret edip gece kamp atmak güzel olur...
Ankara'ya en yakın, dağ başı, kafa dinlenecek, kamp yapılacak yer olarak Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkını tavsiye edebilirim. Motosiklet ile bir yere kadar gidilebilir fakat muazzam yürüyüş rotaları var.
http://www.kizilcahamam.bel.tr/?mod=galeri&kat=76&on=1
Gordion (Yassıhöyük) var fotoğraflara bakınca ilginç görünüyor bence aynı yerlere gitmektense burayada bi ziyaret yapılabilir. Mağara gibi bişeyler var içinde mangal yapabiliriz :cat: bu şakaydı..hocam ağaçlık, yeşillik vs den öteye çorak dağlık, heybetli ve ürkütücü araziler peşindeyim...bi grand canyon tadında bi gezi yapsak fena mı olur...![]()
Gordion (Yassıhöyük) var fotoğraflara bakınca ilginç görünüyor bence aynı yerlere gitmektense burayada bi ziyaret yapılabilir. Mağara gibi bişeyler var içinde mangal yapabiliriz :cat: bu şakaydı..
Bizim mahalledeki bir esnaf her haftasonu balık avlamaya gidiyor Ankara çevresine bir yerlere.Orman içinde dere vb. yerler anlatıyor, bir ara sorayım; neresi buralar diye![]()
oralar beypazarından yarım saat sonra maksimum..bizimkiler günübirlik nallıhan yaptılar...ama çok kapsamlı değildi..benim dediğim şöyle ıssız dağ başlarına gitmek...yada cesaret edip gece kamp atmak güzel olur...
hocam ağaçlık, yeşillik vs den öteye çorak dağlık, heybetli ve ürkütücü araziler peşindeyim...bi grand canyon tadında bi gezi yapsak fena mı olur...![]()
mangal var dediler geldik :cat:
Macera varsa bende varım... (Yeterki aile ve iş ortamı müsait olsun)Koskoca bayramda bile sadece 4 saat binebildim motosiklete
![]()
Doğrudur hocam ama ben Soğuksu parkının Sultan Köfteden daha yüksek rakımlı mevkiilerini kastetmiştim:wiinkk:Hocam soğuksu milli parkına gide gele kızılcahamam esnafıyla akraba olduk diyebilirim. Artık bütün ekip bakir yerler keşfetme çabası içinde ama verim alamıyoruz :cherry:
Hocam o vakit çorak yapısı, kolay yürüyüş parkuru, 1400m yüksekliği ile dağ bile sayılmayan (bizim dikmenden 300m daha yüksek) fakat Ankara'ya yakınlığı ile gidilip görülesi bir alternatif olan Hüseyin Gazi Dağı'nı önerebilirim. Tabi bir Hasan Dağı veya Aladağlar kadar heybetli değil ama sınırlı vakitle sahip olanlar için şehir gürültüsünden uzaklaştıracak bir aktivite olarak değerlendirilebilir :wiinkk:hocam ağaçlık, yeşillik vs den öteye çorak dağlık, heybetli ve ürkütücü araziler peşindeyim...bi grand canyon tadında bi gezi yapsak fena mı olur...![]()
Hocam o vakit çorak yapısı, kolay yürüyüş parkuru, 1400m yüksekliği ile dağ bile sayılmayan (bizim dikmenden 300m daha yüksek) fakat Ankara'ya yakınlığı ile gidilip görülesi bir alternatif olan Hüseyin Gazi Dağı'nı önerebilirim. Tabi bir Hasan Dağı veya Aladağlar kadar heybetli değil ama sınırlı vakitle sahip olanlar için şehir gürültüsünden uzaklaştıracak bir aktivite olarak değerlendirilebilir :wiinkk:
http://dksk.metu.edu.tr/wiki/index.php/Hüseyin_Gazi
Erhan bam tellerime sırası ile tek tek dokunuyorsun hee..
Senin dediğin gibi bir yere gitme rotamız vardı bizim bi zamanlar fatik abi ben ve toprağim ile
ama yeri hatırlayamıyorum bir türlü,
Fatih başgan gelirse yazar oraları..
:mrgreen:
hacı orası dümdüz arazi..çok bi numarası olduğunu düşünmüyorum...
hiç mi merak etmedin bu adam kaç zamandır nereyi anlatıyo diye...