[Ankara - MT]

Yunus'um bu canavara çöksem sence cafe racer olurmu ne dersin bana biraz fazla yeni gibi geldi pahalı biraz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ika-uretimi-efsane-motor-acil-100651047/detay

Şimdi alet zaten güzel kıyabilecekmisin acaba? esas problem orda ozanım :)
Ama olurmu tabiki olur kafa kafaya verip satın alınmadan önce bi plan proje yapılabilirse tam süper olur.
Birde nasıl karburatör ayarı yapacak usta bulamamış onu anlamlandıramadım?
Biraz hikaye gibi geldi bana o mevzu arayıp konusmak lazım..

bu motor orjinaline uygun olarak cillop gibi toplamış, tekrar kesip biçmek için yazık olur bence...
Erhana da hak veriyoru tabisi..

Hayırlı satışlar Yunus... Allah gönlüne göre versin.

Saolasın abi inşallah..

Aha, cafe racer muhabbetleri başlıyor yine :mrgreen: Bu arada F650 den iyi cafe olur. Racer olmaz belki ama, satılık ilanlara bakmak lazım. Belki şöyle koyun postlu 2000 öncesi Cafe olabilecek bir F650 vardır... :cherry:

Buarada hakanerdoğan motoru kaldırcam dememiş, kışın mümkün olduğunca çok kullanmaya çalışacam buarada nasıl muhafaza edeyim demiş. Siz gömmüşsünüz motoru yav :cherry:

Kendimiz gömecek yer arıyoruz ya sanırım o nedenden ötürü "kış" ve "motor" keywordlerini alıp Angara gibi yerde aratınca direk motor gömme koşullanması yaratıyor :)

Kendimiz gömecek yer arıyoruz ya sanırım o nedenden ötürü "kış" ve "motor" keywordlerini alıp Angara gibi yerde aratınca direk motor gömme koşullanması yaratıyor :)

bu sezon motor kullanmaya başlamış biri olarak ankara da sezonun çok daha kısa süreceğini düşünürdüm...ama uygun kıyafetlerle 8 hatta kasarsan 9 ay falan rahat motor kullanılabilir sanırım, yağmur çamur çok dert edilmezse...

bu sezon motor kullanmaya başlamış biri olarak ankara da sezonun çok daha kısa süreceğini düşünürdüm...ama uygun kıyafetlerle 8 hatta kasarsan 9 ay falan rahat motor kullanılabilir sanırım, yağmur çamur çok dert edilmezse...

Ben de aynı şekilde, 21 Haz. 2012 trafiğe çıkışım, ilk motorum. 6200 km'de :D

13.30'da dersim var, arabamla motur yanyana duruyor, havada bulutlar var, camdan bi havaya, bi motora bakıyorum, diyorum lan Hakan boşver, saçın da jöleli zaten :) Lakin motorun depo dolu, arabada mazot yok, büyük dikotomiler içersindeyim ama sanırım tercihim artık motora binmemekten yana olacak, haftasonu kapalıya çekip kafa grenajına veda busemi konduracağım.

Motosikleti
VFR1200X
turgay motorcu lügatına yeni bir deyim kazandırdı "çeyizlik motor" :cat:

Valla aranızda motorunu en az kullanan tatlı su müdavimi benimdir muhtemelen o yüzden yine değişen bir şey olmayacak gibi haftada 1 doz =) hiç uğraşamam yok aküsünü sök yok depoyu doldur yok debriyaj şöyle yok kablo böyle, tekrarlamakta bir beis görmeden diyorum ki ; 1 ay yattı diye çürüyüp bozulacaksa bu motorlar canımızı emanet edip binmeyelim hiç en iyisi.

Valla aranızda motorunu en az kullanan tatlı su müdavimi benimdir muhtemelen o yüzden yine değişen bir şey olmayacak gibi haftada 1 doz =) hiç uğraşamam yok aküsünü sök yok depoyu doldur yok debriyaj şöyle yok kablo böyle, tekrarlamakta bir beis görmeden diyorum ki ; 1 ay yattı diye çürüyüp bozulacaksa bu motorlar canımızı emanet edip binmeyelim hiç en iyisi.

Tamam başkanım, bundan sonra binmiyoruz bu meretlere. Canımızı sana emanet edelim biz doğrudan, yeterki sen kızma sevgili velvele hazretleri...::sapka:: Yoluna canımız feda ::xrock::

Tamam başkanım, bundan sonra binmiyoruz bu meretlere. Canımızı sana emanet edelim biz doğrudan, yeterki sen kızma sevgili velvele hazretleri...::sapka:: Yoluna canımız feda ::xrock::

Binmeyin şımartmayın şu hurdaları soğukta titresinler kış boyu =)

güzel ortamlar ve seviyeli muhabbetler olduğu sürece mekan ve paranın hiçbir önemi yoktur.maksat ANKARA motorcularının ve özellikle SONS OF ANARCHY grubu üyelerinin sadece dostluk -muhabbet ve yardıma ihtiyacı olanlara imkanlar çerçevesinde yardım elini uzatan hepsi okumuş ve belli bir kültür seviyesine ulaşmış genç grubunun etkinlikler düzenlediğinin bilinmesi , bu değerli gençlerin ve grubun tanınmasıdır.sevgi ve saygılarımla...

güzel ortamlar ve seviyeli muhabbetler olduğu sürece mekan ve paranın hiçbir önemi yoktur.maksat ANKARA motorcularının ve özellikle SONS OF ANARCHY grubu üyelerinin sadece dostluk -muhabbet ve yardıma ihtiyacı olanlara imkanlar çerçevesinde yardım elini uzatan hepsi okumuş ve belli bir kültür seviyesine ulaşmış genç grubunun etkinlikler düzenlediğinin bilinmesi , bu değerli gençlerin ve grubun tanınmasıdır.sevgi ve saygılarımla...
SONS OF ANARCHY ile ne gibi bi ortaklık kurdun nasıl bağdaştırdın ben onu ayıkamadım ? seviye, dostluk, muhabbet diyosun illegal gruplardan bahsediyosun hocam...

Ankara da ızınlı bulundugum sırada aracımız bozuldu ve şans eseri tanışmış olduğum bu gruba aıt 7 motor ben ve aıleme ellerınden gelen her türlü yardımı esirgemediler aracım için çekici + polis + ve ankaraya kadar emniyetli ulaşımımızı saglamak için insan üstü çaba sarfettiler.daha sonra ise yine buluşmak nasip oldu misafirperliklerine ve grubun asıl kurulma amacını ögrendim çok memnun oldum nerdeyse tamamı üniversite mezunu ve hiçbir illegal işleri yok hepsi işinde gücünde çocuklar sadece zevk için motor sevdalılarının bir araya geldikleri bir grup.benimde ilgimi çekti ve araştırdım hatta motorlar hakkında bilgi toplamaya başladım ve zevk için bende belki emekli olmak nasip olursa katılacagım .sevgi ve saygılarımla.

Özgür kendi motoruna bağlayıp çekmiştir arabayı kesin, kamyon gibi motoru var adamın :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar