28/09/2012 tarihine kadar müracaatını tamamlayarak ekim2012 grubunda yer alan kursiyerler 20ekim tarihinde yapılacak olan sınava giremeyeceklermiş biraz önce Milli eğitim bakanlığı özel öğretim kurumları genel müdürlüğü şube müdürü Cevdet BULUT beyle görüştüm ..adliye sicil kayıtlarını işleyemedikleri( işlemedikleri) nedeniyle bir sonraki sınava benim ve benim durumumda olan tüm türkiyede bulunan kursiyerlerin 15 aralık 2012 de sınava gireceklerini söyledi... sizlerden ricam bil edinme veya mail yolu ile benim durumumda olanların bakanlığa ulaşmaları halen geç kalınmış sayılmaz onaylar verilebilir diye düşünüyorum ancak biraz kamuoyu baskısı lazım kanımca şube müdürü Cevdet beyin telefon numarası 0312 413 34 32 lütfen sınava giremeyecek olanlar bu telefonu arayarak haklarını arasınlar...arkadaşlar merhaba 26/09/2012 tarihinde ehliyet sınavı için kursa yazıldım 20 ekimde sınav vardı ancak bu gün öğrendimki ekim dönemi kayıt yapılanlar aralık 15 de sınava gireceklermiş motorumu ehliyetsiz kullanmak istemediğim bir olay ama sanırım milli eğitim insanları buna zorluyor. yani tüm süreçler tamamlanırsa 2013 ocağın 20 sine kadar motorum garajda yatacak![]()
Huhuu sayin akbaba (vulture) kullanicilari neredeainiz yahu motoru yeni alan arkadaslar ilk izlenimler nelerdir![]()
Birde bir sorun.olacak benim ani.hizlanmalarda 4000-5000 devirde anlamsiz bir titresim.oluyor motorda bu hepinizde boylemi arkadaslar daha 6000 deviri gecmedim motorda rodaj surecinde diyemidir acaba .s ilk bakimdan sonra duzelme filan olurmu sizce ??
bende 5000 ıle 5500 devırde vardı tıtresım 6000 7000 dervırde yoktu sımdı 6900 km oldu motor tıtrsım artmıstı genel olarak supap ayarı yaptırdım gayet ıyı rodajda oluyo dedıgın bence
Yağı değişiyo o kadar.İlk bakımda neler yapılıyor?
Yeni yağın kıvamı daha koyu olduğu için motor sesi azalır, ayrıca fabrikada konulan ilk yağ fazlasıyla uyduruk bir yağ.Yağ değişince nasıl oluyor da ses değişiyor?