beygir işi kolay.. o sorun değil bir yazılım ve bir kaç ayar lazım...ramazan sana 98 beygir yakışır adamım dehhh dedin mi uçurur seni :cherry:
beygir işi kolay.. o sorun değil bir yazılım ve bir kaç ayar lazım...ramazan sana 98 beygir yakışır adamım dehhh dedin mi uçurur seni :cherry:
Allah nazardan saklasın hocam.. Sana nazarı değmiş sanırsam birilerinin, Allah acil şifalar versin geçmiş olsun...
Allah kaza bela vermesin... Hayırlı ugurlu olsun... Borşsuz hiçbişe olmuyor ben bunu anladım ..Kısmet işte hocam. Ben de kafaya koydum bi şekille allem ettim kullem ettim bi dünya borca girdim aldım henüz 1 haftalık oğlum :mrgreen:
Fazer deli motor yaktığı benzinin hakkını fazlasıyla veriyor...
bana fazer lazım fazer aşkım tuttu..
Yoshi, akro, two bros.. Bunların dışında pek tatmin edici olmuyo Fazer'da![]()
EGzos diyosunuz iyi güzel diosunuz, sesi beni de bitiriyo da, kendisi herhangi bir müdahele olmadan direk takılabiliyo mu, ve de benzin sarfiyatında ne kadar fark yaratıyor bileniniz var mı aşağı yukarı?
egzost için bütçe ne ayırmalıyız..
EGzos diyosunuz iyi güzel diosunuz, sesi beni de bitiriyo da, kendisi herhangi bir müdahele olmadan direk takılabiliyo mu, ve de benzin sarfiyatında ne kadar fark yaratıyor bileniniz var mı aşağı yukarı?