TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Normalde 85 95 arasi kullaniorm pek basmam ama bi kac cbf kafa tutunca dayanamadim .. Kopru girisine kdr beraberdik sonra yolu bulunca açtim arayi dahada gormedm ztn .. :)

Normalde 85 95 arasi kullaniorm pek basmam ama bi kac cbf kafa tutunca dayanamadim .. Kopru girisine kdr beraberdik sonra yolu bulunca açtim arayi dahada gormedm ztn .. :)
Gaza gelmemekte fayda var malum benzin 5 lira:queen: 60 yaşındaki amcalar gibiyim 50-55 bilemedin 60 km hız yapiyorum mümkün oldukça e-5 kullanmamaya özen gösteriyorum:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

ya çok yakıyor millet binmiyor yada km çeklmiş motoru dinlemek lazım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...odel-orjinal-amerikan-versiyon-95780639/detay amerikan versiyonmuş 29 bin km yazmışta 29 mildedir aslında kadran bile mil bazlı
45 bin yada 50 bin olsun en fazla bişey sayılmaz gene..amma 7 bin gayme fazla..Ayrıca arka lastik çok ince geldi 90 lik gibi dikkatini çekmedimi..

Gaza gelmemekte fayda var malum benzin 5 lira:queen: 60 yaşındaki amcalar gibiyim 50-55 bilemedin 60 km hız yapiyorum mümkün oldukça e-5 kullanmamaya özen gösteriyorum:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

45 bin yada 50 bin olsun en fazla bişey sayılmaz gene..amma 7 bin gayme fazla..Ayrıca arka lastik çok ince geldi 90 lik gibi dikkatini

çekmedimi..

UZUN SÜRE BİNMEK İÇİN bu şiart..

kanka boşver commutere devam , ciddi ciddi er 6 yı bıraktım tvs alacağım heralde..ama bilgi topluyorum son kasa ile ilgili

olum ben ne bilem benzin 5 tl olmuş.. iyiki sattım akülü bisiklet alacam .. :pr:
Ybr satılırsa 5 bin liraya tamamlayıp 2011 model aprilla scarabeo 200i.e alıcam kanka ..şu gençlik çağlarını fazla sürat yapmadan atlatalım para biriktirelim ramço kankam gibi 30 yaşına gelince 600-700-800 cc motor alırım :p Fazla söylesiysem çaktırma hacı :queen:
scarabeo bana yeter ya 3 sene ybr bindim..vitesli motordan bıktım diyemem hiç bi zaman şikayet etmedim ama sukuterin de tadına bakmak istiyorum ki 20 bg lik bi motor pişman olacağımı sanmam 2.7 litre yaktranlar var..eco-spor moduda ayrı bişeey...
Olurda alırsam akşamları sahilde 150 lilik çinli sukuter avlamaya çıkarım..Şekil itibariyle pek bişeye benzemediğinden apaçi tayfasından gözüne kestiren çok olacaktır :mrgreen:
fazla tehlikeye girmedn fantazi yapmak lazım arada :flower:

takas yapıcaz kesh para almazdım bende.. sorunlumu?:silent: az açında konuyu sorunlu yerlerine dikkat edeyim

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
sedat aksam aksam fazla baktın ekrana kesın 250 cc ustu kapının onunde motorunu sılıp temızleyenler ıcın dır bu ulkede sen devamlı yollardasın sana gelmez o cok yakar bızı 150 cc ustu asar aga ayrıca er5 poşet olmustur len artık kac yıllık motor bu şarapmı len bu cılkı cıkmıstır onun

Ybr satılırsa 5 bin liraya tamamlayıp 2011 model aprilla scarabeo 200i.e alıcam kanka ..şu gençlik çağlarını fazla sürat yapmadan atlatalım para biriktirelim ramço kankam gibi 30 yaşına gelince 600-700-800 cc motor alırım :p Fazla söylesiysem çaktırma hacı :queen:
scarabeo bana yeter ya 3 sene ybr bindim..vitesli motordan bıktım diyemem hiç bi zaman şikayet etmedim ama sukuterin de tadına bakmak istiyorum ki 20 bg lik bi motor pişman olacağımı sanmam 2.7 litre yaktranlar var..eco-spor moduda ayrı bişeey...
Olurda alırsam akşamları sahilde 150 lilik çinli sukuter avlamaya çıkarım..Şekil itibariyle pek bişeye benzemediğinden apaçi tayfasından gözüne kestiren çok olacaktır :mrgreen:
fazla tehlikeye girmedn fantazi yapmak lazım arada :flower:

kanka pcx 125 ve bws 125 e bak.. bu motorlar süper.. ben bilem düşünüyorum yani..

Drift alcaktim vazgectim su ducati yeni cikarmis onu alayim bari aman benzin 5lira olmus elektrikliler iyidir anaa one metro ile calisan motor cikmis onu alayim bari aman giden benzin olsun hayabusa alalim cok hiza gerek yok apache alalim oda cok titriyo tabanvay devam :D

kanka pcx 125 ve bws 125 e bak.. bu motorlar süper.. ben bilem düşünüyorum yani..
hacı inan ikiside aklımın ucuna bile gelmiyor illa aprilla olacak aga hondaya ben yıllardır ısınamadım yaw şu nc modeli beni biraz ısıttııda oda şimdi değil..bws yede gelince her ne kadar yamaha fanatiği alsamda bws 125 e para vermem..Sana göre şöyle diyim ybr den inip apache ye binmem :queen: ( korayla benim aramdadır aramıza girmeyin :p)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

sedat aksam aksam fazla baktın ekrana kesın 250 cc ustu kapının onunde motorunu sılıp temızleyenler ıcın dır bu ulkede sen devamlı yollardasın sana gelmez o cok yakar bızı 150 cc ustu asar aga ayrıca er5 poşet olmustur len artık kac yıllık motor bu şarapmı len bu cılkı cıkmıstır onun
hacı sende varya 150 üstü beni aşar diyosun 3.16 ya biniyon bu ne iştir :queen::queen: Ben bekar adamım bu yaşa bu zamana bi daha gelemem gene fazla açılmıyom bak 200 cc yeter diyorum 3-4 yılda onla gezerim satarken yok paraya gider o allahın emri zaten Aprilla konfor var burda :p

45 bin yada 50 bin olsun en fazla bişey sayılmaz gene..amma 7 bin gayme fazla..Ayrıca arka lastik çok ince geldi 90 lik gibi dikkatini çekmedimi..
evet fark ettim ince takmış yada çok bombeli bir lastik

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50r-tertemiz-bir-motorsiklet-101253443/detay/ bunada bi yorum alalım bugün göremedim yarın buluşup bakacaz anlaşırsak almayı düşünüyorum.. yorum alıyım
orjinal egsozu varsa aadamda onuda al pahallı mı bilmiyorum ama eğer bin bin beşyüz tl fiyatı orjinal egsozlu bir model seçerdim yarın öbür gün polisle sorun yaşarsan zaten en iyi ihtimalle ceza yazacak bari birde egsoz fiyatı girmesin işin içine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar