- Motosikleti
- 2025 NC 750X DCT
tvs bakım fıyatları sudur yag oyle ıpone felan ucmak anlamsız bunu ılkın anlayın yag fıyatı 15 ıla 20 lıra dır fazla verırsen motor hızlı gıtmez tıtresım azalmaz uzun yıllar felan kullanmassın aynı gıder motorun aksını kımse ıspatlayamaz haa uzun km lerce yag ozellıgını yıtırmez o ayrı ama zaten en fazla 2500 de degısıyoruz hepımız ben 2000 de yag fılıtresı 5 tl fazlası nı vermeyın hava fılıtresı 25 tl bazı yerlerde 28 30 degısıyor fren balatasıı on ıcın 35 tll kesınlıkle orjınal kullanmakta yarar var arka balata 20 tl orjınal de yarar var zaten ucuz cınmalıda 10 lıra debrıaj telı 25 gaz telı 25 sınyaller 20tl en cok degısen parcalar sanırım bunlar dır ve ucuz ama grenajları 100 sormayın sakın depoyu 400 km saatı 350 sperlık 25 tl ayna 35 ayaklık 30 cıfttırnak orjınal bujı 20 kontak takımı depo kapagı yan aku kılıdı komple set 80 lastıklerımız 170 cıftı ırc alırsan mıchelın de aynı zaten prellı de asayukarı canta demırı 70 tl
aklıma gelen bazı parca fıyatlarını yazdım ona gore bılgınız olsun fazla paralar odemeyelım servıslere
aklıma gelen bazı parca fıyatlarını yazdım ona gore bılgınız olsun fazla paralar odemeyelım servıslere