- Motosikleti
- Bajaj Dominar 250
Normalde 85 95 arasi kullaniorm pek basmam ama bi kac cbf kafa tutunca dayanamadim .. Kopru girisine kdr beraberdik sonra yolu bulunca açtim arayi dahada gormedm ztn .. 
Gaza gelmemekte fayda var malum benzin 5 lira:queen: 60 yaşındaki amcalar gibiyim 50-55 bilemedin 60 km hız yapiyorum mümkün oldukça e-5 kullanmamaya özen gösteriyorumNormalde 85 95 arasi kullaniorm pek basmam ama bi kac cbf kafa tutunca dayanamadim .. Kopru girisine kdr beraberdik sonra yolu bulunca açtim arayi dahada gormedm ztn ..![]()
45 bin yada 50 bin olsun en fazla bişey sayılmaz gene..amma 7 bin gayme fazla..Ayrıca arka lastik çok ince geldi 90 lik gibi dikkatini çekmedimi..ya çok yakıyor millet binmiyor yada km çeklmiş motoru dinlemek lazım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...odel-orjinal-amerikan-versiyon-95780639/detay amerikan versiyonmuş 29 bin km yazmışta 29 mildedir aslında kadran bile mil bazlı
Gaza gelmemekte fayda var malum benzin 5 lira:queen: 60 yaşındaki amcalar gibiyim 50-55 bilemedin 60 km hız yapiyorum mümkün oldukça e-5 kullanmamaya özen gösteriyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
45 bin yada 50 bin olsun en fazla bişey sayılmaz gene..amma 7 bin gayme fazla..Ayrıca arka lastik çok ince geldi 90 lik gibi dikkatini
çekmedimi..
günde 85 kere fikri değişen başka biri daha tanımıyorum aga :queen::queen:kanka boşver commutere devam , ciddi ciddi er 6 yı bıraktım tvs alacağım heralde..ama bilgi topluyorum son kasa ile ilgili
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50r-tertemiz-bir-motorsiklet-101253443/detay/ bunada bi yorum alalım bugün göremedim yarın buluşup bakacaz anlaşırsak almayı düşünüyorum.. yorum alıyım
günde 85 kere fikri değişen başka biri daha tanımıyorum aga :queen::queen:
Ybr satılırsa 5 bin liraya tamamlayıp 2011 model aprilla scarabeo 200i.e alıcam kanka ..şu gençlik çağlarını fazla sürat yapmadan atlatalım para biriktirelim ramço kankam gibi 30 yaşına gelince 600-700-800 cc motor alırımolum ben ne bilem benzin 5 tl olmuş.. iyiki sattım akülü bisiklet alacam ..r:
Ybr satılırsa 5 bin liraya tamamlayıp 2011 model aprilla scarabeo 200i.e alıcam kanka ..şu gençlik çağlarını fazla sürat yapmadan atlatalım para biriktirelim ramço kankam gibi 30 yaşına gelince 600-700-800 cc motor alırımFazla söylesiysem çaktırma hacı :queen:
scarabeo bana yeter ya 3 sene ybr bindim..vitesli motordan bıktım diyemem hiç bi zaman şikayet etmedim ama sukuterin de tadına bakmak istiyorum ki 20 bg lik bi motor pişman olacağımı sanmam 2.7 litre yaktranlar var..eco-spor moduda ayrı bişeey...
Olurda alırsam akşamları sahilde 150 lilik çinli sukuter avlamaya çıkarım..Şekil itibariyle pek bişeye benzemediğinden apaçi tayfasından gözüne kestiren çok olacaktır :mrgreen:
fazla tehlikeye girmedn fantazi yapmak lazım arada :flower:
hacı inan ikiside aklımın ucuna bile gelmiyor illa aprilla olacak aga hondaya ben yıllardır ısınamadım yaw şu nc modeli beni biraz ısıttııda oda şimdi değil..bws yede gelince her ne kadar yamaha fanatiği alsamda bws 125 e para vermem..Sana göre şöyle diyim ybr den inip apache ye binmem :queen: ( korayla benim aramdadır aramıza girmeyinkanka pcx 125 ve bws 125 e bak.. bu motorlar süper.. ben bilem düşünüyorum yani..
hacı sende varya 150 üstü beni aşar diyosun 3.16 ya biniyon bu ne iştir :queen::queen: Ben bekar adamım bu yaşa bu zamana bi daha gelemem gene fazla açılmıyom bak 200 cc yeter diyorum 3-4 yılda onla gezerim satarken yok paraya gider o allahın emri zaten Aprilla konfor var burdasedat aksam aksam fazla baktın ekrana kesın 250 cc ustu kapının onunde motorunu sılıp temızleyenler ıcın dır bu ulkede sen devamlı yollardasın sana gelmez o cok yakar bızı 150 cc ustu asar aga ayrıca er5 poşet olmustur len artık kac yıllık motor bu şarapmı len bu cılkı cıkmıstır onun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50r-tertemiz-bir-motorsiklet-101253443/detay/ bunada bi yorum alalım bugün göremedim yarın buluşup bakacaz anlaşırsak almayı düşünüyorum.. yorum alıyım
evet fark ettim ince takmış yada çok bombeli bir lastikGaza gelmemekte fayda var malum benzin 5 lira:queen: 60 yaşındaki amcalar gibiyim 50-55 bilemedin 60 km hız yapiyorum mümkün oldukça e-5 kullanmamaya özen gösteriyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
45 bin yada 50 bin olsun en fazla bişey sayılmaz gene..amma 7 bin gayme fazla..Ayrıca arka lastik çok ince geldi 90 lik gibi dikkatini çekmedimi..
orjinal egsozu varsa aadamda onuda al pahallı mı bilmiyorum ama eğer bin bin beşyüz tl fiyatı orjinal egsozlu bir model seçerdim yarın öbür gün polisle sorun yaşarsan zaten en iyi ihtimalle ceza yazacak bari birde egsoz fiyatı girmesin işin içinehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50r-tertemiz-bir-motorsiklet-101253443/detay/ bunada bi yorum alalım bugün göremedim yarın buluşup bakacaz anlaşırsak almayı düşünüyorum.. yorum alıyım