[Adana - MT]

Herkese merhabalar…

Gökmen arkadaşım siteye ve aramıza tekrardan hoş gelmişsiniz…

Kumda kum var olmaz, taşta taş var olmaz diye diye gidişata bakılırsa geriye kalan tercihler arasında bulunan tek tercih olan kara asfalt üzerine kazıkları çakmak suretiyle vede buna baglı olarak akabinde deşeleme işi için lazım gelecek olan hiltiler yardımı ile bir kamp gerçekleştirecegiz gibisime geliyor… şimdi ona bide dübelde lazımdır şimdi ama napalım.. temiz iş çıkarıyoruz sonuçta.. :)

Muttalip, tamam belki bende gezilere çok o kadar gelemiyorum ama, yusuf abinin dedigi gibide her gezi fantazisinin içinden de sen çıkıyon kardeşim yaa :D

Muzaffer abi; - pardon aaaabi sticker yapıştırılma kuyruğu burasımıydı acabaaaa :D

Merhaba Arkadaşlar...:rendeer:

Bayramda kamp önerebileceğim yerler:
-Osmaniye-Karatepe,
-K.Maraş Başkonuş yaylası (bence biraz soğuk olur)
-Yumartalık,

Sizinde değerli fikirlerinizi beklerim.

Yusuf abi, Erzin-Dörtyol tarafında deniz var ama sahili sadece kum. o nedenle pek tavsiye etmem.Dağ tarafındada terörle mücadele var o nedenle oaralardan uzak duralım derim :wiinkk:

muzaffer abi dörtyolluyum :) yardımcı olurum.dag-deniz farketmez yani.dagda sıkıntı yok.

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

Merhaba arkadaşlar,
Bora başkanım,
Fotoğrafları yüklemenin kısa yolu iyi oldu.
Ama müsait bir ara işlem sırasını not almam gerekiyor.:pr:

---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:54 ----------

Bora başkanım,
Erzin, Dörtyol tarafında bu amaca uygun bir yer yokmudur.:silent:

yer illaki bulurz abi ya.ben katılamam ama hertürlü yardımınıza koşarım

Şimdi beter böcek emre kardeşim ben gitme ben gezilere kamplara gitmesemde arkadaşlara yardımcı olmaya yada bir fikir veriyorum onaylanır onaylanmaz büyüklerinim bileceği bir iş ama len kafamın tasını attırma sen ne toplantılara ne geziye ne forma 2 satır yazıyon ona göre cezan büyük özletme kendini görüşmek üzere kardeşim:)

ne zamandır girmiyordum bu siteye. çok garip insanlar var burada. :)
şimdi bi bakayım dedim canlıymış Adana başlığı :)

Adana'da üniversite kazandım bende artık Adanalı sayılırım :)

@ENGİN REİS ben izzet bu arada :)

iyi geceler arkadaşlar.
maşallah siteyi baya hareketli gördüm.
dostlar, bayramda kamp için benim fikrimi soracak olursanız kar boğazı derim, en azından orada su tuvalet masa mangal var.
rahat edebileceğimiz bir ortam olur diye düşünüyorum.
tabiki sizlerinde düşündüğü başka yerler vardır onlarada hem fikirim.
herkese iyi hafta sonları ve iyi pazarlar diliyorum.:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

iyi geceler arkadaşlar.
dostlar, bayramda kamp için benim fikrimi soracak olursanız kar boğazı derim, en azından orada su tuvalet masa mangal var.

Adana İl Temsilcisi
bir günlüğüne istanbul'a toplantıya gittik,ortalık şenlenmiş.neyse geldim.hepinize iyi hafta sonları.PTT MEVSİMİ BAŞLADIIII.:flower:
Herkese merhaba.Nihayet sonunda üye olabildim.
gökmen hoş geldin kardeş.

Şimdi başkanım kumdan ne zarar gelebilirki insana kum olursak denize gireriz demirden korksak trene sıcak tan korksak hamama kum korksak denize girmezdik başkanım:)
sen hiç kumlu kahvaltı ettinmi?veya kumlu ekmek yedinmi?:p

Muttalip,Ne geziye geliyorsun, ne kampa. :pl:Birde bize fantazi yaptırıyorsun. Kum, çayırda iyi olur deyip.Bahadır gibi seninde motor üstündeki halini unuttuk be.:mrgreen:
eveeeet.
gönül ister ki, atlayalım motorlara sınırdan çıkıp bi rusya ukrayna yapalım... ama biliyosun benim motor 150'lik. kaldırmaz o kadar yolu... :queen:
daha geçen ay ceyhandan 2 arkadaşımız GÜRCİSTAN'a gittiler-geldiler.elin arjantinlisi YBR ile dünyayı dolaştı.sen otur evinde ancak resimlere bak.:thumright

Arkadaşım,Senin makine daha Tekir' in havasını koklamadı. Ne Rusya' sı.:pr:
ne tekiri,şakirpaşayı geçmemiş.:queen:

Bahadır, benim sana bir önerim var. Mademki gezilere gelemiyorsun bize bir iyilik yapmak istiyorsun.... Bize SPONSOR olsana çok makbule geçer :cherry: Kamp erzaklarını alsan yeterlidir :mrgreen:
evet çok iyi fikir destekliyorum.:cat:

iyi geceler arkadaşlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

iyi geceler arkadaşlar.
canını sevdiğim gürselim,çift çift yazıyorsun bakıyorum.yazmadığın günlerin KAZASINI mı yapıyorsun.(hani namazda olur ya)tamam KARBOĞAZ OLSUN.

herkese günaydınnn... iyi hafta sonları diliyorum... yağmurlar başladı... başkanımın dediği gibi PTT günleri başlamış bulunmakta. Yağmurlar başlamasa gezilerimize, kamplarımıza devam ederdik. neyse artık sağlık olsun... havanın güzel olduğu pazarları değerlendirip yeni ufuklara yelken açabiliriz. :queen:
dün geceki şimşek resitalini umarım dinleyebilmişsinizdir. gece 4 sularında bir gümbürtüyle uyandırdı. yarım saat aralıksız şimşekler çakmaya devam etti. ve uyutmadı. zaten dün gece 1e kadar pes 2013 partisi yapmıştım. bir de gece uyanınca tam uykusuz kaldım. sabah da işe ucu ucuna yetişebildim. :c))
neyse gelelim asıl meseleye; bayram kampı.
sayın abilerim, güzel kardeşlerim... ille de kamp olmak zorunda mı diye bir soru sorsam... maksat beraber olmak ve motorlarla uzun yol yapmak değil mi diye sorsam... bilmiyorum katılır mısınız ama, anamur'a gidip orada bir pansiyon tarzı bişe ayarlansa en ucuzundan. motorlarla anamur'da geziler yapılsa. akşamları sahil kenarında mangaldır, sac kavurmadır yapılsa... yatacak yer ve banyo-wc rezilliği çekilmese...
motorlara çadırlar fazla yük yapılmasa falan... eşlerle beraber de gidilebilir bir program da olur hem...
düşünmekte fayda var diye düşünüyorum. düşünüyorum, bakıyorum, fayda var hakkaten... :flower:

Adana İl Temsilcisi
bahadır,kampın tadı başka.hem 4-5 yıldır kurban bayramında yapıyoruz yani geleneksel hale geldi.tabii ki maksat beraber olmak ve yol yapmak.ama birde öneride bulunan arkadaşlarımız katılsa diyorum.şimdilik sadece kendisinin katılımı bile yeterli,eşiyle olanına sonra bakarız.şayet o arkadaşlar bir gezi yada kampa katılırlarsa sol azı dişimi kırmaya hazırım.o senin dediğin uygulamayı bir defasında yapmıştık ve aydıncık öğretmenevine gitmiş kalmıştık.ama kamp hem daha keyifli,hem de daha ekonomik ve doğal oluyor.eşlerle yapılan gezi ve kamplarda,bizim için gereksiz formalitelere maruz kalıyoruz.

Günaydın Arkadaşlar :rendeer:

iyi geceler arkadaşlar.

Bende sana katılıyorum, Karboğazı olsun, orda en azından ihtiyaç duyduğumuz herşey var...:cat:

herkese günaydınnn... iyi hafta sonları diliyorum... yağmurlar başladı... başkanımın dediği gibi PTT günleri başlamış bulunmakta. Yağmurlar başlamasa gezilerimize, kamplarımıza devam ederdik. neyse artık sağlık olsun... havanın güzel olduğu pazarları değerlendirip yeni ufuklara yelken açabiliriz. :queen:
dün geceki şimşek resitalini umarım dinleyebilmişsinizdir. gece 4 sularında bir gümbürtüyle uyandırdı. yarım saat aralıksız şimşekler çakmaya devam etti. ve uyutmadı. zaten dün gece 1e kadar pes 2013 partisi yapmıştım. bir de gece uyanınca tam uykusuz kaldım. sabah da işe ucu ucuna yetişebildim. :c))
neyse gelelim asıl meseleye; bayram kampı.
sayın abilerim, güzel kardeşlerim... ille de kamp olmak zorunda mı diye bir soru sorsam... maksat beraber olmak ve motorlarla uzun yol yapmak değil mi diye sorsam... bilmiyorum katılır mısınız ama, anamur'a gidip orada bir pansiyon tarzı bişe ayarlansa en ucuzundan. motorlarla anamur'da geziler yapılsa. akşamları sahil kenarında mangaldır, sac kavurmadır yapılsa... yatacak yer ve banyo-wc rezilliği çekilmese...
motorlara çadırlar fazla yük yapılmasa falan... eşlerle beraber de gidilebilir bir program da olur hem...
düşünmekte fayda var diye düşünüyorum. düşünüyorum, bakıyorum, fayda var hakkaten... :flower:

Başkanın PTT yapabilmesi için yağmurlu havaya ihtiyacı yokki :cyclopsan

Şimdi sen gezi planımı yapıyorsun :silent: Bak güzel kardeşim öyle bekara avrat boşaması kolay. Evli insanlar öööyle Anamura falan gidemez, diyelimki eşli gittik mevcut olan Çocukları ne yapacaz, motora sepetmi taktıracaz. Sen bu proğramı hiç söylememiş ol, bizde duymamış olalım :mrgreen:

bahadır,kampın tadı başka.hem 4-5 yıldır kurban bayramında yapıyoruz yani geleneksel hale geldi.tabii ki maksat beraber olmak ve yol yapmak.ama birde öneride bulunan arkadaşlarımız katılsa diyorum.şimdilik sadece kendisinin katılımı bile yeterli,eşiyle olanına sonra bakarız.şayet o arkadaşlar bir gezi yada kampa katılırlarsa sol azı dişimi kırmaya hazırım.o senin dediğin uygulamayı bir defasında yapmıştık ve aydıncık öğretmenevine gitmiş kalmıştık.ama kamp hem daha keyifli,hem de daha ekonomik ve doğal oluyor.eşlerle yapılan gezi ve kamplarda,bizim için gereksiz formalitelere maruz kalıyoruz.

Başkanım sana katılıyorum, burda sadece fikir vermekle olmaz, mademki fikir veriyor o zaman katılması lazım. Öyle işklembeden atmak olmaz :queen: Gençleri pistlerde görmek istiyoruz...
Başkanım istersen yavaş yavaş Bayram kampı için liste oluşturmaya başla, kimler geliyor kimler gelmiyor ?

Günaydın dostlar,
Bu gün İstanbul dan misafirlerim var.
Gece yarısına kadar of durumdayım. Sizlere iyi hafta sonları.:rendeer:
Toplantıyı kazasız atlatmam lazım.

gunaydın arkadaslar.
sagsaglim memleketime döndüm bakıyorum site hareketli bol sohbet var.
iyi hafda sonları

Adana İl Temsilcisi
tamam hazırlayalım.
DUYURU
KURBAN BAYRAMI'nın 2.3. ve belki4. günü gidilecek geleneksel bayram kampımıza katılacaklar:
1-ben ve şarkılarım,
2-muzaffer ve testeresi,
3-gürsel ve mehmet ve çalı çırpıları,
4-yusuf ve meşhur çaydanlığı(şayet yaylaya gitmezse),
5-cengiz ve ud'u+efes'i
6-devrem hüseyin+efes'i
7-beterböcek emre ve sazı,
8-

gördüğünüz gibi kimse yalnız gelmiyor.:pşimdili aklıma gelenler bunlar.muhakkak eklenecekler olacaktır.yer konusuna daha sonra karar verilecektir.

sayın Bora başkanım ve Muzaffer abim... benimki nacizane bir tavsiyeydi.. kurban bayramının soğuk geçeceğini tahmin ederek öneride bulundum.
benim totom biraz kıymetlidir de, üşümeye gelmiyor... insan karşısındakini de kendisi gibi bilirmiş diyerek, böyle bir öneri getirmiştim..
çoluk çocuk olayı hiç aklıma gelmemişti hakkaten.. tekrar başa dönüyoruz, insan karşısındakini de kendisi gibi bilirmiş.
Bora başkanım ben elbet bir gezi/kampa gelecem, ama azı dişini kırmanı istemem. sonra bissürü masraf dişçidir falan.. acısı da cabası.. kıyamam :queen:
bu arada fazer muzaffer abinin orada bir harley gördüm.. dibim düştü... abiler bi el atsanız da 5.000 liraya kapatsak onu olmaz mı yaa.. :flower:
onu alırsam valla gezilere gelirim bundan sonra. :bounce:

Herkese günaydınlar..

Şimdi beter böcek emre kardeşim ben gitme ben gezilere kamplara gitmesemde arkadaşlara yardımcı olmaya yada bir fikir veriyorum onaylanır onaylanmaz büyüklerinim bileceği bir iş ama len kafamın tasını attırma sen ne toplantılara ne geziye ne forma 2 satır yazıyon ona göre cezan büyük özletme kendini görüşmek üzere kardeşim:)

Muttalip kardeşim, bende özledim özledim ama işte, geçtiğimiz çarşamba toplantıdaydım, belki bi karpuz ağası çıkarda pikapı yanaştırmak için pikapın arkasından geeel geeeel geeel yapıp bizi boğazımıza kadar karpuza boğar demiştim ama hevesimiz kursağımızda boğuldu..... bu sene çatalımız karpuzuna bikerem bile batmadı bilesin :mrgreen:

Şimdi güzel kardeşim emre benim gel gel yaptığm günlerde sen yoktun pikap in ağzı beraber karpuz doldurmuştum senin için kısmet olmadı sana arkadaşlarıma elimden geldiği kadar verdim ama sanada artık seneye sezonu kapattık bu yıl karpuz zamanı hatırlat sana bir kamyon göndereceğim 1 yıl yersin nasıl fikir kardeşim:)

sayın Bora başkanım ve Muzaffer abim... benimki nacizane bir tavsiyeydi.. kurban bayramının soğuk geçeceğini tahmin ederek öneride bulundum.
benim totom biraz kıymetlidir de, üşümeye gelmiyor... insan karşısındakini de kendisi gibi bilirmiş diyerek, böyle bir öneri getirmiştim..
çoluk çocuk olayı hiç aklıma gelmemişti hakkaten.. tekrar başa dönüyoruz, insan karşısındakini de kendisi gibi bilirmiş.
Bora başkanım ben elbet bir gezi/kampa gelecem, ama azı dişini kırmanı istemem. sonra bissürü masraf dişçidir falan.. acısı da cabası.. kıyamam :queen:
bu arada fazer muzaffer abinin orada bir harley gördüm.. dibim düştü... abiler bi el atsanız da 5.000 liraya kapatsak onu olmaz mı yaa.. :flower:
onu alırsam valla gezilere gelirim bundan sonra. :bounce:

evet ya çok güzel motorlar var orada :D arada gidip kendimi o motorları sürerken hayal edebilirim :)
Şimdilik ybr ile idare edioz :p
bu arada dükkana mont için gittim bir model beğendim de beden uymayınca pazartesiye ertelendi, teşekkürler tavsiye için :)

Geziler için Ailemi ikna edemedim, ama birkaç seneye kendi ailemi kurup gelicem :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar