[Adana - MT]

tuc

Vallahi bende daha ehliyeti almayı bekliyorum kozanda oturuyorum ama birgün gelip sizinle tanışmak isterim bende.benimde yaşım küçük 17 ama etkinliklere felan bende katılmak isterim hayırlısıyla :)

Engin,
Beyaz evler Çamlık Cafe diye kime sorsan tarif eder. Onun karşısında Green Garden adlı bir çay bahçesi.
yinede bulamazsan cepten ararsın. 0533 549 96 95

eyvallah abi daha yeni geldim okuldan ya kusura bakmayın.hoca bir bırakmadı.

ENGİN REİS, senin nerden geleceğini bilmediğim için birkaç tarif verebilirim.
-Duygu cafeyi mutlaka biliyorsundur. ordan yukarıya doğru gideceksin ışıklı göbekten sağa döneceksin, sonraki ışıklı yine sağa döneceksin, yine ışıklı göbek gelecek yine sağa döneceksin otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız. :flower:
-Baraj setin üzerinden geliyorsan Adnan menderes kavşağından sola döneceksin, sonraki ışıklı kavşaktan sağa döneceksin, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız. :cat:
-Dilberler sekisinden geliyorsan, Adnan menderes kavşağından bir önceki ışıklı kavşaktan sola dönüyorsun, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız. :wiinkk:

Herhalde artık bulursun :mrgreen:

eyvallah abi çok sagolda adanaya yeni geldim yer ögrenecem işte :) illaki gelip tanışacam ama bugün ders geç bitti 2.ögretimin hali işte :)

Adana İl Temsilcisi
günaydıııın millet.
gökmen arkadaşımızın makinesindeki kamp fotoları da eklenmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ana-mt-karbogazi-kampindaydi.html#post2823890

arkadaşlar,KURBAN BAYRAMI KAMPI için ADANA ÇEVRESİNDE KAMP alamı düşünülmektedir.daha önce gitmediğimiz,dağ yada deniz kenarı tercihimizdir.ancak önümüzdeki ay,havanın dahada serinleyeceğini düşünürsek,deniz kenarı olması genel tercihimizdir.bilen,önerisi olan varmı?

Merhaba arkadaşlar,
Bora başkanım,
Fotoğrafları yüklemenin kısa yolu iyi oldu.
Ama müsait bir ara işlem sırasını not almam gerekiyor.:pr:

---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:54 ----------

günaydıııın millet.
gökmen arkadaşımızın makinesindeki kamp fotoları da eklenmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ana-mt-karbogazi-kampindaydi.html#post2823890

arkadaşlar,KURBAN BAYRAMI KAMPI için ADANA ÇEVRESİNDE KAMP alamı düşünülmektedir.daha önce gitmediğimiz,dağ yada deniz kenarı tercihimizdir.ancak önümüzdeki ay,havanın dahada serinleyeceğini düşünürsek,deniz kenarı olması genel tercihimizdir.bilen,önerisi olan varmı?

Bora başkanım,
Erzin, Dörtyol tarafında bu amaca uygun bir yer yokmudur.:silent:

Merhaba Arkadaşlar...:rendeer:

Bayramda kamp önerebileceğim yerler:
-Osmaniye-Karatepe,
-K.Maraş Başkonuş yaylası (bence biraz soğuk olur)
-Yumartalık,

Sizinde değerli fikirlerinizi beklerim.

Yusuf abi, Erzin-Dörtyol tarafında deniz var ama sahili sadece kum. o nedenle pek tavsiye etmem.Dağ tarafındada terörle mücadele var o nedenle oaralardan uzak duralım derim :wiinkk:

Iyi günler arkadaşlar başkanım geçen gürsel abi ile gittiğin yerde çok güzel duruyordu bence orayıda kulak ardı etmeyin tuzla kamp için çok uygun.

Adana İl Temsilcisi
muttalip orasıda kum,kuma beleniriz.yediğimiz-içtiğimiz-çadırımız hep kum olur.yıllarca karataşta/yumurtalıkta kamp yaptım iyi bilirim.

Herkese merhaba.Nihayet sonunda üye olabildim.Bu arada adım Gökmen,Transalp kullanıyorum.Böyle güzel bir gezinin ardından birşeyler yazmamak olmazdı elbette...Geziyi organize eden , katılan ve bu eğlenceyi paylaşan tüm arkadaşların emeğine sağlık.Daha güzel organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.

Şimdi başkanım kumdan ne zarar gelebilirki insana kum olursak denize gireriz demirden korksak trene sıcak tan korksak hamama kum korksak denize girmezdik başkanım:)

Günaydın arkadaşlar :rendeer:

Herkese merhaba.Nihayet sonunda üye olabildim.Bu arada adım Gökmen,Transalp kullanıyorum.Böyle güzel bir gezinin ardından birşeyler yazmamak olmazdı elbette...Geziyi organize eden , katılan ve bu eğlenceyi paylaşan tüm arkadaşların emeğine sağlık.Daha güzel organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.

Tekrar aramıza hoşgeldin Gökmen :cat:

Başkanım,
Boğsak taşlık, tuzla kumluk, karataş sazlık
Ne yapacağız:mrgreen:
En güzeli karboğazı:queen:

Evet ya, orası güzeldi :thumleft:

muttalip orasıda kum,kuma beleniriz.yediğimiz-içtiğimiz-çadırımız hep kum olur.yıllarca karataşta/yumurtalıkta kamp yaptım iyi bilirim.

Katılıyorum başkanım, bende kumun nasıl ızdırap verdiğini bilirim :pr:

Şimdi başkanım kumdan ne zarar gelebilirki insana kum olursak denize gireriz demirden korksak trene sıcak tan korksak hamama kum korksak denize girmezdik başkanım:)

Korkuyla ne alakası var şimdi, denize kumsalda girmek harika birşey, ama orda çadır kurmak yemek-içmek ayrı. Onun için ben almayaım sağol bilader :cherry:

Gökmen merhaba,
Siteye hoş geldin.

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:04 ----------

Muttalip,
Ne geziye geliyorsun, ne kampa. :pl:
Birde bize fantazi yaptırıyorsun. Kum, çayırda iyi olur deyip.
Bahadır gibi seninde motor üstündeki halini unuttuk be.:mrgreen:

Herkese günaydınlar... Hayırlı cumalar...Gökmen arkadaşım hoşgeldin...
Yusuf abi şu gezi ve kamp olayına biraz değinmek istiyorum. her ne kadar gelemesek de sağ sağlim gidip gelebilmeniz için dua ediyoruz. bedenen orada olmayabiliriz, ama kalbimiz sizinle. sizin kampta/gezide rahat etmeniz için beyin fırtınası yapıyoruz. katılmayacağım kampın/gezinin programında size yardımcı oluyorum.
gönül ister ki, atlayalım motorlara sınırdan çıkıp bi rusya ukrayna yapalım... ama biliyosun benim motor 150'lik. kaldırmaz o kadar yolu... :queen:

Herkese günaydınlar... Hayırlı cumalar...Gökmen arkadaşım hoşgeldin...
Yusuf abi şu gezi ve kamp olayına biraz değinmek istiyorum. her ne kadar gelemesek de sağ sağlim gidip gelebilmeniz için dua ediyoruz. bedenen orada olmayabiliriz, ama kalbimiz sizinle. sizin kampta/gezide rahat etmeniz için beyin fırtınası yapıyoruz. katılmayacağım kampın/gezinin programında size yardımcı oluyorum.
gönül ister ki, atlayalım motorlara sınırdan çıkıp bi rusya ukrayna yapalım... ama biliyosun benim motor 150'lik. kaldırmaz o kadar yolu... :queen:

Arkadaşım,
Senin makine daha Tekir' in havasını koklamadı. Ne Rusya' sı.:pr:

Sizin için bir fikir olur diye dedim Yusuf abi.. bak kurban bayramı programı planlıyosunuz. kaptırıp gidin burdan... bütün stresinizi atıp gelirsiniz... :bounce:
yanlış anlaşılmasın... o kadar uzun bir yolculuk sonrası stres kalmaz insanda. o anlamda dedim. :queen:

Bahadır, benim sana bir önerim var. Mademki gezilere gelemiyorsun bize bir iyilik yapmak istiyorsun.... Bize SPONSOR olsana çok makbule geçer :cherry: Kamp erzaklarını alsan yeterlidir :mrgreen:

sponsor olursam hepinizin motosikletine Bahadır Çelebi diye sticker yapıştırtırım... :c))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar