Engin,
Beyaz evler Çamlık Cafe diye kime sorsan tarif eder. Onun karşısında Green Garden adlı bir çay bahçesi.
yinede bulamazsan cepten ararsın. 0533 549 96 95
ENGİN REİS, senin nerden geleceğini bilmediğim için birkaç tarif verebilirim.
-Duygu cafeyi mutlaka biliyorsundur. ordan yukarıya doğru gideceksin ışıklı göbekten sağa döneceksin, sonraki ışıklı yine sağa döneceksin, yine ışıklı göbek gelecek yine sağa döneceksin otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız. :flower:
-Baraj setin üzerinden geliyorsan Adnan menderes kavşağından sola döneceksin, sonraki ışıklı kavşaktan sağa döneceksin, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız. :cat:
-Dilberler sekisinden geliyorsan, Adnan menderes kavşağından bir önceki ışıklı kavşaktan sola dönüyorsun, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız. :wiinkk:
Herhalde artık bulursun :mrgreen:
günaydıııın millet.
gökmen arkadaşımızın makinesindeki kamp fotoları da eklenmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...ana-mt-karbogazi-kampindaydi.html#post2823890
arkadaşlar,KURBAN BAYRAMI KAMPI için ADANA ÇEVRESİNDE KAMP alamı düşünülmektedir.daha önce gitmediğimiz,dağ yada deniz kenarı tercihimizdir.ancak önümüzdeki ay,havanın dahada serinleyeceğini düşünürsek,deniz kenarı olması genel tercihimizdir.bilen,önerisi olan varmı?
muttalip orasıda kum,kuma beleniriz.yediğimiz-içtiğimiz-çadırımız hep kum olur.yıllarca karataşta/yumurtalıkta kamp yaptım iyi bilirim.
Herkese merhaba.Nihayet sonunda üye olabildim.Bu arada adım Gökmen,Transalp kullanıyorum.Böyle güzel bir gezinin ardından birşeyler yazmamak olmazdı elbette...Geziyi organize eden , katılan ve bu eğlenceyi paylaşan tüm arkadaşların emeğine sağlık.Daha güzel organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.
Başkanım,
Boğsak taşlık, tuzla kumluk, karataş sazlık
Ne yapacağız:mrgreen:
En güzeli karboğazı:queen:
muttalip orasıda kum,kuma beleniriz.yediğimiz-içtiğimiz-çadırımız hep kum olur.yıllarca karataşta/yumurtalıkta kamp yaptım iyi bilirim.
Şimdi başkanım kumdan ne zarar gelebilirki insana kum olursak denize gireriz demirden korksak trene sıcak tan korksak hamama kum korksak denize girmezdik başkanım![]()
Herkese merhaba.Nihayet sonunda üye olabildim.Bu arada adım Gökmen,Transalp kullanıyorum.Böyle güzel bir gezinin ardından birşeyler yazmamak olmazdı elbette...Geziyi organize eden , katılan ve bu eğlenceyi paylaşan tüm arkadaşların emeğine sağlık.Daha güzel organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.
Şimdi başkanım kumdan ne zarar gelebilirki insana kum olursak denize gireriz demirden korksak trene sıcak tan korksak hamama kum korksak denize girmezdik başkanım![]()
Herkese günaydınlar... Hayırlı cumalar...Gökmen arkadaşım hoşgeldin...
Yusuf abi şu gezi ve kamp olayına biraz değinmek istiyorum. her ne kadar gelemesek de sağ sağlim gidip gelebilmeniz için dua ediyoruz. bedenen orada olmayabiliriz, ama kalbimiz sizinle. sizin kampta/gezide rahat etmeniz için beyin fırtınası yapıyoruz. katılmayacağım kampın/gezinin programında size yardımcı oluyorum.
gönül ister ki, atlayalım motorlara sınırdan çıkıp bi rusya ukrayna yapalım... ama biliyosun benim motor 150'lik. kaldırmaz o kadar yolu... :queen:
sponsor olursam hepinizin motosikletine Bahadır Çelebi diye sticker yapıştırtırım... :c))