[Ankara - MT]

Beyler bu akşam toplaşabiliriz bizim parkta işi olmayan gelebilir polat ile ben zaten ordayız bülentinde kombinesi var allahtan. :bounce:

ben belki gelebiirim...belki çocukla gelebilirim...çocuk parkta oynar ben de başında dikilirim, muhabbetten de bi halt anlamam geçen seferki gibi:)

Koltuk olayına gelince çiçekçilerde satılan yeşil süngerimsi bir madde var onu bloklar halinde birbirine yapıştırıp traşlamaya başlıyosunuz ardından zımpara ile ince detayını yapıyorsunuz ve en sonunda da üstünü plastik bantla kaplayın tek tabaka halinde. sonrasında bu bantın üzerini bi vazeline benzer bi madde ile kaplayın sonra üstüne fiberglas yapıştırıcı sürün ve katmanlar halinde fiberglasları hem yapıştırın(küçük boy rulo ve elektronikçilerde kullanılan saç kurutma makinesine benzer bi alet ile) hemde diger katmanları hazırlayın. kurumasını bekleyin en son zımpara işlerini ve macunu da hallettikten sonra koltuk hazır. üstünede gidip herhangi bir koltukçudan en ala en rahat pofidik koltuğu yaptırın iş tamam en fazla 60-100 tl arası kolyuğunuz hazır. Motorun bütün grenajını bu yolla yapabilirsiniz. zaten "cafe racer"ın amacı kendin bi şeyler yapman.

Aga bu çiçekçilerdeki köpük demişsiniz onun aslı fonfort diye gecer strafor değil straforun dışı sert içi yumuşaktır işinizi görmez
ısı yalıtım malzemesi satılan yerlede bulabilirsiniz ben internette biraz baktım bulamadım

Aga bu çiçekçilerdeki köpük demişsiniz onun aslı fonfort diye gecer strafor değil straforun dışı sert içi yumuşaktır işinizi görmez
ısı yalıtım malzemesi satılan yerlede bulabilirsiniz ben internette biraz baktım bulamadım
Yaw ne gerek var git güven parka ya da sakarya ya oradaki çiçekçileri gez her birinden 2 tane al al sana beleşe 100 tane köpük sünger adını ne koyarsan :p

Yaw ne gerek var git güven parka ya da sakarya ya oradaki çiçekçileri gez her birinden 2 tane al al sana beleşe 100 tane köpük sünger adını ne koyarsan :p

illa cingenlik mi yapak gardaş :mrgreen:

gidecen tek tek toplayacan da onları birbirine yapıştıracan da ne uğraşacan zaten bi kaç kişi yapacak herhalde git bi koli al paşa paşa kullan kafana göre kes biç artanınıda varsa akvaryum süslemesinde kullan

tamam yahu ben ulustan alırım.
Ayrıca straforun ne olduğunu biliyorum zaten İbrahim sadece aklıma strafor gelmişti demiştim..

Bu arada ben 18.20 itibari ile evde olucam gelecek arkadaşların bilgisine...

tamam yahu ben ulustan alırım.
Ayrıca straforun ne olduğunu biliyorum zaten İbrahim sadece aklıma strafor gelmişti demiştim..

Bu arada ben 18.20 itibari ile evde olucam gelecek arkadaşların bilgisine...

kombinemi kullanamıcam maalesef, motoru sattım,mct ile sehiriçi turlarına devam edicem, biraz para biriktirip yeni ufuklara gaz acmak istiyom. Kulağınız delik olsun ahali, 600 luk çeşitleri ile yenisezona girmek niyetindeyim,amin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kombinemi kullanamıcam maalesef, motoru sattım,mct ile sehiriçi turlarına devam edicem, biraz para biriktirip yeni ufuklara gaz acmak istiyom. Kulağınız delik olsun ahali, 600 luk çeşitleri ile yenisezona girmek niyetindeyim,amin :)

ciddi sattın mı ? mct kimin o zaman. bide hayırlısı olsun :)

konuşuldu da ben mi geçtim yoksa :(

hanki yıldayız bu arada o_O

Kardeşim hayırlı olsun, önün açıldı artık, seni kocaman bir naked'ın üzerinde görür gibiyim :cherry:

hayırlı olsun la kötü gv yi sattın, biz daha veremedik efsane hondayı...

Yunus buldum videoları
http://www.youtube.com/watch?v=AT6P7qaUPLw
http://www.youtube.com/watch?v=klcwT2IMznU
1. ve 2. video nasıl kalıp yapmanla ilgili ama hıyar herif fiberglası iyi uygulayamıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=yJ4RMWz0ISc&feature=related
3. videoda eleman gayet başarılı olması gerektiği gibi yapıyor işi
Malzemeler
1. Fiberglas
2. Polyester reçine
3. Küçük boya badana fırçası
4. Minik rulo
5. Zımpara kağıtları

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=Jc_afVRvHGk&feature=channel&list=UL bu videonun cafe racerla ne ilgisi var diye sormayın bende bilmiyorum :thumleft:

Olm maciti bu akşam alamadım, yarın öğlen ya da akşam alıcam heralde, bu da demek oluyor ki sabah işe dolmuşla gitmem gerekecek. Bu konuda bana verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır, yaklaşık 6 aydır dolmuşa binmiyorum, kaç liraydı, nasıl durduruyoduk, nasıl binip iniyoduk, inmeden düğmeye basmak gerekiyor mu:)

Çok feci boşta kaldım, sevgilimden ayrıldığımda böyle abondene olmamıştım ben :) Kendimi çıplak hissediyom, çıplak diyince aklıma yine er6 geldi bak, allahım aklıma mukayyet ol yarabbi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
naked motorlara gelesin bülo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar