Tırnağınızı sürttüğümüz de çizilecek gibi gelmesi gayet normal. Çünkü motorumuzun üstün de kaplama mevcut. Kaplama günümüz de boya dan uygulaması hem daha kolay, hem daha ucuz olduğu için bu uygulamayı tercih etmişler.
Valla ben de CBR250 yi incelediğimde plastik aksamını ucuz bulmuştum. Ancak normaldir, ucuz parça kullanımı ~45 TL gibi bir yan grenaj fiyatı olarak tüketiciye geri döner. Honda böyle bir politika uygulamakta serbesttir. Bu yüzden her ucuz parçadan şikayet etmemek gerek değil mi? Bazı kişiler parça değişimine gelince insan mutlu oluyor ama motoruna da laf söyletmiyor.
Neyse, bence çinlilerin ucuz şeyler kullanması gerek zaten. Biz de biraz angutluk var. Hem üretemiyoruz, hem de üreteni yerden yere vuruyoruz. Adamlar ucuz parça kullanmış diye eleştiriyoruz, ucuz kullanmayıp fiyatı yükselttiklerinde de "oha çinliye bukadar para verilir mi!" diye eleştiriyoruz. Çok afedersiniz ama ne emmeye ne gömmeye geliyoruz... Çünkü biz en iyi ürünleri ülkemizde görmek ister ama pahalı oldukları için almayız, bunla da yetinmez ucuz ürünlerin ülkemize gelmesini beğenmeyiz, kendimize yediremeyiz
Motorunuz hayırlı olsun, yanlız kaça aldığınızı söyleyebilir misiniz ? Fiyat, bu olayın can alıcı noktalarından birisi oluyor
...ve ben 7 liramı çöpe atmam , atmak istemem.
Ali 7 lirasının 2/3'üyle motor, geri kalanının 5/13'üyle de ekipman almak istiyor... Ve soru; kim 7 lirasını çöpe atmak ister ??