Mustafa abi ceyhandan okuyup okuyup cikiyon olmazki ama![]()
Muttalip,
Öyle dedin korkuttun adamı.
Bak şimdi isim görünmesin diye misafir olarak giriyor.:bounce:
Mustafa abi ceyhandan okuyup okuyup cikiyon olmazki ama![]()
Muttalip,
Öyle dedin korkuttun adamı.
Bak şimdi isim görünmesin diye misafir olarak giriyor.:bounce:
Pardon hocam haklısın, adım emreherkese iyi akşamlar...
akala1 arkadaşım keşke önce kendini tanıtsaydın da tanışsaydık... soruna cevap vereyim, 5 ocak stadının arkasında adanamotor var. kime sorsan gösterirler. Orada muzaffer abi var... selamımı söylersen yardımcı olur... :thumleft:
yine güzel bir pazar gezisi yapmışsınız, fotolar da çok şık... elinize sağlık...
herkese şimdiden iyi haftalar...
Merhaba dostlar,
Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul' dan gelen hocadan sürüş eğitim dersi alan oldu mu?
İyi akşamlar arkadaşlar evet uzun zamandır yazmıyorumale:,aslında neden yazmadığımı bende bilmiyorum yani kesinlikle hiç bir sebebi yoktur
.Belkide sadece FAZER Muzaffer abi olabilir sadece ona gıcık oluyorum bir insan bu kadar olur yaniiii
l:
l:.Yok herkese motosiklet satıyor,herkesle göz temasına giriyor
.Yolculuk yapıyorsun arabada zorla,tehditle göbek attırıyor yetmezmiş gibi herkese seyrettiriyor videoyu:jocolor::jocolor:,istanbula kadar bir tek tostla götürüyor daha ne yazayım bilemiyorum ki.Ama olsun siz sevgili dostlarıma yinede yazmış olayım :king::king:
---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
Bu arada Bora abi ve Gürsel kardeşim güzel bir kaçamak yapmışsınız ne güzel yapmışsınız en kötü gününüz böyle olsun inşallah.
Günaydın Arkadaşlar...
Yapma kanki :cyclopsan, ama aş önce gelir, hayırlısı olsun :cat:
Sen hepimizi çay içmeye bekliyonda, hepimiz gelirsen patronun kızar bence![]()
Kanki haklısın aş mevzuu .. Bu arada Adana dan çok güzel bir iş teklifide aldım ... Şu anda düşünüyorum hesabını yapıyorum ...... Bakarsın gitmem burada kalırım .... Kısmet artık
Bak bu güzel haber işte, bence fazla düşünme aşağa yukarı sana uyuyorsa kabul et gitsin :wiinkk:
Merhaba dostlar,
Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul' dan gelen hocadan sürüş eğitim dersi alan oldu mu?