Kardeşim öncelikle hoşgeldin aramıza bu ara pek giremedim yenilere de hoşgeldiniz diyemedim hepiniz hoşgeldiniz![]()
Mehmet Can kardeşimin çift isim adaşı hocam çok pis fırça atar haberin ola ben çok yedim ama hala alışamadım hesap et işte her seferinde farklı fırçalıyor
Hocamın dediği gibi uzun gezi olmayan haftalarda cumartesi akşamları bol gezmeli hoş sohbetli toplantılar olabilir... Bu çarşambayı es geçelim pazar gezi yapacağız nasıl olsa. Yeni katılan arkadaşlar siteden takip etsinler eskileri sms ile bilgilendiriyorum nasıl olsa
Bu motorsuzluk beni mahvetti otobüslerde ayakta yolculuk sıkış tepiş, araba minibüs ve traktör de dahil olmak üzere binmedigim kullanmadığım birşey kalmadı... (Ben cıbırımı istiyooooom)![]()
Hoşbulduk sende bi an önce cıbırına kavurşursun umarım
Bursa içi gezilerde her zaman peşinizdeyim takrar haberiniz ola. Hocamıza saygımız sonsuz fırçasına da alışırız:cat:
Motorun yürüyeninde bir problem yok kazadan sonra burhaniyeye kadar gittik geldik hatta. Dönüş saatleri genelde 8 10 arası olur gezilerimizde ama Zeko sen daha iyi bilirsin bu gezinin dönüşü kaç olur aga?
Tamam ozaman olmadi kamyonetlede giderdik yani ben de kamyonet var kapali kasa benim crossu da onunla getirmistim istanbuldan tamam 8-10 icin iyi bir hediye almam lazim hatuna oyle gozukuyor buyuk bir ihtimal bende gelecegimMotorun yürüyeninde bir problem yok kazadan sonra burhaniyeye kadar gittik geldik hatta. Dönüş saatleri genelde 8 10 arası olur gezilerimizde ama Zeko sen daha iyi bilirsin bu gezinin dönüşü kaç olur aga?
Nevin diye bir hoca vrmis geziler duzenliyormus depolari dolduruyormus dogru mu duydum
------------
Gokhan kardesin motoru calisir durumda mi iyice biliyor mu yuruyeni falan saglam mi yoksa alet edevat da yanimizda goturmek gerekirmi yoksa
-----------------
Geziler guzel de birde donus saatlerini de belirtebilsek super olur esi olan var hesap veren var is cikisinda almaya giden var yada vardir
-----------
Gonen gezisi icin cumartesi gunu net cevap yazabilirim herkeze saygilar
Salı günü evet, Bi abimle kahvaltıdan sonra tavla oynayıp kızını da alıp huzur turu attık. Çok durmadım zaten 4'te işte olmam gerektiğinden bi çay içip kaçtım hemen. Nerde gördün ki beni, ben nasıl göremedim? Sema'yla beraber gelecek olsak daha düşünme aşamasında haberin olur zaten hocam[COLOR="#0000FF"
:bounce:Özcan geçen gün Burgazdaki ne turuydu sizin,he he sen beni görmedin,bende rahatsız etmedim,yanındaki Sema olsa affetmezdim:bounce:...[/COLOR]
Zeko benim motoru supermoto ya cevirecegim jant nerden alinir olcusu ne olmali celik janta cevir diyen oldu yardim edin arkadaslar 1000 lira para ayirdim yeter mi saygilar
:bounce:Zeko sende bizim kullanacağımız bandana modelini bir güzel hazırla yetişsin pazara takıcam dolaşıcam,reklamını yapıcam,özendiricem vs. falan:bounce:...