taksiye atlayıp öndeki grubu takip et derim en kötü :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Aranıza almazsanız taksiye atlayıp öndeki grubu takip ettiririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
tamamdır şehiriçi buluşmalarınızda peşinizdeyim tek sorun beni kim artçı alır :farao:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
Kaptan şimdi yalan olmasın yarım yamalak bilgilerimle cevap veriyorum kusura bakma sanırım çarşamba günleri şehiriçi toplantı yapılıyor. Çınar vs. kafelere gidiliyor. Konuşulup eğleniliyor.:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Usain Bolt musun mubarek
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
kural: herkes arkasındakinden sorumludur, maşallah bizim gurup ölsek haberi gazeteden okur pazartesi sabahı...
başka örnekler vereyim mi siz mi devam edersiniz
Aranıza almazsanız taksiye atlayıp öndeki grubu takip ettiririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
:bounce:Tabii katılabilirsiniz,Hatta artçı alan olursa gezilerede gelirsiniz kardeşim...
Sedici kardeş bu grup kötü geziyor ben uğramam tavırları yerine,eksikleri söyleyip,yapıcı bir şekilde uyarılar yapıp beğenmediğiniz noktalarda grubu disipline etmeyi denemelisiniz.Bulunduğumuz ortamı beğenmiyorsak güzelleştirmeye çalışmak bence büyük bir başarıdır,tepeden bakmak ise Allah korusun kibre götürür:wiinkk:...
16-09-2012 PAZAR MANYAS KUŞ CENNETİ-BALIKESİR-GÖNEN GEZİSİ
BULUŞMA YERİ:MİNTEKS ÖNÜ 10:00
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
4-Ahmanamra (belki)
5-Kayariki
6-Kirli sakal
:bounce:Bu arada arkadaşlar haftalık toplantılarda yarımşar saat aralıklı molalarla gezelim,saatlerce oturup çay içip lak lak yapmayı sevseydim ben kadınlarla günlere giderdim:wiinkk:
tamamdır şehiriçi buluşmalarınızda peşinizdeyim tek sorun beni kim artçı alır :farao:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
Hocam bursa içi geziler dediniz de,yakınlarda planlanan bir gezi veya buluşma varmı? Veya her yafta belli gün yapılan toplantılar? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kaptan şimdi yalan olmasın yarım yamalak bilgilerimle cevap veriyorum kusura bakma sanırım çarşamba günleri şehiriçi toplantı yapılıyor. Çınar vs. kafelere gidiliyor. Konuşulup eğleniliyor.:cat: