bu pazar abimin mevlütü var önceden söz verdim" dedi,
Aaa doğru ya, o zaman benim gezi de yatar...
bu pazar abimin mevlütü var önceden söz verdim" dedi,
Ya arkadaşlar ufak bir sorun varale: beni kim alacak pazar günü? :cherry:
disk o tarafa doğru yamuk olabilir abiArkadaşlar neden fren balatalarının tek tarafı biterde diğer tarafı kalır ? ön frenin bi yüzü 3 mm diğer
0 mm![]()
:bounce:O ayarlandı Gökhan Yılmaz seni Race motoru ile Ayvalık'a kadar götürecek ancak umuyorum ki zamanla grubumuz daha fazla iyilik sever ve tevazu derecesi yüksek insanlarla dolacaktır...Sözünün eri olmak,başladığı işi bitirmek ve yarı yolda bırakmamakta grup felsefemiz olacaktır... :cat:
Gezi güncelleme
16-09-2012 PAZAR MANYAS KUŞ CENNETİ-BALIKESİR-GÖNEN GEZİSİ
BULUŞMA YERİ:MİNTEKS ÖNÜ 10:00
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
4-Ahmanamra (belki)
5-Kayariki
6-Dalgıç_800
7-RiddleJr
8--Beyaz Atlı
9-AlperTunga
10-Yılmaz Aydıgıtı
inş hocam benimkinin satılmasını bekliyorum satılsa birkaç alternatif var benimkinin ilanı eşe dosta gidecek motor:bounce:Beyaz Atlı kardeş Gemlik'ten Bursaya girerken İzmir Çevre Yolu Otobanını takip et,bitişinde hemen sağda kocaman göreceksin Gölyazı'ya çok yakın,bekliyoruz hadi belki Gönen de beyaz atlı prens prensesini bulur:wiinkk:...
:bounce:Gökhan ben Minteks'e kask getiricem mont için sen kalın bişiyler ayarla artık,hava pazar için açık görünüyor,hadi az kaldı cıbırına hayırlısıyla,cıbır cıbır gezersin ara sokaklarda:bounce:...
:bounce:M.Balibey şimdiden hayırlı olsun yada hayırlısıysa olsun sen iste fizana gaz açar,ordan Singapura ineriz(uçan motorların çıkmasını bekliyorzu gruppça) :bounce:...
:bounce:Riddle Jr.Ehliyetinin olması iyi olurdu ancak en güvenli geziler grup gezileridir:yalnız gezmenden iyidir aşırı hız yapılmaz ve grup kurallarına uyarsan taşıtlar seni fakettiğinden kazalar az olur ancak polis durumundan emin değilim;nerde kimi durdurur,kimden ehliyet ister ancak gruplarda kaynamalarda çok olur böyle durumlarda yeterki kalabalık olsun,yani sana kalmış her türlü sorumlu sensin:bounce:...
:bounce:Kosnük sen kimsin benmi kaçırdım,senmi yazmadın,geziye gelirmisin,bizimle gezermisin vs falan :king:
hehehe:queen:Topcase leri ruhsata işletmeyi de unutmayın![]()
hocam konu yanlış yerde açmışın ilgilenmezler pek ...Balibey disk düz duruyo yatakarken herhalde tam oturtmadlar ne bilim .
abi oda olabilir ama gözle pek görülmez sıcakken de suya değdiyse oda yamultur onu bir şekilde anlıyordukta unuttumBalibey disk düz duruyo yatakarken herhalde tam oturtmadlar ne bilim .