Getirmeden satalım onu arada.
:bounce:Ölü sitemin güzel arkadaşları,sevgili kardeşlerim:Sizleri biraz daha sistemleşmeye davet ediyorum,eğer burayı biraz daha ciddiye alır,yazılarımızla birbirimizi destekler,sürüşlerde kuralları uygular,hatalarımızda ise grubu yapıcı bir şekilde uyarır sürüş bilgilerimiz dahilinde grubu gerektiği yerlerde disipline edersek bence çok güzel,iyi ahlaklı,pozitif ve art niyetsiz harika bir gruba dönüşürüz.Lütfen yazılanlar havada kalmasın ve onaylansın 2 haftada bir yarım-1 saattlik toplantı yapıp arkasından gece gezmeleri,2-3 haftada bir sürüş kurallarını uygulayarak uzun geziler yapmayı düşünüyoruz...
Bu çarşamba toplantı düşünüyorduk ancak bu pazar acil uzun gezi yapmamız gerekiyor,kaza geçiren arkadaşımızı (GÖKHAN)motoruyla buluşturmak gibi iyi bir niyet dahilinde Ayvalık'a kadar gidemesekte(günlük gezi için yorucu olması bakımından) en azından Kuş cenneti,Gönen yada Balıkesri'in farklı ilçe ve turistik yerlerini gezip,çayırlarında dinlenirken arkadaşımızda Ayvalık'a kadar gidip motoruna kavuşup yeniden bize katılır.(Yollarda ve gönüllerde 2 teker buluşmak üzere)...:cat:
16-09-2012 Kuş Cenneti,Balıkesir gezisi..
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
Arkadaşlar Bursa dan motosiklet alacağım 2.el bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı oraya geldiğimde??
:bounce:Ölü sitemin güzel arkadaşları,sevgili kardeşlerim:Sizleri biraz daha sistemleşmeye davet ediyorum,eğer burayı biraz daha ciddiye alır,yazılarımızla birbirimizi destekler,sürüşlerde kuralları uygular,hatalarımızda ise grubu yapıcı bir şekilde uyarır sürüş bilgilerimiz dahilinde grubu gerektiği yerlerde disipline edersek bence çok güzel,iyi ahlaklı,pozitif ve art niyetsiz harika bir gruba dönüşürüz.Lütfen yazılanlar havada kalmasın ve onaylansın 2 haftada bir yarım-1 saattlik toplantı yapıp arkasından gece gezmeleri,2-3 haftada bir sürüş kurallarını uygulayarak uzun geziler yapmayı düşünüyoruz...:cat:
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
:bounce:Ölü sitemin güzel arkadaşları,sevgili kardeşlerim:Sizleri biraz daha sistemleşmeye davet ediyorum,eğer burayı biraz daha ciddiye alır,yazılarımızla birbirimizi destekler,sürüşlerde kuralları uygular,hatalarımızda ise grubu yapıcı bir şekilde uyarır sürüş bilgilerimiz dahilinde grubu gerektiği yerlerde disipline edersek bence çok güzel,iyi ahlaklı,pozitif ve art niyetsiz harika bir gruba dönüşürüz.Lütfen yazılanlar havada kalmasın ve onaylansın 2 haftada bir yarım-1 saattlik toplantı yapıp arkasından gece gezmeleri,2-3 haftada bir sürüş kurallarını uygulayarak uzun geziler yapmayı düşünüyoruz...
Bu çarşamba toplantı düşünüyorduk ancak bu pazar acil uzun gezi yapmamız gerekiyor,kaza geçiren arkadaşımızı (GÖKHAN)motoruyla buluşturmak gibi iyi bir niyet dahilinde Ayvalık'a kadar gidemesekte(günlük gezi için yorucu olması bakımından) en azından Kuş cenneti,Gönen yada Balıkesri'in farklı ilçe ve turistik yerlerini gezip,çayırlarında dinlenirken arkadaşımızda Ayvalık'a kadar gidip motoruna kavuşup yeniden bize katılır.(Yollarda ve gönüllerde 2 teker buluşmak üzere)...:cat:
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
abi kusura bakma benim admıa biri facebook hesabı açmış savcılığa dilekçe verdik şehri terketmeyin dediler gelişme olursa size ulaşıcaz dediler söz veripte gitmedi gibi oldu kusura bakma gerçektenYenisini alacaksanız oralardan yada farketmez buralardan satın abim![]()
benim motor satılık tvs apache 2011 modelArkadaşlar Bursa dan motosiklet alacağım 2.el bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı oraya geldiğimde??
Profil bilgilerinden şu motosikleti değiş artık mowerr'ı Gt250r yap arkadaş. :cherry:Nevin hocama katılıyorum arkadaşlar bi yerlerde toplanıp hem muhappetimizi pekiştirmeli hemde eksik olduğumuz konuları konusmamız lazım .
motoru olmayanlar buluşmalara gelebiliyor di mi abiler sorun olmaz derseniz peşinizden hiç ayrılmam söyleyeyim :flower: Allah izin verirse gelecek sene motor ehliyetimi de alıyorum motorumu daa :bounce:
Nevin hocama katılıyorum arkadaşlar bi yerlerde toplanıp hem muhappetimizi pekiştirmeli hemde eksik olduğumuz konuları konusmamız lazım .
hehe katılıyorum haftalık toplantılara katılırım ama balıkesire gelemicem eğer motor bulursam bursa içi gezilere yine gelirimUsain Bolt musun mubarek
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
kural: herkes arkasındakinden sorumludur, maşallah bizim gurup ölsek haberi gazeteden okur pazartesi sabahı...
başka örnekler vereyim mi siz mi devam edersiniz
motoru olmayanlar buluşmalara gelebiliyor di mi abiler sorun olmaz derseniz peşinizden hiç ayrılmam söyleyeyim :flower: Allah izin verirse gelecek sene motor ehliyetimi de alıyorum motorumu daa :bounce:
hehe katılıyorum haftalık toplantılara katılırım ama balıkesire gelemicem eğer motor bulursam bursa içi gezilere yine gelirim![]()