hayırlı olsun kardeş,dövmeliler kervanına sende katıldın bakalım.:cat:
gündüz kardeş,4 mevsim aldığında eğer yazın da giyerim diyorsan ADANA'da yanılırsın.demedi deme.
teşekkürler Günay...
Yusuf abi dövmenin özelliği o zaten.. senin gözlerde bi sıkıntı yok :c))
oviraptor bence muzaffer abinin yerine uğramalısın. oradan hem modellere bakabilirsin, hem de güzel fiyata bulabilirsin.
AdanaMotor nerede diye sorarsan herkes gösterir yerini... :c))
prohell,venom ztn adana motorda mevcut bi uğra bakalım :cat:arkadaşlar dörtmevsim motor montu alıcam, fiyatı en fazla 200 tl olan önerebileceğiniz bir marka var mı
bahadır abi alemsinHerkese iyi günler,
Yeni yaptırdığım dövmemi sizinle paylaşmak istedim... :c))
http://img833.imageshack.us/img833/3739/94256134.jpg
Ahmet kardeşim çok teşekkürler.. Tam istediğim gibi oldu. İşçilik bayaa iyi yani... İlk dövmemizi yaptırdık, son olur mu, orasını zaman gösterecek :c))
Muzaffer abi dövme yaptırmamın mı bir sebebi var mı diye sordun, yoksa yırtık gibi olmasının mı, yoksa GS olmasının mı :c))
muzaffer abim;bahadırım bende birden havaya girdim ve dövme yaptırma kararı aldımm:queen:tavsiyelerinizi bekliyorum yalnız ben şu hoş BAYANLARIN ki gibi belime(kuyruk sokumu üstü)dövme yaptıracağım ne fikir verirsiniz:thumleft:tavsiyelerinize ihtiyacım var:rendeer:yalnız koluman ve banatın tavsiyelerine ihtiyacım yokkkk:flower:
bahadırım bende birden havaya girdim ve dövme yaptırma kararı aldımm:queen:tavsiyelerinizi bekliyorum yalnız ben şu hoş BAYANLARIN ki gibi belime(kuyruk sokumu üstü)dövme yaptıracağım ne fikir verirsiniz:thumleft:tavsiyelerinize ihtiyacım var:rendeer:yalnız koluman ve banatın tavsiyelerine ihtiyacım yokkkk:flower: