[Adana - MT]

herkese ıyı pazarlar dılıyorum

son zamanlarda sahibinden.com sitesinde adana da ıkıncı el motor ılanlarına bakıyorum dıkkatımı bısey cektı sormak ıstıyorum
ybr125-cbf 150-apache 150 bu motorlarda sıfırdan farksız dıyıp 2011-2012 motorlarda sıfır ıle aynı fıyatı yazıyorlar km 5bın 6bın cıvarlarında sadece plaka ve ruhsat fıyatını dusmusler
ya ben sımdı soruyorum sıfır fıyatından 3yuz 5yuz assagıya fıyat goren bırısı gıdıp ıkıncı el ve kılometre yapmıs bır motor alırmı bu ıkıncı el fıyatları neden bu kadar yukarı oluyor bu konuda bılgısı olan varmıdır
aydınlatırsanız cok sevınırım

Len burak okuyup okuyup çıkma yaz şuraya iki satır:)

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

Iyi geceler millet Ne yaptınız bugün arkadaşlar geziye giden yokmuy du bir iki foto atında biz de sebeblenelim.

photo.php

Len burak okuyup okuyup çıkma yaz şuraya iki satır:)

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:12 ----------

Iyi geceler millet Ne yaptınız bugün arkadaşlar geziye giden yokmuy du bir iki foto atında biz de sebeblenelim.

arkadas bu forumda da hic mahremiyt yok sen nerden goruyorsun mit misin nesin...:)

Günaydın arkadaşlar bundan sonra yok öyle girecek bakacak yazmadan çıkıp gidecek bak şimdi adana mt nin gönüllü gözlemcisi tayin ediyorum kendimi burda kimi görüp te yazmadan çıkarsa buraya yazarım arkadaş hiç kusura bakmayın klavye bozulsun ki yazarım sonra demeyin mit misin bit misin diye ona göre millet:):):)

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Yarın itibari ile bölgeye seyahate çıkıyorum.
Kısmet ise hafta sonu görüşürüz.

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.nin güzide motorcuları.:) hepinize iyi bir hafta daha dilerim.
iyi yolculuklar yusuf.
motorunu satan/alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.:cat:

Bahadır,
Dövmen sanki yere düşmüşsünde sıyrılmış gibi duruyor.
Yada benim gözler artık iyice bozuldu.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar