[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çanta genelde benim sırtta, top-kase de motorda oluyor. Ancak kase'yi buaralar takmıyorum, ceza kesiyorlamış diye...

la sorma bi de o çıktı başımıza. bende topkeys var mı diye çanta ya dediydim, neyse

sen demlik ve şeker getir, bende çay ve semaver diicem de şimdi erken. yarın akşam gibim konuşuruk tel den felan.

buraya da yazarız.

nasıl olsa senin tekerlerde asvat tekeri. senin çıktığın her yere çıkabilirim gibime geliyo.

nazik davranmak yok motora artık.
biz güzel güzel biniyoz anasını satim, satarkene güzel gözüksün diye.
alırkene o kadar parayı satmayı düşünerek veriyoz. neyse işin psiko tarafını geçelim.

kısaca nazikçe sert kullanım sergileyebilirim :)

hoplama zıplama parkuru olmadığı sürece her yerde gezerim ben. varsa bildiğin öyle bir yer de olur.

çayı dert etmiyom. hiç olmadı termos u getiririm, geçenki gibi parasıylan doldurtturuum, sorun yok

542421_10150963013851403_1650156909_n.jpg

Nereye gidiyorsun Yunus? Procede nereleri ziyaret var?

Abi daha tam netleşmemekle birlikte karadeniz düşünmekteyim...

Uygun olursa ben de proceye dahil olabilirim...(proce ne bu arada?)

Taylan Merhaba; zincir temizlemem gerekiyor da gaz yağına ihtiyaç var. Baya derin temizlik yapacağım. Müsait olduğun bi zaman da uğrayıp almayı düşünüyorum...

Şuan daha vakit ve nakit olayını denkleyemedim,
Haftaya kazakistana gidip gelicem ondan sonra tarih ve olaylar netleşir artı her an satabilirim sizi :queen: bu arada senin gazyağı bende abi durup durup biyerlerimizi yağlıyoruz ailecek :queen: :flower: baksana hüseyin abi yımırta gibi geziyo kaç zamandır anlaman lazımdı :p

yunusgil parkına mı gitsem acaba...şöyle turlamış olurum ...var mı hemen gidelim diyen..saat.18.20

Abi bugün gördüm yazdığını dün çekimim vardı direk orduevine geçtim ben,
Bugün gel hemen gel geç kalmadan gel de şu zincir yağını alalım artık senden 600kmdir zincir yağsız geziyorum motul kullanıcam diye :mrgreen:

Geçen pazar talip333 ile gölbaşı motocross yarışlarını izlemeye gitmiştik. Yolda iki arkadaşa yolu sordum. Meğerse ankara mt den miş arkadaşlar tanımadık birbirimizi sonradan face de konuşurken fark ettik. Neyse demem o ki eğer aklınıza yatarsa ben çalıştığım binadaki kırtasiyeye sordum kredi kartı büyüklüğünde bir sticer yaptırsak ne olur fiyatı diye 100 tanesi 25-30 TL 1000 tane yaptırırsak 150 civarı tutarmış böyle bir şey yapsak da motorun yanına yöresine veya kasklara yapıştırsak ta birbirimizi tanısak fena olmaz hani. Bi düşünün bende bi tane tasarım var aklınıza yatarsa yoksa düz ankara mt de yazdırabiliriz

[/COLOR]fiyatlar aklınızı karıştırmasın doğru orantı kurmayın m2 hesabıymış 1-2 tanesine 5-10 tl dedi 100 tanesinine 25-30 tl dediler

1000 tane olursa 150 civarı dedi

bu arada sucuk ekmek toplantısının linkini yanlış ekledim herhal tekrar koyuyim

kaptan bi ara ben millete dağıtmıştım bazı arkadaşların motokisketi kıymetli olduğundan yapıştırmadılardı ellerinde atmadılarsa olması lazım bende bi kaç tane falan kaldı onları dağıtabilirim bu yaklaşık 5-6 aylık bi mevzuydu... benim kaskta ve topcasede var yazı. zaten oraya buraya tırmanan koca motorlu(190. boyunda) deli bi adam görürsen trafikte kaldırımlardan hoplayan ne bileyim duran trafikte hızını alamayınca motoru ayaklık üstüne alıp çeviren bi adam görürsen benimdir o...

motosiklet.net stickerlarını kullananlar var halihazırda...

Bahsettiği kişi ben ve fatih abi. baska motosiklette göremedim şahsen... Belki de dikkatli bakmamışımdır...

O zaman Beynam Ormanları diyorum ben, daha önce de gitmiş fakat giriş ücreti konusunda anlaşamayınca (3Tl) kapısından dönmüştük, ben hiç gitmediğimden hala merak ediyorum açıkçası! madem ağaçlık diyorsunuz en temizi olur, sonuçta herkesin motoru 230km rotaya gidemeyebilir, mesela ön cam olmayışı beni baya etkiliyor 80-90km/h den sonra, Abant'a gitmeyecek olanlar için alternatif plan olsun pazar günü için, var mı farklı fikir? :cherry:

http://maps.google.com/maps?saddr=A...FXinXQIdm3z2AQ&t=m&mra=mift&mrsp=1&sz=14&z=11

Hacı beynamda öyle aman aman birşey yok hüseyin abi ile gitmiştik biz ama zevkler ve renkler tartışılır tabisi abant kat be kat daha güzel olur tahminim,
Hoş ikisinede gidemeyeceğim ben ama abanta gelirdim 150kmde çok bir yol değil sadece otobandan yahut bölünmüş yoldan gitmeyin kafi yoksa sıkılırsınız eskişehir dönüşü gibi..

aga 150 değil 230 km :cherry: ben yorgunluğunda da değilim aslında fazla bakma, ay sonu hafız, no money! :bounce:

Beyler unutmadan ben bugün benim motorla uğraşıyo olucam yunusgil parkda canı sıkılan laklak yapmak isteyen varsa ufak tefek yapılacak işi olan varsa buyursun gelsin..
Bülentin zaten kombinesi var ona söylemiyorum bile..Bögütay sende gel la...Ünal abiyi aradım tele bakmıyo osman abide bursadaymış...

Arkadaşlar Ahmet in söylediği Abant gezisine kimler gidiyor? Gitmeyenler fazlalıktaysa başka-daha yakın bir gezi yapılacak mı?
Haftaya hem cmrtsi/hem pazar için plan yapıldı ama bu hafta hala muallakta, bence Abant iyi fikir ama 230km mesafede oluşu ve ay sonu oluşu ekonomik açıdan beni düşündürüyor açıkçası, bir de toplamda 450km yi geçecek bir gezi günübirlik yorar mı dersiniz?

Önümüzdeki haftasonu bi şey yapamayacak gibiyim ben. Bu H.sonunu değerlendirebilirsek güzel olur cidden. Havalar da soğumaya başlıyor zaten pzt.den sonra :(

Pazar Abant'a gelebilirim ya da Önümüzdeki pazar yapılacak gezinin (120Km'lik olan) haftaya gelemeyecekler için olan versiyonunu yapabiliriz cumartesi ;)

O zaman Beynam Ormanları diyorum ben, daha önce de gitmiş fakat giriş ücreti konusunda anlaşamayınca (3Tl) kapısından dönmüştük, ben hiç gitmediğimden hala merak ediyorum açıkçası! madem ağaçlık diyorsunuz en temizi olur, sonuçta herkesin motoru 230km rotaya gidemeyebilir, mesela ön cam olmayışı beni baya etkiliyor 80-90km/h den sonra, Abant'a gitmeyecek olanlar için alternatif plan olsun pazar günü için, var mı farklı fikir? :cherry:

http://maps.google.com/maps?saddr=A...FXinXQIdm3z2AQ&t=m&mra=mift&mrsp=1&sz=14&z=11
Abi bu da dümdüz bi yol; bence yolculuğu keyifli yapmak daha makbul gidilecek yerdense.

yımırta derken yakışıklı,karizmatik anlamında dedin değil mi :queen:

gene iyi yapmışın, ben stickera evet derim, yunusta bikaçtane varmış ama bulabilecek mi daha fazla olsa isteyene yapıştırırdık :)

Vay Hüseyin abim sen yaşıyormusun yav :) bir ara görüşelim, özledik valla :rendeer:
valla koraycım ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum.gelip gitmez oldun.

---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:03 ----------

gene iyi yapmışın, ben stickera evet derim, yunusta bikaçtane varmış ama bulabilecek mi daha fazla olsa isteyene yapıştırırdık :)
talipcim bi ara bize geldiğinde verelim sticker.

Arkadaslar Cuma'ya geldik simdiden Cmt. Pazar organizasyonlarini belirleyelim bence. Hangi gun kimler nereye gidiyor?

Bu arada ben yarin motorla gidicem ise. Ogleden sonra cikabilirim isi olan yoksa?

Cumartesi ve Pazar günleri sınavları olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum umarım herkes iyi puanlar alabilir. Eğer aramızda arap atı gibi son anda burun sokup kazanmak isteyen varsa son 5 yılın sadece bütünleme sorularına baksınlar. Bunların 2007-08-09'dan son 5 ya da 10 sorusuna 2010ve11'in bütün sorularına bakın. Eğer çalışmamışsanız zaman kaybetmeyin sadece cevap anahtarından soruların doğru şıklarını testlere yazın ve okuyun. Tekrar başarılar herkese :bestmt:

valla koraycım ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum.gelip gitmez oldun.

Senelik izin falan girdi işte abi araya, uğrarım en kısa zamanda :wiinkk:

Arkadaslar Cuma'ya geldik simdiden Cmt. Pazar organizasyonlarini belirleyelim bence. Hangi gun kimler nereye gidiyor?

Bu arada ben yarin motorla gidicem ise. Ogleden sonra cikabilirim isi olan yoksa?

Cmrtsi motora bakım yapmayı planlıyordum ama pazar günü-çok uzak olmamak kaydıyla her türlü plan bana uyar :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/107197-kemal-merkiti-kaybettik.html

Abiler ablalar merhabalar :) nasılsınız gorusemiyoruz nezamandir??
Yokmu bu hafta biseyler biraz turlayalım ya haftaya baya soguyacakmis havalar :(
Pazar bosum ben..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar