selam arkadaşlar biz bu hafta sonu abanta gidiyoruz 10-15 arkadaş sizleride bekleriz. irtibat ankara çayyolu örnek tamir behzat usta 536 850 66 00
Cumartesi ogleden sonra 2 de isim biter, ondan sonra siteye ve face sayfasina bakarim, biryerlere gidenler varsa arkalarindan gelirim, pazar da her turlu uyar, pastirma yazi bitmeden degerlendirmek lazim bu havalari, sonra da yagmurdu camurdu hava soguktu diye kimse gelmeyecek.
O değilde senin bi yıllık iznin kaldıydı sanırsam..
Seni benim proceye dahil edelim lal:
Hocam gec gordum mesaji![]()
O değilde senin bi yıllık iznin kaldıydı sanırsam..
Seni benim proceye dahil edelim lal:
olm benim proce öteden beridir tek kişilik ama baktım bülentte her türlü geziyo iznide vardı hatırladığım onla gideriz.Heeee, adam mı aramaya başladın ? Delükanlı adam tek başına da gider ya, neyse... :cherry:
Haci bizim elemanlardan biri bu hafta sonu evleniyor, onumuzdeki iki hafta yok, oyle olunca da o gelene kadar izin almak hayal olur, onumuzdeki iki hafta kopek gibi calisacaz. Senin gidis o zamana sarkarsa belkim olabilir, konusuruk bi ara ugrarim sizin benzinlige yine, dvd yi de getirecem valla billa![]()
Ulaşabileceğimiz bir telefon var mı?pazar günü 9 Eylül 2012 sabah saat 06.00 bahçelievler istanbul cafe de toplanıp, plan yapılıp gidilecek, günü birlik gezinti şeklinde
Uygun olursa ben de proceye dahil olabilirim...(proce ne bu arada?)olm benim proce öteden beridir tek kişilik ama baktım bülentte her türlü geziyo iznide vardı hatırladığım onla gideriz.
bazı arkadaşlar gibi yok bana izin vermezler benim yaşım tutmiyı sonracıma daha yenice kullandıydımdı izni ben hem sonra oralarda yağmur yağar toz olur fırtına çıkar demez yani :queen:
önümüzdeki hafta bende yokum zaten ondan sonraki haftada olmaz yani önümüzde 2 hafta olmaz zaten hatta ve hatta bazı arkadaşlar izin alabilirse onlarıda proceye dahil edebiliriz sanki...
Beyler şu yağ filtresini açmak için bir alet var ya "oil-filter-wrench" dedikleri, türkçesi neyse artık, onu nereden alabilirim ki ben acaba? :silent:
http://toolsreviews.net/2011/04/25/oil-filter-wrench/
capanord ne tatlı aletmiş ya...