Yaw Yunus Gs kullanmıyor da, fiyat olarak baktığında Fazer la aynı ayarda olanları, 2000 sonrası GS modelleri. Ha diyceksin ki paran var mı alacak, yok, benimkini satıp üzerine kredi çekme planları yapıyorum, Yunusun da yaptığı gibi, başka türlü alma şansım yok
MT-03 için uzunyolda 120 civarı sabit hızla 7 lt. yakıyor yazısını okuyunca soğudum

Bir de tipi çok güzel ama bence gereksiz ağır ve o motora göre yakıt fazla, XT 660 motoru sağolsun, vergi de bir üst dilime giriyor, motor da iddia ettiği ya da reklamını yapmak istediği kadar bir tork patlaması yok, Fazer ın kafa grenajının naked a göre uzun yoldaki rahatlığı, Kawasaki amcanın Türkiye de parçasının Fazer a göre daha zor bulunması ve resmen daha pahalı olması, biz de Fazer ın tutulan bir model olması ve istediğin de satılmasının daha kolay olması, genel olarak sorunsuz bir motor oluşu, sakin kullanımda ER6 ya yakın yakması, fiyatlarının neredeyse aynı olması ( klasik türk mantığı,nerdeyse aynı para, o zaman 4 silindir alayım 2 yerine, daha çok işte daha güzel ) gibi sebepler kafayı kurcalıyor. Unal ı ilk gördüğüm yerde atlayacam motoruna burdan uyarayım da sonra yok ben görmedim yok ben duymadım demesin
Aslına bakarsan Ankara da ABS li er6f ilanı vardı bir tane onu da beğenmiştim ama işte, hep beğendiğimizi alsak şimdiye bir drz400 sm miz olurdu

Biraz da mantıklı yaklaşmak lazım olaylara, GS aslında benim daha sonra, hatta en sonra denemek istediğim enduro tarzı, çünkü Yunus un motordan da anladığım üzere rahatlığı felaket, yani ona alışan adamın, bir daha başka tarz motor da rahat etmesine imkan vermiyorum, (Goldwing gibi ütopik aletler hariç) o yüzden önce başka tarzı denemek istedim, gazı cevirdiğim de sağlam bir tork ve güç hissetmek istiyorum, her ne kadar hazır olmasam da, yavaş yavaş alışacağımı düşünüyorum.Bir de herkes bir gün endülücü olacak lafına inanıyorum. Yani V-Strom olur, GS olur, eninde sonunda alacağım inşallah bir endülü.
Zaten kafa çorba oldu, para çok olsa istediğim her tarzdan alıp koyarım garaja, hergün değişik bi tane kullanırım ama işte sayısalın gözü körolsun

Bakalım seneye kadar araştırmaya devam, önümüzdeki sezon açılmadan motor olayını halletmek lazım, benim için sezon çok daha erken açılıyor, çok fazla yağış olmadığı sürece Şubat da biniyorum, bitaraflarım donuyo ama yine de biniyorum