[Ankara - MT]

Arkadaşlar Ahmet in söylediği Abant gezisine kimler gidiyor? Gitmeyenler fazlalıktaysa başka-daha yakın bir gezi yapılacak mı?
Haftaya hem cmrtsi/hem pazar için plan yapıldı ama bu hafta hala muallakta, bence Abant iyi fikir ama 230km mesafede oluşu ve ay sonu oluşu ekonomik açıdan beni düşündürüyor açıkçası, bir de toplamda 450km yi geçecek bir gezi günübirlik yorar mı dersiniz?

Arkadaşlar Ahmet in söylediği Abant gezisine kimler gidiyor? Gitmeyenler fazlalıktaysa başka-daha yakın bir gezi yapılacak mı?
Haftaya hem cmrtsi/hem pazar için plan yapıldı ama bu hafta hala muallakta, bence Abant iyi fikir ama 230km mesafede oluşu ve ay sonu oluşu ekonomik açıdan beni düşündürüyor açıkçası, bir de toplamda 450km yi geçecek bir gezi günübirlik yorar mı dersiniz?

valla yorar bence..helei eskişehir den kaç saatte geldiğimiz göz önünde bulundurulursa:)

Ben de düşünüyorum bu Abant olayını aslında havalar bu kadar güzelken gezebildiğimiz kadar gezsek iyi olur, mesafe beni de düşündürmüyor değil yorar gibi sanki ama geçen haftasonu çok güzel geçince tadı damağımda kaldı =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence de 150 KM den fazla olmasın.

kampa değil gezmeye gidelim. isteyen otursun, yayılsın, uyurkurkene horuldasın isteyen çıksın gezsin.

ama ağaçlık temiz hava bi yere gidelim.

gönül isterki semaveri götürelim çalı çırpı ilen çay yapalm, içelim gezelim felan

kampa değil gezmeye gidelim. isteyen otursun, yayılsın, uyurkurkene horuldasın isteyen çıksın gezsin.

gönül isterki semaveri götürelim çalı çırpı ilen çay yapalm, içelim gezelim felan

O zaman Beynam Ormanları diyorum ben, daha önce de gitmiş fakat giriş ücreti konusunda anlaşamayınca (3Tl) kapısından dönmüştük, ben hiç gitmediğimden hala merak ediyorum açıkçası! madem ağaçlık diyorsunuz en temizi olur, sonuçta herkesin motoru 230km rotaya gidemeyebilir, mesela ön cam olmayışı beni baya etkiliyor 80-90km/h den sonra, Abant'a gitmeyecek olanlar için alternatif plan olsun pazar günü için, var mı farklı fikir? :cherry:

http://maps.google.com/maps?saddr=A...FXinXQIdm3z2AQ&t=m&mra=mift&mrsp=1&sz=14&z=11

Haftaya cmt. pazar plani neymis ki?

cmt-pazar sabah 9 da sınav var.

çalışmadığım sınavlara girip 10 da çıkarım.

beklenmeye gerek yok. yapılan herhangi bir geziye katılırım ben ;)

hacı sende tam semaver delisi çıktın...

hacı sende tam semaver delisi çıktın...

sen ne diyon. geçen kızılcahamam a termos la çay götüren tek benidim.

semaverin yerini hiç biri tutmuyor orası ayrı ama iyike götürmüşüm :)

Haftaya cmt. pazar plani neymis ki?

Arkadaşım lütfen geçmiş sayfaları okuyalım, bu kadar hazırcı olmayalım, lütfen... :p

Cmrtsi Kalecikte festival var, bir sürü etkinlik falan, yol üzerinde de saç kavurmacı varmış :cat:

Pazar günüde Sucuk etkinliği açıldı face'den, sanırım Kızılcahamam tarafında, havalar soğuyor, gezmek lazim! :)

Haftaya cumartesi biraz gec gitseniz ben de gelsem olma mi, ayrica simdi 1313 sayfa var hocam hangi birini okuyayim :queen:

Bu cumartesi de 2 de cikarim, size yetismek gerekirse 13:30 da da cikabilirim sanirsam, burdan ya da face den ya da telefondan napacaginizi bir haber ederseniz sizi yalniz birakmam, cok somurtkan oluyosunuz bensizken :)

Yahu senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu, elinin yazdığı bir mi bilmiyorum ama ne güzem anlattın sen ne iyi oldu ne hoş oldu böyle... :)
Ben de böyle düşünüyorum açıkçası.

Buarada beyler dün gittiğim filmden bir kısım paylaşmak istiyorum. "BOURNE LEGACY filmine giderim ben" diyenler izlemesin. Bir de erhan bu motor senin içinden geçenlerden biraz daha fazlasını veriyor, şehir içinde :)

http://www.youtube.com/watch?v=ooBCpalv0ss
[YT]ooBCpalv0ss[/YT]

bu hafta sonu memlekete gideceğim için gezi vs düşünmedim. Haftaya aksilik olmazsa İbrahim in facete de etkinlik açtığı Kıbrıscık Bolu ya gitmeyi düşünüyorum. 230 kmlik abant gezisi günü birlik baya yorar bence. O kadar gitmişken 1 gün otel kamp vs düşünülmeli.

Yahu senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu, elinin yazdığı bir mi bilmiyorum ama ne güzem anlattın sen ne iyi oldu ne hoş oldu böyle... :)

Buarada beyler dün gittiğim filmden bir kısım paylaşmak istiyorum. "BOURNE LEGACY filmine giderim ben" diyenler izlemesin. Bir de erhan bu motor senin içinden geçenlerden biraz daha fazlasını veriyor, şehir içinde :)

Valla adam back it in yaparak dönüyor sankim, baban da mı motorcuydu bee:) Benim ibre Fazer e doğru kaymaya başladı sanırsam, ER6n ya da f den ziyade, onla bu hareketleri yapamam ama, ilerde bi tane süper moto alıp yanına, onla hoplayıp zıplarım, tabii önce milli piyango, sayısal, süper gibi olaylara girmem lazım:) Ya da Yunus un yolundan ilerleyip, f650 GS alacaz, bak yine kafam karıştı:)

GS mi dedin sen :) Çıta epey yükseliyor, hey maşallah :) Yunus ne zamandan beri GS kullanıyor ? :) Bu arada sıralı 4 lülere seni iten şey nedir? Bak adamın birisi de "Mt-03 motorumu 2005 fz6 naked ile takas yaptim evet fz6 altibasinca gidiyor yalniz mt-03 deki bisiklet kadar kullanim kolayligi yok ;)" demiş... Bilmiyorum yani...

(ortalığı iyice karıştırayım bari :))

Ben de düşünüyorum bu Abant olayını aslında havalar bu kadar güzelken gezebildiğimiz kadar gezsek iyi olur, mesafe beni de düşündürmüyor değil yorar gibi sanki ama geçen haftasonu çok güzel geçince tadı damağımda kaldı =)
abi bi fotoğrafta ER-5 gördüm şok oldum. adamlar bir grenaj yapmışlar bildiğin fazer gibi duruyo motor. arabaya yapılan body kit gibi birşey :) yabancı forumlardan çevirebildiğim kadarıyla sonradan yapma değil kawasakinin üretimiymiş. ama şimdi ne sayfanın linkini nede grenajın kendisini bulamıyorum hiç bir yerde. daha önce görmüşlüğün ya da duymuşluğun varmıdır ?

abi bi fotoğrafta ER-5 gördüm şok oldum. adamlar bir grenaj yapmışlar bildiğin fazer gibi duruyo motor. arabaya yapılan body kit gibi birşey :) yabancı forumlardan çevirebildiğim kadarıyla sonradan yapma değil kawasakinin üretimiymiş. ama şimdi ne sayfanın linkini nede grenajın kendisini bulamıyorum hiç bir yerde. daha önce görmüşlüğün ya da duymuşluğun varmıdır ?

Burdaki er-5 topicinde de verilmişti galiba mavi olanı mı diyosun?

[YT]ooBCpalv0ss[/YT]

tamamdır hacı abi. kimse çıkmazsa biz çıkarık. olmadı karagöl e giderik.

nede olsa angarada 3-5 tane karagöl isminde yer var. birine giderik artıkın :)

cumartesi ve pazar günü 9 da sınav var. en geç 10 gibi çıksam 10:30 da buluşuruk.

bu arada senin motorda çanta var mı ?

Çanta genelde benim sırtta, top-kase de motorda oluyor. Ancak kase'yi buaralar takmıyorum, ceza kesiyorlamış diye...

Yaw Yunus Gs kullanmıyor da, fiyat olarak baktığında Fazer la aynı ayarda olanları, 2000 sonrası GS modelleri. Ha diyceksin ki paran var mı alacak, yok, benimkini satıp üzerine kredi çekme planları yapıyorum, Yunusun da yaptığı gibi, başka türlü alma şansım yok:)

MT-03 için uzunyolda 120 civarı sabit hızla 7 lt. yakıyor yazısını okuyunca soğudum:) Bir de tipi çok güzel ama bence gereksiz ağır ve o motora göre yakıt fazla, XT 660 motoru sağolsun, vergi de bir üst dilime giriyor, motor da iddia ettiği ya da reklamını yapmak istediği kadar bir tork patlaması yok, Fazer ın kafa grenajının naked a göre uzun yoldaki rahatlığı, Kawasaki amcanın Türkiye de parçasının Fazer a göre daha zor bulunması ve resmen daha pahalı olması, biz de Fazer ın tutulan bir model olması ve istediğin de satılmasının daha kolay olması, genel olarak sorunsuz bir motor oluşu, sakin kullanımda ER6 ya yakın yakması, fiyatlarının neredeyse aynı olması ( klasik türk mantığı,nerdeyse aynı para, o zaman 4 silindir alayım 2 yerine, daha çok işte daha güzel ) gibi sebepler kafayı kurcalıyor. Unal ı ilk gördüğüm yerde atlayacam motoruna burdan uyarayım da sonra yok ben görmedim yok ben duymadım demesin :)
Aslına bakarsan Ankara da ABS li er6f ilanı vardı bir tane onu da beğenmiştim ama işte, hep beğendiğimizi alsak şimdiye bir drz400 sm miz olurdu :) Biraz da mantıklı yaklaşmak lazım olaylara, GS aslında benim daha sonra, hatta en sonra denemek istediğim enduro tarzı, çünkü Yunus un motordan da anladığım üzere rahatlığı felaket, yani ona alışan adamın, bir daha başka tarz motor da rahat etmesine imkan vermiyorum, (Goldwing gibi ütopik aletler hariç) o yüzden önce başka tarzı denemek istedim, gazı cevirdiğim de sağlam bir tork ve güç hissetmek istiyorum, her ne kadar hazır olmasam da, yavaş yavaş alışacağımı düşünüyorum.Bir de herkes bir gün endülücü olacak lafına inanıyorum. Yani V-Strom olur, GS olur, eninde sonunda alacağım inşallah bir endülü.

Zaten kafa çorba oldu, para çok olsa istediğim her tarzdan alıp koyarım garaja, hergün değişik bi tane kullanırım ama işte sayısalın gözü körolsun:) Bakalım seneye kadar araştırmaya devam, önümüzdeki sezon açılmadan motor olayını halletmek lazım, benim için sezon çok daha erken açılıyor, çok fazla yağış olmadığı sürece Şubat da biniyorum, bitaraflarım donuyo ama yine de biniyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar