Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motoru buyutme nedenım ne olması lazım pekı?

arnavut kaldırımlı foca'da 3sn 100 yapmak mı?

yoksa marmarıs-aksaz yolunda 150yaparken ölmek mi?

yoksa max 3.5 harcarken 10 yakmanın dayanılmaz hafıflıgı mı?

yoksa yoksa sırt agrıları mı?

yoksa servıs parası * 4 (en az) mı?

yoksa her patınajdan sonra hatırlayacagım lastık parası mı?

yoksa yoksa yoksa... lutfıcım suan benım ıcın yeterlı gercekten. fazlasının bana yaratacagı en buyuk + ses olur.(kı o da lojmandan atılmama sebep :) )
performans odaklı pek kullanmıyorum. yaptıgım surat max 135 sımdıye kadar :)

yuksek hacım sızın olsun.su aralar ben pek mutluyum pancarımla hehe :)

motoru buyutme nedenım ne olması lazım pekı?

arnavut kaldırımlı foca'da 3sn 100 yapmak mı?

yoksa marmarıs-aksaz yolunda 150yaparken ölmek mi?

yoksa max 3.5 harcarken 10 yakmanın dayanılmaz hafıflıgı mı?

yoksa yoksa sırt agrıları mı?

yoksa servıs parası * 4 (en az) mı?

yoksa her patınajdan sonra hatırlayacagım lastık parası mı?

yoksa yoksa yoksa... lutfıcım suan benım ıcın yeterlı gercekten. fazlasının bana yaratacagı en buyuk + ses olur.(kı o da lojmandan atılmama sebep :) )
performans odaklı pek kullanmıyorum. yaptıgım surat max 135 sımdıye kadar :)

yuksek hacım sızın olsun.su aralar ben pek mutluyum pancarımla hehe :)
yine de güle güle kullan ama , ara sıra arkadaşlarla buluşunca sana catıyorum ya arkadaş bi cbr 250 parası harcadın bi dur artık yaa ne yani nereye gidecek ne güzel yazmışsın işte bu motor bize yetiyor beni bile yolda bırakmadı :) bence sen dışından çok motorun yağına bak valla ben sırf bu yüzden arayışa girdim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

ha bu arada bu akşam ilk ufak kazamı yaptım akşam bağcılar tarafında taksici müşteri almak için sağa aniden kırınca bende onun jant kapağını kırdım :) ama ayakta kalamadım sağ egzos koruma ve sağ sinyal biraz deforme oldu şimdilik bu bana geçmiş olsun :) ha taksici ne oldu aldı müşterisini gitti :) ama adam kaçmadı bende sorunu büyütmedim. ne yapalım oluyor işte :)

evet,hergece ve bu gecede:D

:) Hep sizin motorlara oyle bir zamanda rastliyorumki tam bir is vs oluyor duramiyorum.. Bir dahaki denk gelisimde kesin duracagim aciliyet hastalik vs birsey olmazsa. bugun de ugrardim ama spordan yeni geldim, Breaking Bad son bolum inmis, onu izleyeceigm :)

Gorusmek uzere

@Baris, motoru icine sindigi gibi yap, haklisin foca da izmir yolunda vs gerek yok cok fazla :)

selamlar herkese!

@Andac, cok gecmis olsun! bu aralar ufak tefekte olsa kazalar artti :(

yine de güle güle kullan ama , ara sıra arkadaşlarla buluşunca sana catıyorum ya arkadaş bi cbr 250 parası harcadın bi dur artık yaa ne yani nereye gidecek ne güzel yazmışsın işte bu motor bize yetiyor beni bile yolda bırakmadı :) bence sen dışından çok motorun yağına bak valla ben sırf bu yüzden arayışa girdim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

ha bu arada bu akşam ilk ufak kazamı yaptım akşam bağcılar tarafında taksici müşteri almak için sağa aniden kırınca bende onun jant kapağını kırdım :) ama ayakta kalamadım sağ egzos koruma ve sağ sinyal biraz deforme oldu şimdilik bu bana geçmiş olsun :) ha taksici ne oldu aldı müşterisini gitti :) ama adam kaçmadı bende sorunu büyütmedim. ne yapalım oluyor işte :)

valla uzun sure kullanacagım ve sımdıye kadar kullandıgım her aracta(7.sene meslek hayatım 10.arabam suan altımda :p) ımzam oldugu ıcın buna da yapıyorum bıseyler :) amacım tr nın en dolu 250cc si. yaptıklarım daha baslangıc.umarım seyır zevkı guzel bıseyler cıkar ortaya maddı-manevı :)

gecmıs olsun bu arada.egzoz koruma cok onemsız.sag sınyal kırılmadıysa rotus olur.allah beterınden saklasın...

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

:) Hep sizin motorlara oyle bir zamanda rastliyorumki tam bir is vs oluyor duramiyorum.. Bir dahaki denk gelisimde kesin duracagim aciliyet hastalik vs birsey olmazsa. bugun de ugrardim ama spordan yeni geldim, Breaking Bad son bolum inmis, onu izleyeceigm :)

Gorusmek uzere

@Baris, motoru icine sindigi gibi yap, haklisin foca da izmir yolunda vs gerek yok cok fazla :)

selamlar herkese!

@Andac, cok gecmis olsun! bu aralar ufak tefekte olsa kazalar artti :(

senın de ımzan olacak ufak da olsa , 1 bolumunde :):)

kafamda bır suru sey var daha ama suankı hali bu.esım marmarıs'te oldugu ıcın pek temızlık yapamadım zaman yaratıp.kusurumuza bakmayın :)

(stıcker devamını on tarafını komple sokturunce yaptıracagım.)

suanlık sadece :

tiger egzoz & custom DB killer
motorgraphics tankpad
CBR jant şeridi
keiti depo padi
keiti cam vidaları
keiti sibop kapakları
keiti koruma takozu
rizoma elcik
rizoma elcik topuzu
redline manet
alt sakal boyama & koruma filmi (beyaz)
yan panel boyama (beyaz)
depo yanları boyama (mavi)
arka camurluk boyama (kırmızı)

:p

http://c1209.hizliresim.com/11/3/cm5lb.jpg
http://c1209.hizliresim.com/11/3/cm5p0.jpg
http://c1209.hizliresim.com/11/3/cm5uy.jpg
http://c1209.hizliresim.com/11/3/cm5wc.jpg
http://c1209.hizliresim.com/11/3/cm5wy.jpg
http://c1209.hizliresim.com/11/3/cm5wp.jpg

Barış abi o parçalara beyaza boyayarak çok güzel bişey yapmışsın tebrik ederim,kafamdaki olay buydu benimde çok güzel olmuş.Ama keşke kısa manetlere gri renk alsaydın,renk olarak boğmuş biraz.Bide 160 lastik attın mı tadından yenmez,Allah nazarlardan saklasın.

bıraz sırıttı sankı mavıler evet :) ama ılerıde dusunurum suan cok ıs var daha :)

tesekkurler :)

lastık + jant boyama (beyaz) + motor modları bıkac ay sonra :) ama aklımda var. motor ne kadar guclenecekse lastık boyutunuda ona gore degıstırecegım ;)

herkese selam aranıza yeni katıldım benim motorum cbr250 2 saattir motoruma zincir arıyorum bi türlü bulamadım özelliklerini falanda bilmiyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

bıraz sırıttı sankı mavıler evet :) ama ılerıde dusunurum suan cok ıs var daha :)

tesekkurler :)

lastık + jant boyama (beyaz) + motor modları bıkac ay sonra :) ama aklımda var. motor ne kadar guclenecekse lastık boyutunuda ona gore degıstırecegım ;)

Abi jantı kesinlikle siyaha boyat,emin ol beyaz çok sırıtacak.Parlak siyah çok şık duruyo

1000rr hrc ve vfr ler guzel duruyor ama bı guzel photoshop yapmak lazım benım aletın ustunde :) gormeden yorum yapamıcam :)

http://www.youtube.com/watch?v=XoXwj0CRTGs

9_7020_b59a648f89ddbd7.jpg

Modified_Black_Honda_CBR250R.jpg

2_358_275bf64b42228e5.jpg

Buda 150 lastik.Cayır cayır

newtiresrear.jpg

herkese selam aranıza yeni katıldım benim motorum cbr250 2 saattir motoruma zincir arıyorum bi türlü bulamadım özelliklerini falanda bilmiyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Sevdiğim bir ustam var,yakında yanına uğrarsam senin için sorarım,en iyisini söyler zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

Abi çok geçmiş olsun,10 dk arkamızı dönmeye gelmiyor ki:D Ne bu redline sevdası,niye sıkıştırıyorsun garibim taksiciyi:D Şaka bir yana sana birşey olmasında zaten egzos koruma 15 tl birşeymiş.Hem de geçen gün motorun nazarı yok muhabbeti yaptık,bırak kalsın.Artık sen de motoru satarken;bu da nazarı diyenler kervanına katılırsın:D

[/COLOR]ha bu arada bu akşam ilk ufak kazamı yaptım akşam bağcılar tarafında taksici müşteri almak için sağa aniden kırınca bende onun jant kapağını kırdım :) ama ayakta kalamadım sağ egzos koruma ve sağ sinyal biraz deforme oldu şimdilik bu bana geçmiş olsun :) ha taksici ne oldu aldı müşterisini gitti :) ama adam kaçmadı bende sorunu büyütmedim. ne yapalım oluyor işte :)

Senin motor cok gıcırdı zaten nazarlık olur boş ver :D Sana birsey olmasında gecmiş olsun ;)

3 haftadır CBR250R'ımı bekliyorum. İsyanlardayım artık. Stoklarda siyah rengin olmayışı gerçekten çok kötü.

---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 12:34 ----------

ve az önce mutlu haberi aldım. Allah kısmet ederse bu hafta sonuna kadar bende aranızdayım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kaza haberi de benden :pr:. Hiçbir hatam olmamasına ve elimden gelen herşeyi yapmama rağmen bisikletli 6-7 yaşlarında çocuğa çarptım. Tek teselli çocuğa birşey olmadı.

Olay da şöyle; Küçüksu caddesi, 2 şerit geliş, 2 şerit gidiş koskoca cadde. Caddenin ortasında bariyer var. Olayın olduğu yerde araç geçişi için boşluk açmışlar, tam orada bisikletli 2 çocuk vardı. İkisini de oldukça geriden gördüm. Gördüğüm gibi selektörle uyardım, sonrasında yavaşladım. Çocuk beni gördü, ben sol şerit sağ tekerlek hizasında gidiyordum, yine de temkinli olmak için sağ şeridin sağına geçtim. Hızım artık oldukça düşük, iyice yaklaşmışken, bu pedallara bir asıldı, önüme atıldı ve çarptım.

Çarptığım gibi kalktım, çocuğa baktım. Acayip korkmuş, üzerine falan bakıyor. Ben de baktım, gözle görülür bir yaralanması falan yok. Neyse zaten arkamdan gelen araba durdu. O da diyor, abi sen elinden geleni yaptın, bir anda fırladı. Bir motora bakıyorum, bir çocuğa. Neyse 30 sn geçmedi, çocuğun anası çıktı kenardan, kaptı götürdü. İç kanama riski var, yine de hastaneye gitmeleri gerekir diye söyleyemedim ona yanıyorum. Ben de hasarlı motorumla kaldım ortada. Çocuğu doğurmak kolay, 4 şeritli caddenin orta yerine bit kadar haliyle salmak daha da kolay.

Bunlar da hasarlı fotoları, serviste bir ay parça bekleyeceğiz gibi gözüküyor. Motor garantiden yeni değişti iki hafta onu bekledik, şimdi de gereksiz yere bu olay oldu.

Koruma takozu görevini yapmış, yan grenajda hiçbir hasar yok, egzozda ilginç bir şekilde hasar yok. Sadece bağlantı demirinde hafif bir çizik var. Ama sağ ayna bütün ön grenajı ve plastiği yamultmuş, sonrasında da kırılmış. Puig rüzgarlık zaten paramparça :p. Sinyallerin ikisi de yamulmuş, biri yerden, biri de bisiklete çarptığı için. Sol grenajda da hafif bir çizik var. Bir de kuyruktaki plastik kırılmış, oraya hasar gelip de egzoza nasıl hasar gelmedi anlamadım.

ozur dılerım ama hayvan gıbı kufredesım geldı ya :( allah belalarını versın ya. cocuk yapmıolar sankı , sıcarmıs gıbı veletlerı salıyorlar resmen sokaga :( ıcım gıttı yemın ederım.

ruzgarlıga - on tarafa felan ıcım gıttı valla :(

egzozu allah korumus.sanırım arka ayaklıkların acıktı? o mu kurtardı acaba? valla ona sevındım bısey olmadı dıye.

cagdasım bı kan akıt derım.ustuste 2 kotu haber.

...ama bu ne cenabetlıktır ya forumdakı :( hergun bırımıze uzuluyoruz :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar