Millet genelde motorlara biniyor, lak luk etmiyor :cherry: ben hem motora biniyorum hem de tamir ediyorum, modifiye ediyorum gerçek anlamda. Haliyle laflayacak hal kalmıyo :cherry:
Yaw menguu
Millet genelde motorlara biniyor, lak luk etmiyor :cherry: ben hem motora biniyorum hem de tamir ediyorum, modifiye ediyorum gerçek anlamda. Haliyle laflayacak hal kalmıyo :cherry:
Millet karıya kıza erişemiyince delirir sen de motora kavuşamayınca deliriyosun hey allahım ya :cherry: Jantları boya bence ama beyaza değil maviye boya, kontrast olsun. Hep aynı renk olur mu hiçYaw menguumavi seritmi..Beyaz seritmi yoksa.. jantlarımı boyayım...Carsamba alıom motoru
deliricem..
Millet karıya kıza erişemiyince delirir sen de motora kavuşamayınca deliriyosun hey allahım ya :cherry: Jantları boya bence ama beyaza değil maviye boya, kontrast olsun. Hep aynı renk olur mu hiç![]()
Benim 125mx'in diski de ötüyor düşük hızlarda ama hiç tutmayan bir telli kampana frene tercih ederim öten diski.oooo süper.. peki sende diskte sorun oldumu ötme falan ?
Benim 125mx'in diski de ötüyor düşük hızlarda ama hiç tutmayan bir telli kampana frene tercih ederim öten diski.
Benim 125mx'in diski de ötüyor düşük hızlarda ama hiç tutmayan bir telli kampana frene tercih ederim öten diski.
Motoru yıkayınca, uzun süre asfaltta sürünce falan hiç ses kalmıyo ama toprağa girince yine eskisi gibi.+1. Balata temizleme spreyi ile geçiyormuş benimkide ötüyor denemek lazım.
Motoru yıkayınca, uzun süre asfaltta sürünce falan hiç ses kalmıyo ama toprağa girince yine eskisi gibi.
Nerden bulucaz ki öyle balatayı ? rialli'dekilerin hepsi 5 lira :cherry: gerçi çarşıda 10 liradan aşağı alamazsın aynısını ya o ayrı.Bende bazen geliyor, ustaya sordum yumuşak ve kaliteli balata alırsan düzelir dedi![]()
oooo süper.. peki sende diskte sorun oldumu ötme falan ?
Netten buldum bunları..
Beyazmı ?
http://c1209.hizliresim.com/11/2/cjzyn.jpg
Mavimi ?
http://c1209.hizliresim.com/11/2/ck00j.jpg
Nerden bulucaz ki öyle balatayı ? rialli'dekilerin hepsi 5 lira :cherry: gerçi çarşıda 10 liradan aşağı alamazsın aynısını ya o ayrı.
Sakalda alıcam..Rodaj zaten..yavas gidelim..millet bizi izlesin
Sag veya sol ..Ön camurlugada.. İ. Göçmen ( B Rh -) Yazdırıcam. kırmızı ile.. ..Fara karartma xenon hepsi sıra ile![]()