Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Millet genelde motorlara biniyor, lak luk etmiyor :cherry: ben hem motora biniyorum hem de tamir ediyorum, modifiye ediyorum gerçek anlamda. Haliyle laflayacak hal kalmıyo :cherry:

Yaw menguu :D mavi seritmi..Beyaz seritmi yoksa.. jantlarımı boyayım...Carsamba alıom motoru :D deliricem..

Yaw menguu :D mavi seritmi..Beyaz seritmi yoksa.. jantlarımı boyayım...Carsamba alıom motoru :D deliricem..
Millet karıya kıza erişemiyince delirir sen de motora kavuşamayınca deliriyosun hey allahım ya :cherry: Jantları boya bence ama beyaza değil maviye boya, kontrast olsun. Hep aynı renk olur mu hiç ;)

Millet karıya kıza erişemiyince delirir sen de motora kavuşamayınca deliriyosun hey allahım ya :cherry: Jantları boya bence ama beyaza değil maviye boya, kontrast olsun. Hep aynı renk olur mu hiç ;)

Töbe ya :D dur motora ulasalım.. sonra onada ulasırız :D artık bana cok iyi gelick bu yollar. :D köy 10 km :D gidiş.. orda kalırım 1-2 gün manisaya öyle gelirim :) 500 Den sonra otopark bulucam :D

Selam Beyler,
Bugün 500km bakımını yaptırdım motorun. Tüm cıvatalar tekrar sıkıldı, yağ değişti, zincir yağlandı, debriyaj, rölanti ayarı falan bambaşka oldu çıktı motor :) yalnız usta test sürüşünden sonra motoru zorla ama sıkıştırma motoru kompresyonlu kullan, devir saati elektriğe bağlı çok takma dedi. Bakımdan önce 6000 devri geçmediğim için farkedemedim ama sanki 8000 devri geçemiyorum gibi geldi. Usta 2. Viteste 55i görmüş motor şuan gayet güzel dedi. Siz ne dersiniz sizce devirdeki durum normal midir?

Bugün İzmir Fuarına gittim. Açıkçası motorsiklet holü beklediğimden zayıftı. Sym, bumoto, bisan ve birkaç custom chopper firması dışında firma yoktu. Yamaha, Honda, Suzuki, Mondial, Kanuni gibi markaların hiçbirisi yoktu. Neyse inşallah seneye Motoshow düzenlenirde adam gibi fuar gezeriz...

Sakalda alıcam..Rodaj zaten..yavas gidelim..millet bizi izlesin :)

Sag veya sol ..Ön camurlugada.. İ. Göçmen ( B Rh -) Yazdırıcam. kırmızı ile.. ..Fara karartma xenon hepsi sıra ile :D

Elcik değiştireniniz oldu mu? Bugün serviste gittim geldim değiştireyimmi diye. Marka model tavsiyesi?

Yok bea.. güzel bunlar..rizoma var.. cakmaları iyi deyil.. ötekinler honda yamaha falan var olmaz..

beyaz motora parçalı jant şeridi tak izzet daha şekil olur..
boyama yaparsan ilerde sorun olur dökülme caert curt..
orjinal halide zamanla dökülebilio jantlardaki boya oazaman boyatırsın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar