Yok bea.. güzel bunlar..rizoma var.. cakmaları iyi deyil.. ötekinler honda yamaha falan var olmaz..
Rizoma biraz kalın
Yok bea.. güzel bunlar..rizoma var.. cakmaları iyi deyil.. ötekinler honda yamaha falan var olmaz..
Usta sakin ol sıfır motoru apaçi yapma bence orjinal hali çok güzel
Elcikler genelde markasız, ucuz ve renkli oluyor çin malı motorlar için
http://www.rialli.com/ara/?ara=elcik
Üstad bugün cub farı geldi, hemen koştum parçacımdan xenon kiti aldım. Aparatı uydurmak zor olsa da taktım, şöyle görünüyo :cherry:Usta sakin ol sıfır motoru apaçi yapma bence orjinal hali çok güzel
Elcikler genelde markasız, ucuz ve renkli oluyor çin malı motorlar için
http://www.rialli.com/ara/?ara=elcik
Bende bu sitedeki 9,45tl olan elciklerden begenmistim J-215-2 yazan hani, ne dersiniz? Tırtıklı olması önemli bence kaymaması için...
Xenon 8000k da cub farı armut ampül. Ama farı 11 liraya aldım içinden çıkan ampül riallide bile 2.5 lira, çarşıda 5 lira yani, far bedavadan biraz pahalı.Benimde hoşuma gidiyor güzel elcik.
@Mengu16
Hayırlı olsun MengüXenon kaç k ? H4 sanırım.
Xenon 8000k da cub farı armut ampül. Ama farı 11 liraya aldım içinden çıkan ampül riallide bile 2.5 lira, çarşıda 5 lira yani, far bedavadan biraz pahalı.
Xenon 75 lira. Daha ucuzunu aradım ya satmıyolar yada 50 liralık xenondan hayır gelmez diyolar. Rialliden xenon alacaktım ama cesaret edemedim nasıl mal gelir acaba diye :mrgreen: orda da 63.5 lira zaten. Xenon'u taktığım tenekeyi de kesmedim sadece eğdim biraz, ilerde canım isterse düzeltip normal fara da takma şansım var hala.Küçük bişey zaten stokta kalmıştır indirim yapmışlardır :mrgreen: Xenon ne kadar tuttu ? Güzel montaj yapmışsın![]()
Xenon 75 lira. Daha ucuzunu aradım ya satmıyolar yada 50 liralık xenondan hayır gelmez diyolar. Rialliden xenon alacaktım ama cesaret edemedim nasıl mal gelir acaba diye :mrgreen: orda da 63.5 lira zaten. Xenon'u taktığım tenekeyi de kesmedim sadece eğdim biraz, ilerde canım isterse düzeltip normal fara da takma şansım var hala.
günaydın herkese..
nöbetten geldim biraz uyuyacam ..gezicem ama tek başıma sarmıyo
İzzet kaç paraya aldın driftiValla biz 2 drift cok yerlere gidicezz![]()
İzzet kaç paraya aldın drifti
hayırlı olsun
tekerin düz bassın
aman dikkat
delikanlılığın verdiği cesaret her şeyi yaptırır kendini kontrol et ne olur::gazla::
Abi Motor zaten 2818 Tl..
Dedigim gibi gittik konustuk işte.. Banka kredisi.. dedik.. adam dedi cok fark koyar.. Kredi kartı dedi cıkartın varmı..Cıkartırız dediler..İşte dedim cıkartmıcaz..Yoksa gider ybr alırım..Kredi kartına girmicez dedim..Kullanmıyoruz cünkii..Zaten manisada binemez köye götrücez dedigimizde ip koptu..Senet dedi adam..Cok motor satmıs köye..
Neyse 1500 peşin 1300 senet anlastım 2800 oldu.. Hiç fark vermiyorum..Plaka ruhsatıda eklersem 3.100 olucak.
Güle güle kullan İzzet, kazasız belasız inşallah!
Motoru almadan önce kadk mont ve eldiven işini hallet ama! Önce güvenlik, sonra keyif. Motora binerken hiçbir zaman sevdiklerimizi unutmayalım!
Tekerin düz bassın kardeşim...
Üstad Taktıysan foto koyarmısın acayip merak ettim bende ışıklandırma meraklısıyımÜstad bugün cub farı geldi, hemen koştum parçacımdan xenon kiti aldım. Aparatı uydurmak zor olsa da taktım, şöyle görünüyo :cherry:
Ön farın altına çok yakışacak bence çift farlı gibi
http://img211.imageshack.us/img211/4164/img00138201209020037.jpg
Takmadım daha, önümüzdeki haftasonu takarım heralde. fotoğrafları 125MX grumble konusundan takip edebilirsiniz.Üstad Taktıysan foto koyarmısın acayip merak ettim bende ışıklandırma meraklısıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Bu arada hayırlı olsun İzzet, tekerin düz bassın inşallah.
Takmadım daha, önümüzdeki haftasonu takarım heralde. fotoğrafları 125MX grumble konusundan takip edebilirsiniz.