Ne açıklaması yaptın kardeşim 70 i gecince zangur zungur diyosun ne zangur zungur neden yalan sölüyosun evet ybr den fazla titreşim var ama cb 125 e nin titreşimi asla rahatsız edici kadar değil!.piyasadaki çoğu motorsikletten daha sessiz daha titreşimsiz.ben anlamıyorum bu motorsikletin seveni bu kadar çokken düşmanıda neden bu kadar çok olduğunu.dünyadaki en zor şey cahile laf anlatmaktır...
gereken acıklamayı yaptım diyecek başka lafım yok polimige gerek yok zaten :bounce:
güle güle kullanın motorlarınızı :bestmt:
Faturayı buldum sonunda.
plaka standartdeğil mi?küçüğü varmı yada boyut söylüyoruz ona göre mi yapıyorlar.
bayinizin plaka için gerekli tüm evrakları hazırlayıp kontrol edip zımbalayıp teslim etmesi gerekirdi. onların kontrolünü mutlaka yapın sonra trafiğe git gel çok uğraşırsınız.
plaka standart değil. mesela hatırlayın pejuların plakası küçüktü. işte o plakalar kibar daha çok yakışıyor. ama siz bilirsiniz zevkinize kalmış. plakayı bastırırken orada bulunup küçük istediğinizi söyleyebilirsiniz
Standart banada büyük gibi geldi 2. el ilanlarından.Bence nekadar küçük, okadar iyi![]()
Fakat ben plaka işlemlerimi hallederken sadece iki boyut yasaldır gibi bir yazı gözüme çarpmıştı belgelerde ve ölçüleri verilmişti.
O gün işlemler halloldu standart boyuttaki plakamı aldım ama yinede araştırdım biraz, daha küçük olmasını isterdim açıkçasıale:
Fakat Trafiğin damgalamadığını falan okudum bikaç yerde. Nekadar doğrudur bilinmez ama ben olsam bi sorardım Trafiğe, standart boyut bence büyük kalıyor motosiklette :cat:
ben ybr de kullandım cbf 150 de
cb 125 e ye bindim kullandım 30 km kadar
beni cok rahatsız etti titreşim
arkadaşda aynı şekilde rahatsız oldu 4000 km sattı sıfır ybr aldı
cok pişman oldu keşke hiç hondaya bulaşmasaydım diye..
herkesin kendi secimi
ama ben hiç begenmedim 70i geçince zangır zangır oynuyor motor..
Ybr yi tek geçerim
al işte yalancı da oluruz motordan anlamayızSen cb ye ya hiç binmedin, ya motordan anlamıyorsun, yada her ne çıkarın varsa yalan söylüyorsun
Bende bu tarafa salça olup kaçıp gideyim.
çin can con.honda.yamaha.tvs.v.s dostlar kardeşler her insan dogal olarak kullandıgı eşyanın aracın en iyısını en kalıtelısını olmasını ıster.fakat butce denen faktor oldugundan bızler ya cok kalıte ya orta. Yada ancak ayagımızı yerden kesebılırız.ben hangi marka olursa olsun kötuleyene kızıyorum adamın parası buna yetmıs almış bınıyor .ne dıye mılletın malını kotulersınız .bakın bende çine bınıyorum kanunı wındy .ıstemezmıydım cb olsun cbf olsun ybr olsun.ama ımkanlar buna musaıt .belkı burası cb 125 sayfasi burdan örnek verecem cb si olan bır arkadas cbf almak ıstemıstırde cb yetmıstır ımkanı ve motoruyla barışık şekılde yaşarken morel bozmaya kafa karıstrmaya gerek varmı kımsenın ımkanlarıyla sahıp olduklarına karalama yapmayın .kıyaslama yaparken boktanmıs gıbı gostermeyin ayıptr emege kazanilmıslıga .sahıp olma duygusuna saygısızlıktır.kım se parasını sokaktan bulmuyor. Kazanmış almıs. Benım malım bana senın malın sana guzel.yapılacaksa eleştırı.ancak bır cb 125 cb 125 le yapılmalı .tum motor sevenlere selamlar
Acaba o da çokmu küçük kalır, biryerlerden denesek hiç fena olmaz aslında.Neyse ilginizden dolayı teşekkürler.
Bence nekadar küçük, okadar iyi![]()
Fakat ben plaka işlemlerimi hallederken sadece iki boyut yasaldır gibi bir yazı gözüme çarpmıştı belgelerde ve ölçüleri verilmişti.
O gün işlemler halloldu standart boyuttaki plakamı aldım ama yinede araştırdım biraz, daha küçük olmasını isterdim açıkçasıale:
Fakat Trafiğin damgalamadığını falan okudum bikaç yerde. Nekadar doğrudur bilinmez ama ben olsam bi sorardım Trafiğe, standart boyut bence büyük kalıyor motosiklette :cat:
Ne açıklaması yaptın kardeşim 70 i gecince zangur zungur diyosun ne zangur zungur neden yalan sölüyosun evet ybr den fazla titreşim var ama cb 125 e nin titreşimi asla rahatsız edici kadar değil!.piyasadaki çoğu motorsikletten daha sessiz daha titreşimsiz.ben anlamıyorum bu motorsikletin seveni bu kadar çokken düşmanıda neden bu kadar çok olduğunu.
Bazılarının hoşuna gidiyor. Biz buna ego tatmini diyoruz. Benimde çevremde var. Çinliye binilmez. Japon alacaksın.
Arkadaş sen baba parası yersin. Paran vardır. Derdin yoktur. Biz parayı ter atarak kazanıyoruz. Değer veriyoruz. Dökülsede üzsede motor benim motorum.
O tip kişilere cevap yazmak bile gereksiz diye düşünüyorum. Adamın zaten cebinde parası olsa gidip cb mi alır. iyi motor ise alır :thumleft:
Denedim hocam bardak düşmedi su dalgalandı amaTitreşim için motoru orta sehpaya alıp sele üzerine bir plastik bardak su koyun, motoru çalıştırın. Vites boşta gaz verip bırakın... Bardak seleden düşmüyorsa titreşim yok deriz. Bardaktaki su bile dalgalanmıyorsa titreşim sıfır deriz. Bu kadar basit.
Denedim hocam bardak düşmedi su dalgalandı ama![]()
Benim dediğim küçük plakayı emniyet basıp verdiği için problem yok. Ben bu plakayı değiştirmeyi kafaya koydum trafiğe gidip yenisini bastıracağım umarım sadece plaka basma ücreti alınıyordur. Sizleride bilgilendiririm