6-7-8-9 Eylül kardeş , cmtesi pazar ayarlıyalım bana göre
hafta içi izin ala biliyorum
hafta sonuda ancak iş çıkışı oraya gele bilrim
bende devlet memuru olarak hafta içi gelemem , haftasonu bir şeyler yaparız artık
@gaccal polat yatışta ellem göremiyoz nette
... yıllık iznini kullanıp tatillere seyrettiydi... bakalım ben aynı şekil teslim edicem o yolda kalsın nihahhaha :mrgreen:
Evet arkadaşlar bilgi paylaşmak güzel bende dün amasörlerle ilgili bir araştırma yaptım servisin bu konuda bır bılgısı olmadıgını ogrendım. kullanma kılavuzunda da boyle bır bılgı yok. Bende uretıcı fırmada teknık servıs sorumlusunu aradım telefonla zor zar ulaştıktan sonra arka amasörde bulunan gazlı bolumunde altta bır cıvata oldugunu ve bunu gevşetip 4km gıttıkten sonra surucunun kılosuna otomatık olarak ayarlanıp tekrar sıkıldıgını ogrendım ön amasörlerde bulunan alyanlı cıvataların ne işey yaradıgını sordugumda bır bılgı alamadım.Araştırıp doneceklerını soyledıler.Biz bu gibi bilgileri forumlardanmı öğrenicez diye sitem ettim.Daha önce arkadaşlar alyanlı cıvatalarla ilgili paylaşım olmuştu. Sağ olsun paylaşanlardan.
[/COLOR]yağ filitresi temizleniyor değiştirmeniz geremiyor heleki ilk bakımlarda temizlenmesi lazım büsürü metal çapağı üstünde oluyor yağı boşaltıktan sonra yıkayıp kopresörlü hava ile temizletin yada mazotla yıkanması dah iyidir bilemem yani siz değiştireceğim diyorsanız hiç gerek yok diyorum....tutmayın küçük enişteyi![]()
İçinizde koltuğu daha konforlu bir hale getiren varmı?
benim gösterge %2 eksik gösteriyor 100kmde 2 km yani
yani benim tesbitim 105 filan yaparken ben normalde 130 yapıyor buna göre hesap yapıcak olursak km de tutmuyordur bana kalırsa eksik gösteriyor bencede
Tatilden döndümHerkese selamlar...
Küçük enişteuğraşma filtre temizlemekle, söyle değiştirsinler en güzeli... Bu arada yağ filtresinin KN-112 olduğunu yabancı sitelerden öğrendim.
Benzin hortumunu da not aldım. Buarada benzin filtresi takmayı düşünüyorum.
Biz de bir döşemeciyle konuştuk, ancak "bazı arkadaşlar!" vaz caydı. Ben de tek başıma yaptırmak istemiyorum, bekliyoruz bakalım. Bişeyler yaparsam yazarım.
Asıl bombaya gelin...:mrgreen: Motoru GaccaLL arkadaşımıza bırakmıştım. ~1hafta sonra geldim aldım, ve göstergem düzelmiş! %23 daha fazla ölçüyordu gösterge ama bugün 50~60 km lik bir mesafede yaptığım ölçümde %2.2 eksik ölçüm yapmış gösterge. Yani bir sorunum yok artık. Ayrıca benzin tüketimin de benimki ile neredeyse aynı. Bende 3.2 ile 3.5 litre arası yakıyorum.
Tunç kusura bakma ama... Biraz yavaş yap...Bence bir hata vardır, o ölçümde 130 yaptığını düşünmüyorum. Emin misin?
cikle açık olabilir mi? hızlanmama sebebi , bloklardaki logoları ben daha basit bir şekilde yok ettim , eski sayfaları incelersenBenim motorun gösterge sapıttı bazen 115 görüyorum bazende aynı süratlerde 64 üstüne çıkmıyor, koltuk konusunda ise 3 cm lik süger ile orjinalinin üstüne kaplama yapacağım str de yapmıştım gayet iyi olmuştu, 25 tl gibi bir maliyetle birde ön çamurluğun üstündeki mondial logo sundan dolayı orjinal stikırı söküp yeni bir grafik hazırlıyorum 1-2 güne kadar bitecek, debriyaj ve altarnatör kapaklarının üstündeki mondial logolarını macun ile kapatım zımparaladım ve boyadım artık motorun üzerinde marka yokbakalım boya ısıdan dolayı bir değişikliğe uğrayacakmı olursada ona göre yanmaz bir boya bakacağım.
Benim motorun gösterge sapıttı bazen 115 görüyorum bazende aynı süratlerde 64 üstüne çıkmıyor, koltuk konusunda ise 3 cm lik süger ile orjinalinin üstüne kaplama yapacağım str de yapmıştım gayet iyi olmuştu, 25 tl gibi bir maliyetle birde ön çamurluğun üstündeki mondial logo sundan dolayı orjinal stikırı söküp yeni bir grafik hazırlıyorum 1-2 güne kadar bitecek, debriyaj ve altarnatör kapaklarının üstündeki mondial logolarını macun ile kapatım zımparaladım ve boyadım artık motorun üzerinde marka yokbakalım boya ısıdan dolayı bir değişikliğe uğrayacakmı olursada ona göre yanmaz bir boya bakacağım.