Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok abi türkiye distribütörü motomax diye gözüküyor ama adamların elinde beş sene öncesinin ürünleri var. Almanya'daki bir internet sitesinden aldım. 68 euro + 15 euro gönderim ücreti. Vergi sınırının altında, o yüzden gümrük ödemedim. Ama işgüzar bir memur yüzünden PTT'ye gidip almak zorunda kalmıştım.
Orjinal çantası görüntü olarak çok güzel ama benim aldığım çanta her motosiklet uygun, yağmur geçirmez. Bir de tank aparatı alınca tank çantası da oluyor. İleride çanta ihtiyacı artarsa, 30 lt'lik olanını da alıp bunu tank çantası yapacağım
.
.
Orjinal çantası görüntü olarak çok güzel ama benim aldığım çanta her motosiklet uygun, yağmur geçirmez. Bir de tank aparatı alınca tank çantası da oluyor. İleride çanta ihtiyacı artarsa, 30 lt'lik olanını da alıp bunu tank çantası yapacağım
Erken götür, yağ azalmışsa hele. Bayram öncesi cuma günü 11750'de götürmedim, erken götürmek saçma olur diye düşündüm niyeyse, cumartesi 12 bin civarındayken motoru biraz da sıkıştırdım, o yüzden kötü şeyler oldu. Yağı azken hele sıkıştırmamak lazım (lower'ın üzerinde bile olsa), çok hassas aletmiş, yağ konusunda hiç affetmiyor, elinde kalır vallaYarın 6.000 bakımına götürim benim motoru.Km si 5.350 ama yinede yaptırim diyorum.