15:30 eskişehir yolu opet cafes fırın
Okan abicim keşke kafes fırının bi uzerindeki shell benzinlikte bulussaydiniz bende oradaki opeldeyim
15:30 eskişehir yolu opet cafes fırın
geldik okan bey oradayimBen opet cafe fIrIndayIm gelen olursa beklerim...
geldik okan bey oradayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------
hadi arkadaşlar eskişehir yolu öper içi cafe
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------
[/COLOR]Opet demek istemistim![]()
Selamlar arkadaşım. Ben motorla gideceğim, tabi uygun olursa dönüş beraber yaparız.
Erhan sen izmir de deil miydin haci, amma gezdin yahuMotor bozulmasın yatmaktan sonra
![]()
Yarın program ne ?
Gittik içtik geldik,
Ben 5 tane içtim Osman kardeşim 4 tane içti ama efendiliğimizi bozmadık .Hatta ben baya bi demli içtim ama açık havada içince çarpmıyor adamı fotoğraflar Osman (Karapara) da umarım yayınlar. Gelemeyenler çok şey kaçırdılar
Yarın son şans geldiniz geldiniz ,gelemediniz ben bilmem![]()
Okan abicim keşke kafes fırının bi uzerindeki shell benzinlikte bulussaydiniz bende oradaki opeldeyim![]()
Kaçta nerde buluşulacak, saatlerimizi ayarlayalım =)
Bazı insanlare vardır, sokaklarında yaşayan cevherlerin,alimlerin,ulemaların farkında bile değildirler..Ah bir bilseler sokaklarında yaşayan derya-deniz ,engin bilgi sahibi insanlardan öğrenmek için neler kaçırdıklarını...Onlar zamanı geri almak ve onlardan birşeyler öğrenme fırsatını yeniden yakalamak için neler vermezler ancak imkanı yoktur zamanı geri getirmenin...
Okan HOCAM, sizin gibi bir DEĞERLE tanıştığım için çok memnun olduğumu belirtir, motosiklet konusunda kafamda bambaşka ufuklar açıldığını belirtmek isterim...:mrgreen: Bugünkü gezi kaçıranlar ZAMANI GERİ GETİREMEZSİNİZ, ancak yarınki FIRSATI KAÇIRMAYIN bari..:mrgreen:
Gittik içtik geldik,
Ben 5 tane içtim Osman kardeşim 4 tane içti ama efendiliğimizi bozmadık .Hatta ben baya bi demli içtim ama açık havada içince çarpmıyor adamı fotoğraflar Osman (Karapara) da umarım yayınlar. Gelemeyenler çok şey kaçırdılar
Yarın son şans geldiniz geldiniz ,gelemediniz ben bilmem![]()
okan hocam motor eskişehir de ... yarın bi bisiklet kiralayıp eşlik etsem![]()
bedrun nasıl haberleşelim
benim için uygundur. tahmin ediyorumki haftaya eskişehire gidenler de ilerleyen zamanda toplanmayı isteyecek... cumartesi festivaldetyim otobüsle eskişehir sonra motorla festival alanı.
benim numaram 5543483203 isteyen herkes arayabilir? hem memlekettede agırlarım... sehir içinde keyifli olur...
Kizilcahamamin neresine gidiyorsunuz ben sonradan yaniniza gelebilirim oglene kadar biraz islerim var.