[Ankara - MT]

Selam Arkadaşlar...

Motosikletim satılıktır bilginize... Siteden almak isteyen olursa fiyatta güzellik yapıcam...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-pars-250-ankara-95452622/detay/

52852110151056985665768.jpg

Ben opet cafe fIrIndayIm gelen olursa beklerim...
geldik okan bey oradayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

hadi arkadaşlar eskişehir yolu öper içi cafe fırına gelin

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------

Opet demek istemistim:)

geldik okan bey oradayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

hadi arkadaşlar eskişehir yolu öper içi cafe

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------

[/COLOR]Opet demek istemistim:)

biz kizilcahamamdayiz Simi.beklerim Melinda.

Selamlar arkadaşım. Ben motorla gideceğim, tabi uygun olursa dönüş beraber yaparız.

bedrun nasıl haberleşelim
benim için uygundur. tahmin ediyorumki haftaya eskişehire gidenler de ilerleyen zamanda toplanmayı isteyecek... cumartesi festivaldetyim otobüsle eskişehir sonra motorla festival alanı.
benim numaram 5543483203 isteyen herkes arayabilir? hem memlekettede agırlarım... sehir içinde keyifli olur...

Erhan sen izmir de deil miydin haci, amma gezdin yahu :) Motor bozulmasın yatmaktan sonra:)

izmir ilk durak aslanım...önce kuşadası sonrası gökova, yarın günübirlik marmaris..sonra dönüş izmir den ankara...

bu arada millet resmen ramazanda gezi orucu da tutuyomuş ya..geçmiş sayfalara bi göz atayım dedim birbirine girmiş geziler...:)

haftaya cumartesi eskişehir gezisi için bi aksilik çıkmazsa katılıyorum gidecek olanlara...çadırında yeri olan varsa sevinirim...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Gittik içtik geldik,

Ben 5 tane içtim Osman kardeşim 4 tane içti ama efendiliğimizi bozmadık .Hatta ben baya bi demli içtim ama açık havada içince çarpmıyor adamı fotoğraflar Osman (Karapara) da umarım yayınlar. Gelemeyenler çok şey kaçırdılar :)

Yarın son şans geldiniz geldiniz ,gelemediniz ben bilmem :)

Gittik içtik geldik,

Ben 5 tane içtim Osman kardeşim 4 tane içti ama efendiliğimizi bozmadık .Hatta ben baya bi demli içtim ama açık havada içince çarpmıyor adamı fotoğraflar Osman (Karapara) da umarım yayınlar. Gelemeyenler çok şey kaçırdılar :)

Bazı insanlare vardır, sokaklarında yaşayan cevherlerin,alimlerin,ulemaların farkında bile değildirler..Ah bir bilseler sokaklarında yaşayan derya-deniz ,engin bilgi sahibi insanlardan öğrenmek için neler kaçırdıklarını...Onlar zamanı geri almak ve onlardan birşeyler öğrenme fırsatını yeniden yakalamak için neler vermezler ancak imkanı yoktur zamanı geri getirmenin...

Okan HOCAM, sizin gibi bir DEĞERLE tanıştığım için çok memnun olduğumu belirtir, motosiklet konusunda kafamda bambaşka ufuklar açıldığını belirtmek isterim...:mrgreen: Bugünkü gezi kaçıranlar ZAMANI GERİ GETİREMEZSİNİZ, ancak yarınki FIRSATI KAÇIRMAYIN bari..:mrgreen:

Okan hocam fotoları becerebilirsem yükleyeceğim,:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

Okan abicim keşke kafes fırının bi uzerindeki shell benzinlikte bulussaydiniz bende oradaki opeldeyim :)

Eren misafirperverliğin için teşekkürler..Sevgiyle kal..:mrgreen:

Motosikleti
Ankaralı arkadaşlar ,

Eren kardeşmizi patronları rehin almış durumda , bugün 5 dakika uğrayalım dedik daha bir çay içmeden güvenlikle haber yollayıp "araba alacaklarsa alsınlar yoksa dükkanın önünü kapatmasın motorcular " demişler. Sonradan öğrendiğimize göre gelen müşteriler bizim kapının önündeki motorlara takılıp içeri girmeyince patronların tepesi atmış Ereni pazar günüde çalıştıracaklarmış. Yarın operasyon yapıp önce kardeşimizi kurtarıyoruz sonra yola çıkıyoruz ona göre :) :) :)

Motosikleti
Kaçta nerde buluşulacak, saatlerimizi ayarlayalım =)

Buluşma yeri eskişehir yolu opet içerisinde cafes fırın olacak.

Saati en kısa sürede yayınlayacağız takipte kalın lütfen

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:53 ----------

Bazı insanlare vardır, sokaklarında yaşayan cevherlerin,alimlerin,ulemaların farkında bile değildirler..Ah bir bilseler sokaklarında yaşayan derya-deniz ,engin bilgi sahibi insanlardan öğrenmek için neler kaçırdıklarını...Onlar zamanı geri almak ve onlardan birşeyler öğrenme fırsatını yeniden yakalamak için neler vermezler ancak imkanı yoktur zamanı geri getirmenin...

Okan HOCAM, sizin gibi bir DEĞERLE tanıştığım için çok memnun olduğumu belirtir, motosiklet konusunda kafamda bambaşka ufuklar açıldığını belirtmek isterim...:mrgreen: Bugünkü gezi kaçıranlar ZAMANI GERİ GETİREMEZSİNİZ, ancak yarınki FIRSATI KAÇIRMAYIN bari..:mrgreen:

Teveccüh göstermişsin Osmancım asıl ben teşekkür ederim :rendeer:

Gittik içtik geldik,

okan hocam motor eskişehir de ... yarın bi bisiklet kiralayıp eşlik etsem :D:D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük ihtimal sultan köfteye giderler.

Numaranı kaydettim. Eskişeshirde arayacağım. Selamlar

bedrun nasıl haberleşelim
benim için uygundur. tahmin ediyorumki haftaya eskişehire gidenler de ilerleyen zamanda toplanmayı isteyecek... cumartesi festivaldetyim otobüsle eskişehir sonra motorla festival alanı.
benim numaram 5543483203 isteyen herkes arayabilir? hem memlekettede agırlarım... sehir içinde keyifli olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar