sarı zincirden taktırdım arkadaşlar,böyle bir performans artışı yok,süper bişey.
sarı zincir ne ola ki, kaçadır fiyatı?
sarı zincirden taktırdım arkadaşlar,böyle bir performans artışı yok,süper bişey.
Bir yıl olmuş motoru satalı. İş, güç falan derken foruma da girmemişim. Daha doğrusu MT'ye girdim ama bu başlığa bir katkı yapmamışız uzun zamandır. Cometciler, var mı yeni bir kronik arıza ?
Şaka bir yana, motorumu satarken alan arkadaşa inşallah hayatımı planladığım gibi yoluna koyabilirsem motorumu geri alabileceğimi söylemiştim. Aradan baya bir süre geçti. İşler rayına oturmaya başladı. Motor satın alma kaşıntısı da başladı hemen akabinde tabiMotorlara ve fiyatlarına bakınca neden bir GT650 aldığımı hemencecik hatırladım. Bana yine bir Comet yolu görünüyor. Hem de eski motorumu alacağım herhalde. Şu sıralar kendimi bu konuda kandırma aşamasındayım. Akıllı adam eski motorunu geri satın alır mı yahu ?
![]()
ben bu motordan alırsam sezonu kışın açıcam![]()
Kuralkan.net sitesinden sipariş verebilirsin. Kargoyu evine yollamazlar kendine en yakın servisi seç oraya yollarlar sen de alırsın.
orda tek arka dişli yok bulamadım.Kuralkan.net sitesinden sipariş verebilirsin. Kargoyu evine yollamazlar kendine en yakın servisi seç oraya yollarlar sen de alırsın.
O zaman bahsettiğim uygulamadan vazgeçmişler demektir.ben arka fren hortumu siparişi verdim. geldi evime![]()
Yedek parça satışı- StKanuni-> Gt650-> Şase-> M-Tekerlekorda tek arka dişli yok bulamadım.
Millet 2. kez GT650 alıyorum.....Ne diyor sunuz ? 6-7 bin liralara bu güçte ve bu modelde başka makine yok. En yakını 10.000 TL.
amanın sakın arka frensiz yola filan çıkma,bu aralar E5 katliam yerine döndü.Bu aralar o kadar sık motor kazası görüyorum ki,en son cevizlibağın orda gördüm birkaç gün midem bulandı.Nasıl olmuşsa artık bariyeri aşmış ve üstgeçit direğine çarpmış,ölmüş tabi.O anki durum çok fenaydı ailesinin ağlaması filan.Tabiki ecel gelmiş o ayrı konu ama çok dikkatsiz insanlar var,tabi bu noktada bize düşen sorumluluklarda var zararın çoğunu biz göreceğimizden bizim extra dikkatli olmamız lazım.Yollarda görüyorum yani gereksiz makas atmalar,sürekli ani gaz firen,hava atmalar filan.Kendinede motorlarınada yazık ediyolar.benim motorun arka kaliper tamir kiti gelemedi hala yurt dışından. arka fren pek kullanmasam da, onsuz da yola çıkmak istemiyorum.
amanın sakın arka frensiz yola filan çıkma,bu aralar E5 katliam yerine döndü.Bu aralar o kadar sık motor kazası görüyorum ki,en son cevizlibağın orda gördüm birkaç gün midem bulandı.Nasıl olmuşsa artık bariyeri aşmış ve üstgeçit direğine çarpmış,ölmüş tabi.O anki durum çok fenaydı ailesinin ağlaması filan.Tabiki ecel gelmiş o ayrı konu ama çok dikkatsiz insanlar var,tabi bu noktada bize düşen sorumluluklarda var zararın çoğunu biz göreceğimizden bizim extra dikkatli olmamız lazım.Yollarda görüyorum yani gereksiz makas atmalar,sürekli ani gaz firen,hava atmalar filan.Kendinede motorlarınada yazık ediyolar.