[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüm ANKARA mt'nin ramazan bayramını kutlar,sağlık,mutluluk ve başarılar dilerim.

ben de nice sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum. bayramın 3. günü kurtboğazı düşünüyoruz hatırlatırım :)

arkadaşlar kızılayda toplaşıyoruz.
şimdilik bülent,soner nur ve ben varız.
gelmek isteyen olursa bekleriz.

Koray,Murat,Oğur ve Levent geziden keyif aldığımı belirtir, kısıtlı vakit nedeniyle eyvallah demeden ayrıldığım için kusura bakmamanızı rica ederim.:) Ayrıca GT250 sahibi Musatafa ve arkadaşınada teşekkür ederim...:)
Bu gezideden de çok şey öğrendim...:)

arkadaşlar kızılayda toplaşıyoruz.
şimdilik bülent,soner nur ve ben varız.
gelmek isteyen olursa bekleriz.

Kusura bakmayin telefondan giriyoeum forumu okuyamadim, ne zaman kizilayda toplaniyorsunuz? Guzergah nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

Bu arada ben yarin icin bi gezi planliyorum katilmak isteyen var mi?

Koray,Murat,Oğur ve Levent geziden keyif aldığımı belirtir, kısıtlı vakit nedeniyle eyvallah demeden ayrıldığım için kusura bakmamanızı rica ederim.:) Ayrıca GT250 sahibi Musatafa ve arkadaşınada teşekkür ederim...:)
Bu gezideden de çok şey öğrendim...:)
Ben de cok mutlu oldum ne demek asil bizler tesekkur ederiz katildiginiz icin :rendeer: Resimleri bekliyoruz :wiinkk:

Evet bugun 7 motor ciktik kazan uzerinden kizilcahamam yaptik. Kargasekmez virajlarini defalarca inip inip cikip bol bol pratik yapip "tavuk seritlerimizden" olabildigince kurtulduk ;) Mustafa ve Faruk arkadaslarimiz yarin yola cikacaklari icin erken ayrildilar. Aksam ustu Kizilcahamamdan 5 motor donduk ;) Yeni tanistigim, gelen tum arkadaslara selamlar ve tesekkurler :thumleft:

Bunlar da bugunku geziden :thumleft: Tavuk seritlerimden buyuk olcude kurtuldum :cherry: :flower:

c1cnc.jpg

c1cnp.jpg

c1cu3.png

harika bir gece daha geride kaldı.gkatılan herkese teşekkürler,gelemeyen arkadaşlara da bir daha ki sefere diyelim artık.

Tüm Ankara MT ailesinin Mübarek Ramazan bayramını kutlar
ve daha nice güzel bayramlara ulaştıracak güvenli sürüşler dilerim:rendeer:

Ben de cok mutlu oldum ne demek asil bizler tesekkur ederiz katildiginiz icin :rendeer: Resimleri bekliyoruz :wiinkk:

Resimleri buraya eklemeyi beceremedim...:pr::pr::pr: Ancak facebooka yüklemeyi becerdim galiba:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

..Bu arada ben yarin icin bi gezi planliyorum katilmak isteyen var mi?
Hocam söz verirsem gelmem lazım, söz vermeyeyim amma tüm hücrelerim kapıya bayramda evde değiliz yaz motorla turla diyor (Zira şu an PS3'de moto GP oynamaya başladım bile) .. Şayet gezecek olursanız buraya yazın bir sürpriz yapıp bende size katılabilirim...:mrgreen::mrgreen:

3. günü uygunsa arkadaşlar Kurtboğazı için saat 11 gibi buluşalım kimisi merkez biyerde kimisi de benim gibi carrefourun ordan katılsın? Hatta carrefourdan yiyecek içeceğimizi de alalım. Ortalama 80-90 hızımızın olacağını da baştan söyleyeyim :) yada basacakları konuşuruz önden giderler?

3. günü uygunsa arkadaşlar Kurtboğazı için saat 11 gibi buluşalım kimisi merkez biyerde kimisi de benim gibi carrefourun ordan katılsın? Hatta carrefourdan yiyecek içeceğimizi de alalım. Ortalama 80-90 hızımızın olacağını da baştan söyleyeyim :) yada basacakları konuşuruz önden giderler?
Kurtbogazi neresi bilmiyorum ben tam olarak. Kac km'lik bi yol? Bi de yiyecek icecegi niye alip tasiyoruz bilemedim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar