Bumoto calibre250 motor kilit

ÇİNLİ DÜŞMANI olarak ben de yazayım tam olsun. Çinli işte hepsinin sonu benim gözümde aynı. Geçmiş olsun diyemiyorum zira bile bile lades demek bu makinelere para vermek.

Makseli; yalancıktan geçmiş olsun yazmak yerine yazmamak daha içten olunduğunun kanıtı. Ama anlayabilene...

geçmiş olsun dostum.

yine mengu ve yine felaket tellalığı. hele bide geçmiş olsun mesajı olmadan. bari yalancıktan yazsaydın

hatta adem80 de burda.

geçmiş olsun mesajını sonraya verip, önce dalga geçiyor.

forum ortamında süper şeyler oluyor
7785tl fiyat etiketine sahip bir motorda bunların olmaması gerekir, oluyorsa bu fiyatı hak etmediği çok çok açıktır ki zaten malzeme kalitesi de iyi değil. hem ben hiç bir şahısa hitaben yazı yazmamışım bu durumda geçmiş olsun demek zorunda değilim. Böyle haberler duyulsun insanlar bilinçlensin de 3 kuruşluk mala 5 kuruş para vermesin artık, dileğim budur.

arkadaşlar bence bütün çinlileri bir tutmayın iyisi de var kötüsü de

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dur bunu kaçırmışım. Arkadaşım onlar yan sanayi. Ben orjinal cg 125 titan krankından bahsediyorum. Anes motora sor bakalım orjinali kaç liraymış?

Tamam kaliteli bir parça biraz daha pahalı olur tabii ki ama 125cc bir motosikletin krankı 1000+ TL'ye satılıyorsa bu kaliteyi değil Honda'nın milleti kazıkladığını gösterir.

slayerr zaten üstündeki orjinal krank arıza verince almıcamki yenisini. Bin kusur lira verip krank alıcama motoru atarım çöpe olur biter. Zaten satsam motoru anca o fiyat.

F54

slayerr zaten üstündeki orjinal krank arıza verince almıcamki yenisini. Bin kusur lira verip krank alıcama motoru atarım çöpe olur biter. Zaten satsam motoru anca o fiyat.
adem senin motor bence 1000 tl etmez hele krank yoksa 750 bile etmez:p
arkadaş sana da geçmiş olsun seni zorlu bi süreç bekliyor:silent:

Doğru bunların hiç birinde sorun yok değil mi? :) Yapmayın Allah aşkına sorunsuz çinli yoktur, sorun çıkarmaya hazırlanan çinli vardır...

Herkeze öncelikle iyi akşamlar yeni aldığım bumoto calibre 250 marka motor dün yolda seyehatten iken aniden istop etti . Yağını 5 gün önce değiştirmiştik. Hararette yüksek değildi ve motoru sıkıştırmamıştım herşey normal gözüküyordu. Bugün motor kilitlemiş dediler başka hangi nedenlerden olur ve garantiye girer mi ? 3 Yıl Garantisi var

biraz motoru anlatabilirmisiniz?

aynen motor hakkında biraz detaylı bilgi verin. o servis olmazsa çevre il veya ilçeleri deneyin. krank kesmesini çok sevdim güçten yapar tork çevirmesi fazla demekki, ama yağ pompasıyla ilgili bir sorundur muhtemelen, yağlama sistemi sıkıntı çıkartmıştır. rahat ol yapılır garanti içinde.

Doğru bunların hiç birinde sorun yok değil mi? :) Yapmayın Allah aşkına sorunsuz çinli yoktur, sorun çıkarmaya hazırlanan çinli vardır...
ALLAH tan piaggo lar gibi bizimde arka teker yerinden çıkıp alıp başını gitmiyo,neler yazılırdı kim bilir :cherry:4500 km de sadece sinyal degiştim 2 tane,bundan önceci 125t yi 30000 de sattım sadece debriyaj balatası degiştim,ha çin menşeli bi motora 7-8 bin verilirmi haşaaa verilmez:cherry:

Geçmiş Olsun,
Denecek pek söz kalmamış zaten :)
Ortalık savaş alanına dönmüşÇinliler üzerinden :)
Kaliteli Çinlide vardır elbette :) YBR ESD :) Şasihe şasi nosunun altında yazılı hemde MADE IN CHINA :)
Honda CBF 150,
Neyse Tekrar Geçmiş olsun...

60000 de xt kullanıyorum debriyajda tık yok. O yüzden çinli alıp 5-10 bin km de satmak zorunlulugu yok...

Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin.

Sorunsuz çinli değil , sorunsuz motosiklet yoktur. Bazıları daha sık sorun çıkarır .

ya arkadaş adam sorununa çare arıyo gel gelelim olay çin-japon olayına dönmüş her zamanki gibi yetmedi mi ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar