Bumoto calibre250 motor kilit

Herkeze öncelikle iyi akşamlar yeni aldığım bumoto calibre 250 marka motor dün yolda seyehatten iken aniden istop etti . Yağını 5 gün önce değiştirmiştik. Hararette yüksek değildi ve motoru sıkıştırmamıştım herşey normal gözüküyordu. Bugün motor kilitlemiş dediler başka hangi nedenlerden olur ve garantiye girer mi ? 3 Yıl Garantisi var

benim kanuni vardı 3.vites kırıldı
kanuniye telefonlar mailler
zorla motoru %50 sıfırlattim
0askere gittim geldiM
6 yüz tl harcadım adam edip sattım 4 yıl bindikten sonra

Patlak vermeye başladı işte yavaş yavaş bu modelde.Kesinlikle garanti kapsamında.Garantiye sokmamak için ellerinden geleni yapıcaklar haberin olsun peşini bırakma

Eywallah aga sizlerin dediği gibi sokmamak için ellerinden geleni yapacaklar yok kullanıcı hatası yok öle yok böle ama peşini bırakmam asla 1000 TL gibi bir fiyattan bahsettiler bakalım bayramdan sonra götüreceğim göreceğiz son durumuda buradan tekrardan yazarım.

Bu Kore`lilerin dogasinda var krank kesmek.Gecmis olsun arkadasim umarim garanti kapsamindadir

Bu motor 29 beygir değilmiydi ? normal kullanımda bile 2 günde krank kırıyosa, tam gaz 100km yol yapsan motor bomba gibi patlar heralde.

Geçmiş olsun. Garanti denilen şey çinlilerde genelde sadece motor aksamıdır. Sendekide garanti kapsamında tabiki. Satan bumotoda motor üreticisine yağlıyacak olacı.

motor üreticisine ulaşack ıstanbullu aracı firma olmalı çince bilen ama bayram motorsuz geçecek :(

dakika bir, gol bir diye ben buna derim işte :cat: geçmiş olsun arkadaşım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motor 29 beygir değilmiydi ? normal kullanımda bile 2 günde krank kırıyosa, tam gaz 100km yol yapsan motor bomba gibi patlar heralde.

geçmiş olsun dostum.

yine mengu ve yine felaket tellalığı. hele bide geçmiş olsun mesajı olmadan. bari yalancıktan yazsaydın

hatta adem80 de burda.

geçmiş olsun mesajını sonraya verip, önce dalga geçiyor.

forum ortamında süper şeyler oluyor

benim 125 liğin krangı bin kusur lira. Bununki 500 tl cıvarındaysa kırar tabii. Demekki bu moto, o moto değil :santa:
bu arada mengü arkadasıma katılıyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar