Öyle valla Kürşat hocam,elinizden geldiğince sakın sökmeyin bi parçasını,serviste hallettirin,çok çok narin grenajı.valla hocam geçen bende motoru silerken dikkat ettim..vida yuvalarının yarısı plastikten ayrılmış durumda..
hayırlısı dedik gittiği yere kadar artık..
neyseki elimden fazla gelmiyo.. yoksa bende duramam sökerdim kardeş..
hocam ben sana burdanda bişey danışayım mı..?
bizim motorlarda bayır yukarı dururken, soğuk halde çalştırmak biraz güçleşiyo gibi geldi bana..?
sana da oluyo mu..??
yoksa buda sadece benim motora özgü mü..?
Ömrün bu motorda geçti be Uğurum22,100'e geldik.
18,000'de falan egzozu değiştirip rs,hs türevi bi egzoz aldım.
Dün subap ayarından sonra ses değişti.
O gür sesi gitti http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ubap-ayari-sonrasinda-degisen-motor-sesi.html
konudaki videodaki ses geldi.
Çekişi hızı falan canavar gibi ama sesin bozulması kötü oldu.
Fikri olan var mı,niçin boyle olmuş olabilir,subap ayarının hemen ardından...
Kardeşim parayı,pulu,ömrümü zcye harcadım,bak söverim zaman zaman ama yolda bırakmadı daha :queen:Ömrün bu motorda geçti be Uğurum![]()
İnşallah'ta bırakmazKardeşim parayı,pulu,ömrümü zcye harcadım,bak söverim zaman zaman ama yolda bırakmadı daha :queen:
Kardeşim bi hesap yaptım.İnşallah'ta bırakmazBak bu sefer zaman kısıtlamam var diye İzmir'e uçakla geçtim ama artık hallet işlerinin 20 sinden sonra motorla gidelim
![]()
Daha gelmedim kardeşim Bodrum'a geçtim uçakla İstanbul'dan abimin arabasını aldım İzmir'e gittim bir gece kaldım sonra dün gece Bodruma döndüm hala da buradayım büyük ihtimal Pazartesi sabahı dönerim akşamıda canım motorumla İstanbul'a giderim malum okuyom ben ya :mrgreen:Kardeşim bi hesap yaptım.
İzmir git gel 900 km
Zc ile yakacağı benzinle yeni motor alınır :queen:
Ama sen geldiysen bi izmit yapın mezit agam ile bekleriz![]()
Daha gelmedim kardeşim Bodrum'a geçtim uçakla İstanbul'dan abimin arabasını aldım İzmir'e gittim bir gece kaldım sonra dün gece Bodruma döndüm hala da buradayım büyük ihtimal Pazartesi sabahı dönerim akşamıda canım motorumla İstanbul'a giderim malum okuyom ben ya :mrgreen:
Alın teri kazanmak güzeldir :queen:Hadi hayırlısı yoksa sende mi yaz okulunu kazandın :mrgreen:
Nasıl hocam ?
Sabah çalıştırdık,bi 30 saniye kadar rölantide ısındı. Ardından yokuşta çıkarken zorlanıyor mu ?
Doğru mu anladım ?
Bende kazandım ama dedim bu kadar başarı yeter dedim ,gitmedim. :mrgreen:Alın teri kazanmak güzeldir :queen:
Bu durumu okula motorlu saldırı ile protesto etmeyi düşünüyorum kardeşimBende kazandım ama dedim bu kadar başarı yeter dedim ,gitmedim. :mrgreen:
Seninde başarılarının devamını diliyoruz kardeşim![]()
yok hocam ilk çalıştırmada..ben motoru yaptırdıktan sonra (15 gün içinde) iki kez sabahları zor çalıştırdım yine..(el marşı ayak marşı derken bi 15-20 dakika soonra hiç bişey yapmadan kendiliğinden çalştı)..
zor çalştığı zamanlarda motor hafif eğimde kıçı aşağıda kalmıştı tüm gece..
acaba dedim hafif bayırda durduğu için mi sabahları bu kadar zor çalıştırdım ben bunu ...yoksa tamamen tesadüf mü??
Benzin sadece belli bir bölgeye gittiği için çalışmada sıkıntı olmuş olabilir.
Düz zeminde sıkıntısız çalışıyorsa problem yoktur diyebiliriz..
Gerek yok kardeşim,motora bisi olmasın,bi motor kolay mı alınıyorBu durumu okula motorlu saldırı ile protesto etmeyi düşünüyorum kardeşim![]()
İns hocam,çok üstüne düşmeyin bu kadar uğraştırdı sizi artık hakkını vermesi lazıminaşalah çalışır hocam...yarın bakıcaz düze koydum bu sefer..