Bu mu antika ?arorada ki farlar hep antika :santa: ben mc-x farı istirem :thumleft:
Bu mu antika ?arorada ki farlar hep antika :santa: ben mc-x farı istirem :thumleft:
sağol mehmet aradım, ama far var, çevresindeki plastik aksam yok :mrgreen:reis reis mcx farı bulamadınmı has motor benım servisim satarlar orda sana hasmotor yaz google ya sıtelerı cıkıyor ara sor 50-60 tl bise sanıyorum
bu motor benim değil, forumda "chronix" nickli arkadaşın motoru o.motorun evin içine işi ne ya?
napıyosun birader? koynuna mı alıyosun motorunu yatarken?:cherry:
hacı bu far gerçekten güzel, ama devir saati ortada şey gibi kalmış.
hmm bak ben bunu hiç düşünmedim dostumreis007 arkadaşım, comet gerçekten güzel motor. sıfırları biraz daha cazip fiyat olsa düşünülebilir. bu arada aklıma bişey takıldı. comette farınız kaç wattlık ampülle çalışıyor. mc lerde 35 wattlık far kullanılıyor. ben farın yetersizliğinden dolayı bir araştırma yapmıştım. 55 wattlık ampülün ısısndan dolayı far tasına ve plastik olan cama zarar vereceğini söylemişti servisteki usta. eğer sizin farınız 55 wattlıksa ve şimdiki far camınız cam ise mc lerde kullanılan farlara geçerseniz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Çok sayın mcx kullanıcıları arka amortisörün sertlik ayarını nerden nasıl yapıyoruz acaba ??![]()
@beyazit abi benimde 150 MR nin şase yamukluğunu gördüm![]()
çok hafifte olsa var 150 MR de de.
ama ben kaza yapmıştım önden. Tekerden değilde, gidon ve koruma demirine çarpmuştım, ondan da olmuş olabilir
amortisorun bağlantısı olan tüp gibi bişey var onun altında bi sibop var normal lastiğindeki gibi oradan içine hava basarsan sertleşir tabi 2tarafada aynı yapman şart! içindeki havayı boşaltırsan yumuşar. eğer senin mcxde de mc amortisoru var ise onlar 2kademeli amortısor olduğu için değişik bi anahtarı varmış onun sayesinde sıktırabiliyorsun benim arkadaş yaptırmıştı motorcularda var sanırım ayrıyetten o amortısorlerde de sibop kapağı var onlarada hava basabilirsin.
Ben bu mcxden iyice soğumaya başladım millet. Satıyom alan var mı :cherry:
şaşi yamukluğu nedir arkadaşlar. biraz bilgi verirmisiz. ben dikkat etmedim hiç.
evet bekir güzel bi 250cclik naked yakışır mondiale artk. gerçi destro var ama o sayılmıyor sanırım![]()
arkadaşla motor 364 km ve ben 2 keren 8500 devri gördüm ama kısa süreli oldu acaba motora zarar vermişmiyim acaba
arkadaşla motor 364 km ve ben 2 keren 8500 devri gördüm ama kısa süreli oldu acaba motora zarar vermişmiyim acaba
harbiden komik olmuşhaydar dümen sorusu gibi olmuşYok bişey olmamıştır.