bulamazlar çünkü öle bi yol yok bu aletin kitapçığında ne diyor 1-12.000km demiyormu diyor beki can abicim sen 3 veya 4 binde gitsen sana kesicekleri faturada müşteri tahakuklu bakım yazıcak yani bu nedemek müşteri geldi benim aletime bakım yapın dedi demek yoksa öle bi hikaye yok tamamiyle servislerin para yolma stratejileri gel gelelim motoruna değer verirsin 1-6-12-18-24 die 6.000km de 1 gidersin ama kitapçıkta 12binde 1 olan ibşeyi 3bin de bir çağırmaları para tuzağından başka bişey değil istersen 1 den sonra 12 de gidersin garantiden çıkaramazlar arayın honda türkiyeyi konuşun ayrıca 100-150tl olması mümkün değil çünkü yağ ve yağ filtresi değişicek buda 65tl gibi bişey aneste shell yağ kullanır anes
bu 12000 mevzusunu sordum ben...işte orda not varmışda ülke şartlarına göre değişirmişte bi sürü bişeyler gevelediler....garanti olayını da sordum, işte servis ne zaman çağırırsa o zaman gidilmesi lazımmış vir vir de vir vir anlattı arkadaş saolsun..ben de kitapçık olmadığı için net açıklamalar ve notları bilemiyorum..servise bi opsiyon bırakmışlar mı...0-12000 çok görünse de arada tek sefer 6000 km de bakım yetiyo olması lazım bence...
4000 bakımına 110 lira gibi bi para verdim diye hatırlıyorum...45 lirası da işçilikti sanırım...1 litre motul 27 tl den 1,5 litre kullandılar...bi kaç ıvır zıvır falan da var...balata spreyi falan da yazmış...zincir falan da yağlamadı...o değil bari motoru yıkatıp verselerdi...