11 yıllık tecrübeniz kadar hitap ve karşıdakinin ne söylediğini anlayabilme tecrübenizde olsa keşke.neyse ben hitabımı bozmayacağım. Lastiklerin fanatiği olabilirsiniz yada olmayabilirsiniz benim gram umrumda değil. son paragrafınız gerçekten edebiyat yapmak için yazılmış,ben burda lastik aleyhine bir propoganda yapmadım sadece lastik tavsiyesi istedim ilk mesaja bakarsanız.Gelen yorumlar üzerine beğenmediğimi yazdım.Burda Altın elbiseli adamı örnek vermemin sebebi tanınmış biri olması ha siz belki Valentino Rossi olarak ondan daha iyi biliyor olabilirsiniz.. İngilizceniz var ise yabancı forumlara giripde yazılanları okuyabilirsiniz. Ha ben bunlar dedi diye yapmıyorum lastikten kendim memnun değilim. Ben tavsiye istedim siz "rajon" kesmişsiniz..Önemli değil inşallah sizi seneye hakkınız olduğu gibi Valentino Rossi ye tur bindirerek motogp de şampiyon görürüz.Şampiyonluk hediyenizide ilk ben gönderirim.Kendinize dikkat edin Allah kazadan beladan korusun.
** Yukarıda yazılmıştı "burdakileirn genelde ilk motoru ve çoğu kişi lastik değiştirmedi o yüzden isim verememezler" diye. Tamam ben lastiğimi değiştirdğim zaman sonuçlarını sizede bildiririm..İyi Günler
Öncelikle ben şahsınıza bir açıklama da bulunmadım! Yazılarım da sizin isminiz geçiyor mu? Ben genel olarak bir yazı paylaşımın da bulundum. Bu konuda alınganlık yapmanız bir yana, sert bir çıkış sergilemeniz beni açıkçası üzdü...
Bir takım ekipman için buradan kalkıp tartışacakta değilim. Ben sadece kişilerin kendi deneyimlerinden yola çıkarak motorunda değişiklik yapmasının gerekliliğini belirtiyorum. Sonuçta bana iyi gelen, size iyi gelecek diye bir şey yok. Farkındaysanız orjinal lastiklerin kötü olmadığını, fakat yine de daha güvenli bir yolculuk için maddi sıkıntısı olmayan arkadaşların lastiklerini değiştirmelerini gerektiğini hem son yazım da, hem de daha önce ki yazılarım da bir kaç defa belirtmişimdir.
Ayriyeten Valantiono Rossi örneğine fazla takılmışsınız
Saygılar...