sorma yaw, sirf bu yuzden shadow almaktan vazgectim haci, hayir 3 kati motor hacmine yukselticem ama alet yavas gidicek, milletin sirtini gorecem, ne anladim ben bu isten
bizim grup boyle kucuk motorlara pek sicak bakmiyor, kucuk dediysem 250 lik motorlarla bile 160-180 gidiyoruz, o yuzden buyutmek icin kimse acele etmiyor

Hor goruyoruz onlari, misal ben gruba ilk girdigimde cok meshur bir Tuz golu gezisi yapiliyordu, grup da yol boyunca kimse benle konusmadi, herkes basti gaza bi ben kaldim arkada oksuz boynu bukuk kucuk emrah gibi

Sonralari zamanla 140 falan yapinca iyi bari gel aramiza hala cok yavassin ama idare edecez artik napalim dedilerdi hic unutmam, gozlerim falan yasarmisti :queen:
Olm ben er6n e para yetistiremiycem sanirim bu sene, cbf 500 de fiyat olarak az degil, Er5 mi baksam aceba ya, Ne diyon Bugra, cbf500 kadar olmasa da tatmin eder heralde? Tabii benim motor satilirsa...
Bu arada en son hangi aspava da karar kildiniz olm, muhabbet birbirine girmis

esatta ki yanyana 3 tane olandan biri mi, oyleyse hangisi? ne zaman rezervasyon yaptiricaz, gerekirse ben oglen oraya gidip adamla yuzyuze de konusurum, oglene kadar kesin bi haber edin burdan.