[Ankara - MT]

Bizim evin oradaki pideciden bile iftara yakın bir şey almak için uzun süre sıra beklemek gerekiyor ki merkezi yerlerdeki lokantaları düşünemiyorum bile, o yüzden mekanı iyi seçmek lazım, ramazanda çok aç kaldığımız oldu daha önce, çorba gelmez-gelir pide gelmez-kaşığı kendin alırsın falan... :)

aslında bizim her zaman gittiğimiz gençlik caddesindeki piliççide iftar zamanı problem olmuyor hiç kaçdır orda iftar ediyoruz ama bir aspava gibi değil tabiki onuda belirtmek lazım...

Hamamönünde de takılabiliriz, orda meşhur bir esnaf lokantası ( oktay ) var biraz salaş ama yemekleri çok lezzetlidir, ardından hamamönünde çay kahve muhabbeti keyifli olabilir restore edildikten sonra çok güzel oldu oralar, ya da geleneği bozmayıp gençlik caddesinde takılabiliriz.

Bide erhan narıyodun la sabah sabah bizim mahallede sen?

iş yerimiz bakanlıklar ya aslanım...

Esat taraflarından geçen olursa Bülent mesela =) bi yer ayırtsın en sondaki aspavaya ,sıkıntı yaşamayalım sonra .

hacı en meşhuru yıldız aspava değil miydi..behzat ç nin de çekildiği...en sonda mıydı la o...?

valla her yer yer açısından sıkıntı olur bence...bilmioyrum aspava rezervasyon yapıyo mu?

birde burda 1,5 döner 18 lira beyler...bence doyuruculuktan da uzak..tadı güzel elbette...ama salata patates ve ayranın dibine vurmak gerekiyo fiyatı çıkarmak için...patates de şansınıza sıcak gelirse ne ala..

onun yerinde ilerisinde devrez denilen bi yer var...oraya da bakılabilir...ya da emekte çukurağa sofrası var, ki kebapları iyidir...

http://www.oburcan.com/devrez-durum-evi-ankara/

hacı en meşhuru yıldız aspava değil miydi..behzat ç nin de çekildiği...en sonda mıydı la o...?

valla her yer yer açısından sıkıntı olur bence...bilmioyrum aspava rezervasyon yapıyo mu?

birde burda 1,5 döner 18 lira beyler...bence doyuruculuktan da uzak..tadı güzel elbette...ama salata patates ve ayranın dibine vurmak gerekiyo fiyatı çıkarmak için...patates de şansınıza sıcak gelirse ne ala..

onun yerinde ilerisinde devrez denilen bi yer var...oraya da bakılabilir...ya da emekte çukurağa sofrası var, ki kebapları iyidir...

http://www.oburcan.com/devrez-durum-evi-ankara/

Hacı yıllardır en sondakine gideriz hangisi hiç bilmem =) Yer konusunda sıkıntı olur ,rezervasyon da yapmazlar sanırım erkenden oturacaksın anca öyle, çukurağa güzel diye duyuyorum ben de hep gidilebilir ama şimdi kaç kişi gelecek belli değil nasıl yer ayırtıcaz hep sıkıntı.. bize gençlik caddesi yolu görünüyor anlaşılan, fazla kasmadan öyle mi yapsak ne ?

Hacı yıllardır en sondakine gideriz hangisi hiç bilmem =) Yer konusunda sıkıntı olur ,rezervasyon da yapmazlar sanırım erkenden oturacaksın anca öyle, çukurağa güzel diye duyuyorum ben de hep gidilebilir ama şimdi kaç kişi gelecek belli değil nasıl yer ayırtıcaz hep sıkıntı.. bize gençlik caddesi yolu görünüyor anlaşılan, fazla kasmadan öyle mi yapsak ne ?

şimdi teyit ettim en sondaki yıldız aspava evet......

dediğin gibi yer sıkıntı olur muhtemelen...bi kere aspava diyip herkesin aklına soslu soğanlıyı düşürdük..değiştirmeyelim bence...bi şekilde iftar yapılır orda...

7.30 dan önce orda olursak bi sıkıntı olmaz bence...

ya tavuk yedirmeyin yahu ben ayrıca orayı begenmedim zorla hizmet ediyorlar geçen ki neydi öyle çatal gelmez, su istersin gelmez eleman dövecekti neredeyse sipariş veriyoruz diye. iş'den erken çıkan masa kapar. ben 7 de çıkıyorum bi koşu burdan giderim. hadi gelenler barnak kaldırsın.
1-selçuk

ya tavuk yedirmeyin yahu ben ayrıca orayı begenmedim zorla hizmet ediyorlar geçen ki neydi öyle çatal gelmez, su istersin gelmez eleman dövecekti neredeyse sipariş veriyoruz diye. iş'den erken çıkan masa kapar. ben 7 de çıkıyorum bi koşu burdan giderim. hadi gelenler barnak kaldırsın.

Evet beyler herkes bi şekilde yer bulur..herkes yemeğe odaklanacağından, oturacağımız maksimum 25-30 dakika olduğu için toplu masa ayarlamak elzem değil bence...sonrası için orda karar veririz..turgay ın dediği gibi hamamönü iyi fikir..hatta bi nargile olayına falan girebiliriz...

1-selçuk

1-selçuk
2-erhan-erro
3-yunus - gaccal
4 bülent-bülent 78
5- turgay- trgy

yattı mı la öbür iş? ona göre arpa ayarlayacam.
haftaya cumaya erteledim abi o işi bidaha git gel olmasın deyuu ordan direk memlekete geçicem :cat:

1-selçuk

abi senin dediğin yer germeç piliç o gün turgayın ısrarı üzerine oraya gittik yoksa onun karşısında populer's piliç var oranın dürümü süperdir ve fiyatıda gayet uygun ayrıca kaç iftardır ordayız yer konusunda bi problem olacağını sanmıyorum kaldıki karar verilirse direk adamdan yer ayırtadabilirim ben..Birde sadece tavuk yok orda köftesi vssi iskenderide mevcuttu yanlış hatırlamıyosam.La erhan ne yediydin sen orda mesela?

abi senin dediğin yer germeç piliç o gün turgayın ısrarı üzerine oraya gittik yoksa onun karşısında populer's piliç var oranın dürümü süperdir ve fiyatıda gayet uygun ayrıca kaç iftardır ordayız yer konusunda bi problem olacağını sanmıyorum kaldıki karar verilirse direk adamdan yer ayırtadabilirim ben..Birde sadece tavuk yok orda köftesi vssi iskenderide mevcuttu yanlış hatırlamıyosam.La erhan ne yediydin sen orda mesela?

hani şu çay getirdiğinde tabaktaki kullanmadığın şekerleri geri isteyen müessese mi:)

ben orda pilav üstü tavuk yedim...ama dürümde gözüm kaldıydı ya...

arkadaşlar sizinle olduktan sonra yer önemli değil, ekmek arası kaşar da yerim kaldırımda, ben size uyarım. bakmayın öylesine takılıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------

beyler ben motora zenon takacam ama çift satılıyor biliyorsunuz, bana 200tl ye patlıyor. haa derseniz ki yahu tam bende düşünüyordum, fırsat bu fırsat selçuk arkadaşım'la beraber bende zenon takayım motoruma, ışıldayayım daha görünür olayım sizinle seve seve zenon'umu paylaşırım.

Afiyet bal şeker olsun... Şu buluşmayı MÜBAREK Ramazan ayı içinde MÜBAREK gün olan CUMA (10.08.2012) yaparsanız bende kaldırımda selçuk'un yanına oturur kaşar ekmek yerim.:p..

Motosikleti
VFR1200X
09.08.2012 Perşembe; soslu soğanlı iftar buluşması

1-selçuk
2-erhan-erro
3-yunus - gaccal
4 bülent-bülent 78
5- turgay- trgy
6-buğra-buberk

beyler perşembe dedik diye ben ayarlamalarımı ona göre yaptım..
ayrıca cuma akşamını da sayısı henüz belli olmayan bir sap grubuyla harcamak istemiyo olabilirim:)

Kacar mi abicim, herturlu varim iftara, hangi gun olursa olsun gelirim hic farketmezz :)

Ulen ne ramazanmis yahu, bi ara iyi geziyoduk ama ramazan geldi, sanki herkesin benzini bitti, kimse de cikip suraya gidelim, buraya gidelim demiyo valla. Gezmeyi unuttum :)

Aynen Abi yaaa ben de anlaşım değilim. Ramazanda il sınırları dışına çıkmak yasak mı nooldu? Hatta il sınırı da değil bildiğin şehir merkezi dışına çıkmaz oldu kimse =D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar