Bide erhan narıyodun la sabah sabah bizim mahallede sen?
Esat taraflarından geçen olursa Bülent mesela =) bi yer ayırtsın en sondaki aspavaya ,sıkıntı yaşamayalım sonra .
cuma yapmayalım la benim kurs var perşembe iyidir :cat: :queen:
Bide erhan narıyodun la sabah sabah bizim mahallede sen?
hacı en meşhuru yıldız aspava değil miydi..behzat ç nin de çekildiği...en sonda mıydı la o...?
valla her yer yer açısından sıkıntı olur bence...bilmioyrum aspava rezervasyon yapıyo mu?
birde burda 1,5 döner 18 lira beyler...bence doyuruculuktan da uzak..tadı güzel elbette...ama salata patates ve ayranın dibine vurmak gerekiyo fiyatı çıkarmak için...patates de şansınıza sıcak gelirse ne ala..
onun yerinde ilerisinde devrez denilen bi yer var...oraya da bakılabilir...ya da emekte çukurağa sofrası var, ki kebapları iyidir...
http://www.oburcan.com/devrez-durum-evi-ankara/
Hacı yıllardır en sondakine gideriz hangisi hiç bilmem =) Yer konusunda sıkıntı olur ,rezervasyon da yapmazlar sanırım erkenden oturacaksın anca öyle, çukurağa güzel diye duyuyorum ben de hep gidilebilir ama şimdi kaç kişi gelecek belli değil nasıl yer ayırtıcaz hep sıkıntı.. bize gençlik caddesi yolu görünüyor anlaşılan, fazla kasmadan öyle mi yapsak ne ?
ya tavuk yedirmeyin yahu ben ayrıca orayı begenmedim zorla hizmet ediyorlar geçen ki neydi öyle çatal gelmez, su istersin gelmez eleman dövecekti neredeyse sipariş veriyoruz diye. iş'den erken çıkan masa kapar. ben 7 de çıkıyorum bi koşu burdan giderim. hadi gelenler barnak kaldırsın.
Evet beyler herkes bi şekilde yer bulur..herkes yemeğe odaklanacağından, oturacağımız maksimum 25-30 dakika olduğu için toplu masa ayarlamak elzem değil bence...sonrası için orda karar veririz..turgay ın dediği gibi hamamönü iyi fikir..hatta bi nargile olayına falan girebiliriz...
1-selçuk
haftaya cumaya erteledim abi o işi bidaha git gel olmasın deyuu ordan direk memlekete geçicem :cat:yattı mı la öbür iş? ona göre arpa ayarlayacam.
ya tavuk yedirmeyin yahu ben ayrıca orayı begenmedim zorla hizmet ediyorlar geçen ki neydi öyle çatal gelmez, su istersin gelmez eleman dövecekti neredeyse sipariş veriyoruz diye. iş'den erken çıkan masa kapar. ben 7 de çıkıyorum bi koşu burdan giderim. hadi gelenler barnak kaldırsın.
1-selçuk
abi senin dediğin yer germeç piliç o gün turgayın ısrarı üzerine oraya gittik yoksa onun karşısında populer's piliç var oranın dürümü süperdir ve fiyatıda gayet uygun ayrıca kaç iftardır ordayız yer konusunda bi problem olacağını sanmıyorum kaldıki karar verilirse direk adamdan yer ayırtadabilirim ben..Birde sadece tavuk yok orda köftesi vssi iskenderide mevcuttu yanlış hatırlamıyosam.La erhan ne yediydin sen orda mesela?
++++++++++++++++++++++1Afiyet bal şeker olsun... Şu buluşmayı MÜBAREK Ramazan ayı içinde MÜBAREK gün olan CUMA (10.08.2012) yaparsanız bende kaldırımda selçuk'un yanına oturur kaşar ekmek yerim...
Kacar mi abicim, herturlu varim iftara, hangi gun olursa olsun gelirim hic farketmezz![]()
Ulen ne ramazanmis yahu, bi ara iyi geziyoduk ama ramazan geldi, sanki herkesin benzini bitti, kimse de cikip suraya gidelim, buraya gidelim demiyo valla. Gezmeyi unuttum![]()