Sabah sabah buram buram östrojen kokuyor yine burası =)
ulus halindeki Balıklardandır o koku yanlışın var senin
Sabah sabah buram buram östrojen kokuyor yine burası =)
ulus halindeki Balıklardandır o koku yanlışın var senin![]()
Eğerki tarif ettiğin yer heykel tarafından yukarı doğru çıktığında hali hemen geçtikten sonra vakıfbanka gelmeden bi ara var orda orası ise 2 dün değil eveli gün ordan 2 motorla geçtik iş çıkışı bildiğin singapur görüntüsü vardı orda :mrgreen:Asıl Hal'in arka tarafında et kamyonlarının yanaştığı bir kısım var, oraya günü birlik bir geziyi tavsiye ederim her faniye, o koku o görüntü ibretlik ! İşte o kokuya yakın bir koku aldım bu sabah burda =)
Koray 8-9 Eylülde sınavım olmasa kesin gelirdim ama kusura bakmayın verdiğim bir söz var hala aklımda ama cuma hariç hergün dersane var 9.30 yada 10 gibi çıkıyoruz. 10 Eylülden sonra :salut:Alemsin he, çok güldüm sabah sabah :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
Bu arada Eskişehirde 30 Ağustos-02 Eylül tarihlerinde festival var biliyorsunuzdur, Manavgatla falan kıyaslanamaz tabiki ama mekan falan çok güzel görünüyor fotolarda, ben izin dönüşü cmrtsi günü festivale katılıp-1 gece kamp yapıp pazar günü de Ankaraya dönmeyi düşünüyorum, 220km Ankaradan, şimdilik gelmeye niyetli birkaç kişi var ama kalabalık olsak daha keyifli olur tabi, daha bir ay var ama şimdiden haberiniz olsun dedim! :wiinkk:
Alemsin he, çok güldüm sabah sabah :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
Bu arada Eskişehirde 30 Ağustos-02 Eylül tarihlerinde festival var biliyorsunuzdur, Manavgatla falan kıyaslanamaz tabiki ama mekan falan çok güzel görünüyor fotolarda, ben izin dönüşü cmrtsi günü festivale katılıp-1 gece kamp yapıp pazar günü de Ankaraya dönmeyi düşünüyorum, 220km Ankaradan, şimdilik gelmeye niyetli birkaç kişi var ama kalabalık olsak daha keyifli olur tabi, daha bir ay var ama şimdiden haberiniz olsun dedim! :wiinkk:
Eğerki tarif ettiğin yer heykel tarafından yukarı doğru çıktığında hali hemen geçtikten sonra vakıfbanka gelmeden bi ara var orda orası ise 2 dün değil eveli gün ordan 2 motorla geçtik iş çıkışı bildiğin singapur görüntüsü vardı orda :mrgreen:
Koray 8-9 Eylülde sınavım olmasa kesin gelirdim ama kusura bakmayın verdiğim bir söz var hala aklımda ama cuma hariç hergün dersane var 9.30 yada 10 gibi çıkıyoruz. 10 Eylülden sonra :salut:
he yav bi aralar tatlı var dediniz yemek var dediniz bişey göremedik.Canın sağ olsun dostum, festival çok, biri olmaz-diğeri olur, hem biz de alacağımızı unutmayız merak etme, hele de boğazla ilgiliyse :wiinkk:
o zaman çerkez sokaktan geçmeyin olum hiç..merdiven tarafındaki peynirciler adama dünyayı sorgulatır...![]()
Gerçi gitmeyeli yıllar olmuş
yettim yigitler!
Tuğra bey kaç tane motor var sizde benim hayalim bu 2 ya da 3 tanesini alıp çiftlik kurmakmakınada sıkıntım yok hocam makınam masallah mermı gıbı ama nakıt sıkıntım var yoksa sezonda vermem makına
aklında bulunsun makına
Dün yine arabanın birisi yanımdan teğet geçti, oruçlu kafayla yardırdım yakaladım az ilerde, bilader ne yapıyorsun sen diyorum, bön bön bakıyor suratıma, adam beni görmemiş bile, minicik otomobile 5 tane adam binmişler zaten, dedim "yürüyün gidin .an burdan!"Trafikte karşılaştığımız adamlara bak, yok aga ben rusyaya göçecem sonunda böyle olmayacak... :cherry:
[YT]nU1myKNArOA&feature=related[/YT]