Uğur würth yok ama ulusandan iphone var ben kullanıyorum teflonlu sıçrama falan yok gayet memnunum dene istersen...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
abi bunun hesabını yaparsan hep zarar edersin bindiğini ve yol tecrübeni kar sayacaksın, ben olsam o lastikleri aldığım gün değiştiririm bak inan böyle fark yok o lastiklerle bütün yolun her haltını totoş da hissediyorsun bi buluşmada denk gelirsek al dene benim makinayı bak farkı öyle anlarsın, birde sezon biterken motormu satılır Allah aşkına tümden zarar edecen...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
doğru söylüyosun binilecekse aslında bi takım lastik alsam ama sonuç itibariyle 2012 mode daha ilk sezonu su sezonu bitireyim satarım diye almıştım zaten ama daha sezonu bitiremeden niyetlendimAslına bakarsan aşırı güven değilde olay şu hızlanma işi varya o benim canımı skıyor uzun yolda gerçi ama dediğin gibi ne kadar çıkıyoruz uzun yola daha ne kadar sıkıntı olabilir :silent: Birde satayım dememin nedeni 17Martta çıkardım motoru 4-44'den yani teslim aldım yarın tam 4 ay olacak motor bugün 6100kmde boyle gidersem ben bu sezonu nerden baksan 11000 yada 12000 gibi kapatırım sonra sıkıntı olacak diye düşünüyorum satarken haksızmıyım?
ale:
abi bunun hesabını yaparsan hep zarar edersin bindiğini ve yol tecrübeni kar sayacaksın, ben olsam o lastikleri aldığım gün değiştiririm bak inan böyle fark yok o lastiklerle bütün yolun her haltını totoş da hissediyorsun bi buluşmada denk gelirsek al dene benim makinayı bak farkı öyle anlarsın, birde sezon biterken motormu satılır Allah aşkına tümden zarar edecen...