[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Son aldığım bilgilere göre orada alkol yasakmış haberiniz olsun :cherry:

Amaç alkol değil ki sonuçta mangal! o da orada olduğuna göre beklentileri karşılıyor :cat: nedir bu alkol merakı arkadaş :)

Haydaaa, adımız çıkacak :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

Motora binen Shakira videosu paylaşayım da kendinize gelin :wiinkk:

[YT]XAhTt60W7qo[/YT]

beyler zincir yağlarken tekere yağ bulaştıysa balata spreyiyle lastiği temizlesek bi sakıncası olur mu?

Dostum yağ çözücü bulaşık detarjanı öneririm, ben öyle yapmıştım, sonuç güzel :cat:

beyler zincir yağlarken tekere yağ bulaştıysa balata spreyiyle lastiği temizlesek bi sakıncası olur mu?

Bişey olmaz, zaten baya uçucu bişey balata spreyi. Ayrıca Lastik de okadar yıpranacak bir yapıda değil :wiinkk: (okadar zararlı olsaydı üzerinde lastik ile temasından sakının gibi şeyler yazardı)

bu motomax de ne terbiyesizmiş arkadaş..damping yaptıkları gibi görünen ürünlerde beden yok..bot bakıyorum 42-43 numara hiç bi modelde yok..olanlarda kallavi fiyata...

La kenan zati gele gele yolları eskittiydin :mrgreen:

Gelecem la bi aksilik olmazsa :) şehir dışındaydım orada burada takılıyordum ondan çıkamadım. Mesela nallıhana gelmeye çok niyetlendim ama istanbuldaydım, önceki hafta ertanlarla falan beypazarı üzeri bolu muhabbetine gidecektim istanbula gidiyordum falan öyle denk gelmedi bir türlü. Hayırlısı diyelim bro :)

selam arkadaşlar..epey bi mesaj okuduktan sonra üye olayım bari dedim bende..:)toplantılarınıza vaktim olursa katılmak tanışmak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar