[Adana - MT]

selam arkadaslar
aksam turgay abi aradım italya için yola cıkmıslar boluda mola vermişler bugun edirne sınırı geçeceklerini söyledi
yolunuz açık olsun allah kaza bela vermesin.

herkese iyi geceler dilerim,iyi pazarlar ben mallesef evdeyim evi ilaçlamakla meşgulum geziye gideceklere iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar, herkesin bol kazançlı ve güzel bir hafta geçirmesi dileği ile...
Bi baktımda şimdi, daha haftasonuna çok varmış yaav :mrgreen:

Karadenize gidecek olan arkadaşlar varmı aramızda ben tur ile gitmeye karar verdim ama gönül isterdiki motorla gitmeyi ama kısmet değilmiş hanımı kandıramadık cuma günü yola çıkacam kismetse motorla karadenize gelmeyi planlayan arkadaşlar varsa aramızdı orda karşılaşmayı isterim hoşçakalın by by::))

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
muttalip keşke acele etmeseydin,gitmeyi planlayan arkadaşlar vardı.yine de sen bilirsin.mtorla tadı başka olur çünkü.

herkese iyi geceler dileri,boracım adam hanımı kandıramadım diyor yane motorla gitmek yusuf yusuf diyor,yarın toplantıda görüşmek dileğiyle

herkese iyi günler, berat kandiliniz mübarek olsun.
geçen hafta toplantıya katılamadım ancak bugün kesin ordayım... :c))

Iyi akşamlar arkadaşlar herkesin berat kandili kutlu olsun:) cengiz abim anlamışsın olayı tebrik ediyorum seni ne yalan mı söyleyeyim şimdi 2 çocuk 2 de biz ettimi 4 motorla yorucu olur diye sıcak bakamadım kısmet değilmiş artık bora başkanım akşam berat kandili için bir organizasyon var mı? motorlara binip eshabıkeyfe mi gitsek:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar