valla bülocum ben de göbeği az da olsa erittim sayılır.daha da eriteceğim sanırım.yok hacı kızlar göbeği falan sevmiyor.biz kendimizi kandırıyoruz.ama düşününce bize göbek yakışıyor.özellikle de cruiser kullanan adamda olmaz sa olmaz diyebilirim.
hani diyorum ki altınız da motorunuz var bir ara da bizim bu tarafa gelseniz de yine bi arpa muhabbeti yapsak nasıl olur.motoru saattık iyice koptuk.dönüş sıkıntı olacağı için ben gelemiyorum da siz de yav bi hüseyin vardı da demiyorsunuz.
valla bülocum ben de göbeği az da olsa erittim sayılır.daha da eriteceğim sanırım.yok hacı kızlar göbeği falan sevmiyor.biz kendimizi kandırıyoruz.ama düşününce bize göbek yakışıyor.özellikle de cruiser kullanan adamda olmaz sa olmaz diyebilirim.
hani diyorum ki altınız da motorunuz var bir ara da bizim bu tarafa gelseniz de yine bi arpa muhabbeti yapsak nasıl olur.motoru saattık iyice koptuk.dönüş sıkıntı olacağı için ben gelemiyorum da siz de yav bi hüseyin vardı da demiyorsunuz.
Toplantı olacağını bilseydim motorla gelirdim bugün işe :farao:
Tamam toplaşmayalım o zaman =) beyler yarın gideceğim düğün akşam 7'de ,ben de geziye gelsem değer mi acaba diye düşünüyorum zira erken dönmem lazım :silent:
valla sonercim ben de özledim ama...ama lar var işte maddi olarak köötü durumdayım.borçlar bi yandan işsizlik desen sıkıntı.bide şimdi taşınma durumum var buradan.anlayacağın hepsi üst üste geldi.valla bi önceki günümü arar hale geldim.Müdürr özledik yahu sen de arada sırada girip iki yorum yapmıyosun. Diyorum ki gidiyim alayım müdürü artçı chopper cı olmaz diyorum sonrasende bir restorasyon çalışması yapıp güzel bi 250 lik şöyle ortalığı kassan kavursan artık diyorum geçici de olsa
![]()
valla sonercim ben de özledim ama...ama lar var işte maddi olarak köötü durumdayım.borçlar bi yandan işsizlik desen sıkıntı.bide şimdi taşınma durumum var buradan.anlayacağın hepsi üst üste geldi.valla bi önceki günümü arar hale geldim.
ama bunlar da geçecek biliyorum.
beni öldürmeyen her şey daha da güçlenmemi sağlıyor.
eyvallah kardeşim sağolasın düşünmen bile yeterli.Allah sabır versin deyim abi , aynı durum aslında ben de yeni ayrıldım biliyosun işten o sıkıntını anlarım taşınma vs dedin eğer yardımızı dokunursa önemli bişey olmadığı sürece söylemen yeter biliyosun .
Allah sabır versin deyim abi , aynı durum aslında ben de yeni ayrıldım biliyosun işten o sıkıntını anlarım taşınma vs dedin eğer yardımızı dokunursa önemli bişey olmadığı sürece söylemen yeter biliyosun .